Banner for Tulp Keukens

TrustScore 4 ud af 5

4,1

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn geweldig geholpen door Luc van Tulp Keukens Wassenaar en Amsterdam. Vanwege persoonlijke omstandigheden konden we hrt adviesgesprek thuis inplannen, wat voor ons ontzettend prettig was. Hij h... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nette levering (niet tegen muren aan etc) fijn dat er eerst gecontroleerd werd of deuren niet tegen wanden aan botsten. Montage was snel, (kleine) ontbrekende onderdelen is meteen een verzoek voor... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slecht klantenservice ooit zeggen dat ze je gaat helpen maar toch word er niks gedaan heb in januari contact met hun gehad dat mij wijnkoeler kapot was gegaan krijg je dat gezeik met hun klantpoorta... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na de nodige keukenzaken bezocht te hebben bij Tulpkeukens in Spijkenisse terecht gekomen. Adequaat geholpen. Thuis nog eens goed nagedacht over t pakket wat we mee naar huis kregen. Bij een... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenrenovering
  3. Køkkenudstyrsbutik

Om Tulp Keukens

Skrevet af virksomheden

Tulp Keukens maakt sinds 1977 kwaliteitskeukens in haar eigen bijzondere fabriek in Rijssen (Overijssel). Een Tulp keuken staat voor Nederlands vakmanschap. Voor gebruik van natuurlijke materialen. Voor maatwerk om een unieke keukenopstelling,- indeling mogelijk te maken. In iedere denkbare kleur. Met 10 jaar garantie. Want met onze eigen fabriek staan we garant voor kwaliteit van Nederlandse bodem.

In onze showrooms inspireren we met unieke opstellingen, slimme oplossingen voor indelingen en opbergen, divers kleurgebruik en altijd natuurlijke materialen. Onze adviseurs zijn een verlengstuk van de fabriek, vakmensen met oog voor detail.

Maak een afspraak

We nemen graag tijd voor je!

Skrevet af virksomheden

Het is voor ons van groot belang hoe je over ons denkt. Ons doel is om jou te helpen met het vinden van jouw droomkeuken. Van de inspiratiefase tot de nazorg wanneer de keuken geplaatst is. Is er iets niet naar wens dan laat het ons weten. Wij nemen graag tijd voor je! Ben je tevreden over ons, dan vinden wij dat ook erg leuk om te horen. Deel je review met anderen!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Zeer mooie keukens

Zeer mooie keukens. Montageteam zeer vakkundig. Geen haastwerk en tot het detail mooi afgewerkt.

18. april 2025

Beste heer/mevrouw,

Dat klinkt als een prettige ervaring, fijn dat je deze met ons deelt. Geniet van jouw mooie Tulp keuken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Verkoper heeft veel tijd genomen om…

Verkoper heeft veel tijd genomen om diverse tekeningen te maken met steeds weer nieuwe ideeën.
Erg tevreden met het resultaat.

Beste meneer Udink,

Wat fijn dat de verkoper zo de tijd voor jullie heeft genomen en actief met ideeën kwam! Mooi dat het heeft geleid tot een resultaat waar jullie zo tevreden mee zijn. Veel plezier ervan!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij hebben nu voor de 2e keer een…

Wij hebben nu voor de 2e keer een keuken gekocht bij Tulp Keukens. Omdat wij goede ervaring hadden bij de 1e keuken, hebben wij nu weer een keuken besteld. Het ging goed met bestellen, leveren en montage. Nu blijkt een front van ladekast beschadigd te zijn. Ik weet niet of dat is gebeurd tijdens montage of bij het opentrekken. Gelijk de klantenservice gebeld en die geven nu aan dat ik dit na 4 dagen heb gemeld en daardoor niet onder de garantie valt. Een ladekast gaat vaak open en dicht en je verwacht dat de kwaliteit goed moet zijn en dat het niet stuk gaat tijdens gebruik. De klantenservice blijf hameren op die 4 dagen en ik vind dit geen goede service!
En hoe zit het met de garantie op hang- en sluitwerk?

23-04-25 ben ik door klantenservice gebeld en we zijn tot een oplossing gekomen. Er wordt een nieuwe front opgestuurd.

Beste meneer, mevrouw Machtan,

Dank u wel voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u deze ervaringen heeft. We gaan uw dossier en review intern bespreken waarna ik of een collega hier bij u op terugkomt.

------------------------------------------------------------------------------
23-04-2025

Beste meneer, mevrouw Machtan,

Ik heb vernomen dat u contact heeft gehad met mijn collega van de klantenservice. Zij heeft u toegezegd het front voor u in bestelling te zetten, wij zullen deze opnieuw leveren bij u. Indien u in de tussentijd vragen heeft vernemen wij dit graag van u.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, denken mee. Goed kwaliteit keuken.

Beste Martijn,

Helemaal tevreden over onze collega's en over de kwaliteit van onze keukens. Welkom in de wereld van Tulp!

Alles op rolletjes

Wij zijn fantastisch geholpen in het filiaal in Utrecht. Alles liep op rolletjes vanaf het moment van aankoop tot de uiteindelijke oplevering.

7. april 2025

Beste Robert,

Zoals je van Tulp Keukens kan en mag verwachten, super om te lezen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.

service bezoek

deuren vd keukenkastjes weer netjes in één lijn. vakkundige monteur.

8. april 2025

Beste heer/mevrouw Borgen,

Fijn dat alles weer gesteld is. Dat wordt weer heerlijk genieten van jouw mooie keuken van eigen bodem.

Service with a smile!

Onze ervaring met Tulp was een zeer positieve. Wij zijn door Hemze Alshakarshie uitermate professioneel en super vriendelijk geholpen met al onze vragen en wensen. Niets was teveel en alles werd helder en kundig uitgelegd of gesuggereerd waar nodig. Dit maakte dat wij ons echt gezien en gehoord voelde als klant. Go Hemze!

7. april 2025

Beste Ilonka,

We streven ernaar om al onze klanten een persoonlijke en professionele service te bieden, en het is fantastisch om te horen dat we dat in jouw geval hebben kunnen realiseren.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prettige ervaring bij Tulp in…

Prettige ervaring bij Tulp in Spijkenisse! Hoewel wij alleen gingen kijken in de nieuwe vestiging van Tulp, zijn wij uiteindelijk weggelopen met een order voor een nieuwe keuken. Door de prettige communicatie met en goede ideeën van Gabriella en Muhammed, hebben we onze droomkeuken samengesteld. Vervolgens tijdens de voorbereidingen is geen vraag teveel en ontvangen we steeds snel een duidelijk antwoord. Het is nog even wachten op levering en plaatsing, maar als dat net zo professioneel en goed verloopt als onze ervaring in de winkel, zal ik dat zeker ook plaatsen!

1. februar 2025

Beste Danielle,

Wij gaan zorgen dat je straks lekker kunt gaan genieten van je nieuwe keuken van eigen bodem!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie keuken geleverd volgens afspraak…

Mooie keuken geleverd volgens afspraak en netjes en compleet geplaatst

4. april 2025

Beste heer/mevrouw König,

Fijn dat het hele traject naar wens is uitgevoerd. Dat wordt nu heerlijk genieten van een keuken van eigen bodem.

Waardeloze service

Waardeloze service
Als er een apparaat kapot is ruim binnen de garantietermijn wordt je doorgestuurd naar de fabrikant waar je dan weer een week moet wachten voordat er een monteur komt.
De Mandemakers groep doet zijn naam weer eer aan, was ik er maar weggebleven

Beste meneer, mevrouw Nillody,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te vernemen dat u deze ervaring heeft. Dat is uiteraard niet waar wij voor staan.
Graag ontvangen wij via het privébericht uw (order) gegevens zodat we mee kunnen kijken in uw keukenorder. Alvast bedankt.

Nicole Schippers - Tulp Keukens
------------------------------------------------------------------------------------
Update 04/04/2025

Beste meneer, mevrouw Nillody,

Dank u voor het sturen van uw gegevens.
Uw review is intern besproken en wij vinden het vervelend voor u dat Atag u niet sneller kan bezoeken. Helaas kunnen wij hierin ook geen verandering brengen omdat wij geen zeggenschap hebben over hun planning.

Bart is top

Bart is top! Bij Tulp in Utrecht geweest. Bart nam de tijd en liep alle opties door. En daar komen de 5 sterren; hij kwam met opties die wij zelf nooit bedacht hadden. Overstijgt de verwachtingen. En na de order was de service net zo goed, dat is ook niet vanzelfsprekend. Thanks Bart (en collega's van filiaal Utrecht)!

Beste FvH,

Heel graag gedaan, jij bedankt voor deze top complimenten en welkom in de wereld van Tulp! We gaan jouw complimenten zeker ook aan Bart en Utrecht overbrengen.

Service Tulp Keukens

Klacht werd serieus genomen en zo snel als mogelijk correct afgehandeld.

Beste Anke,

Zoals je bij Tulp Keukens kan en mag verwachten. Dank je voor het delen van je positieve ervaring.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nieuwe keuken gekocht in Spijkenisse.

Nieuwe keuken gekocht in Spijkenisse.
Heel prettig en vakkundig geholpen door Muhammed.
We kijken uit naar het moment dat de keuken is geplaatst.

8. marts 2025

Beste C&A,

Dank je wel voor jouw complimenten voor onze collega, die gaan we zeker aan hem doorgeven! Nog heel even wachten en dan kun je gaan genieten van jouw keuken van eigen bodem.

Waardeloos

Een aantal maanden geleden hebben wij een keuken gekocht bij Tulp Keukens in Amsterdam. Tijdens de aankoop werd ons gegarandeerd dat de keuken in de afgesproken leverweek geleverd zou worden. Volgens de verkoper was het nog nooit voorgekomen dat ze die afspraak niet haalden. Toch kregen we halverwege de wachttijd te horen dat de levering drie weken vertraging had opgelopen. Zo veel voor die "garantie".

Op de dag van montage ontstond er vervolgens een nieuw probleem. De monteur ging ervan uit dat hij de keuken op ons laminaat zou plaatsen, terwijl wij met zowel de verkoper als de inmeter hadden afgesproken dat de keuken eerst op het beton zou worden geplaatst, zodat wij daarna de vloer konden leggen. De monteur vond het niet verantwoord om op dat moment te monteren en vertrok.

Tot onze frustratie kregen we vanuit de planning te horen dat er pas over 3,5 week weer plek was voor montage. Ondertussen staat de keuken ongebruikt in onze woning, en wordt er van ons verwacht dat we nu alvast de vloer leggen. Contact met Tulp Keukens verloopt moeizaam: de verkoper is opeens "niet aanwezig", en het hoofdkantoor beweert zelfs dat de monteur wél had willen plaatsen, wat simpelweg niet waar is.

Al met al een waardeloze service. Vertragingen, miscommunicatie en een gebrek aan verantwoordelijkheid zorgen ervoor dat wij onnodig lang zonder keuken zitten. Absoluut geen aanrader!

19. marts 2025

Beste Lotte,

Wat een vervelende situatie, we kijken graag even mee in de keuken order. Kunt u ons aub via het prive bericht uw (order) gegevens doorgeven aub? Alvast bedankt.

-----------------------------------------------
21-03-2025

Beste Lotte,

In verband met uw review hebben we inmiddels contact met u kunnen hebben en de situatie met u doorgenomen. Zoals nu in overleg met u afgesproken is er een nieuwe afspraak gepland voor de montage van uw keuken. Nogmaals onze excuses voor het ervaren ongemak!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op zoek naar alleen een nieuwe inbouwvriezer

Op zoek naar een nieuwe inbouwvriezer voor onze keuken, werden we uitstekend geholpen door Gabrielle vanuit de locatie in Spijkenisse. Ondanks dat het "alleen" om de aankoop van een vriezer ging, gaf ze ons alle aandacht. De vriezer werd netjes thuisbezorgd en we kregen zelfs een belletje achteraf om te controleren of alles goed was gegaan. Al met al een geweldige service!

13. marts 2025

Beste Miranda,

Je bent altijd welkom bij Tulp keukens, of het nu gaat om een complete keuken of een deel, wij zijn je ten alle tijden graag van dienst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij Tulp Rijssen prima geholpen.

Bij Tulp Rijssen prima geholpen door Monique.
Zeer ervaren en deskundig en luistert goed naar de klant. Ze geeft adviezen op maat en komt met goede praktische oplossingen. Vlot met het maken van een
3-D tekening en de offerte was zeer overzichtelijk en duidelijk. Kortom zeer tevreden en zeker een aanrader.

17. januar 2025

Beste heer/mevrouw Schartman,

Fijn dat je in de wereld van Tulp bent gestapt en wij jou naar tevredenheid mochten en konden adviseren.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vieze nasmaak na montage keuken

Vanaf de aanschaf keuken tot aan de montage verliep prima. Helaas hebben we na de montage een vieze nasmaak overgehouden aan de aanschaf van de keuken. Blijkbaar hanteert Tulp ook een verdienmodel op de montagekosten. Wij hebben een redelijk grote keuken aangeschaft. Montagekosten voor deze keuken waren ruim 3000euro. Onze informatie was dat ze met 2 man 2 dagen de keuken zouden installeren. Met de montage van de keuken bleek dat er die dag 1 monteur kwam en die aan het einde van de dag klaar was met de montage. Met deze ervaring hebben wij de vragen aan Tulp gesteld hoe dit mogelijk is. Blijkbaar teken je voor een montageprijs naar het aantal meters van de keuken. Helaas hebben wij ons verkeerd laten voorlichten en zelf niet de kleine lettertjes gelezen. Let op de montagekosten bij Tulp. Onze keuken had een totale rug lengte van 8,80m waar dus een montageprijs van 3000euro aan hangt en in 1 dag geplaatst wordt.

Review aangepast naar 1 ster i.v.m. het gegeven antwoord van Tulp. Er is mij alleen via de mail kenbaar gemaakt dat er getekend is voor de voorwaarden. Van een uitgebreide uitleg is hier totaal geen sprake van.

20. februar 2025

Beste meneer Phielix,

Het is heel erg jammer om te vernemen, en ook zeker niet onze opzet, dat u het bovenstaande zo ervaart. Over de montage en de montagekosten van uw keuken hebben we vanuit onze klantenservice per e-mail en telefoon uitgebreid contact met u gehad. Hierbij is met u besproken en toegelicht wat hier de voorwaarden van zijn en waar deze terug te vinden zijn. Wij kunnen u hierover ook via deze weg niet anders berichten.

Twan Vos -Tulp Keukens

Mooie deal

Bij Tulp Keukens hebben ze helemaal meegedacht met mijn wensen, me niets opgedrongen, alleen keuzes laten zien en besproken.
Was erg prettig en we zijn tot een goede deal gekomen.

20. januar 2025

Beste Janne,

Wat fijn om te vernemen dat mijn collega's in de showroom je zo goed van dienst konden en mochten zijn. Dank je voor deze positieve 5 sterren review.

Inge Bosch -Tulp Keukens

Een maatwerkkeuken verdient Tulp

Vanaf het moment dat wij de vestiging in Heerhugowaard binnen stapten, tot het moment dat onze maatwerkkeuken is opgeleverd. Alle stappen zijn zorgvuldig en met wat (on)geduld van beide kanten helemaal perfect doorlopen. Wij zijn onwijs blij met het resultaat wat een som is van een geoliede machine. Verkoop, vooropname, levering, montage en service. Voor ons allemaal op en top professionals.

4. februar 2025

Beste Verena,

Wat heerlijk dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe keuken. Dank je voor het delen van je positieve ervaring, wij wensen je heel veel kook plezier toe.

Inge Bosch -Tulp Keukens

Læs mere om andre typer anmeldelser.