Wij zijn geweldig geholpen door Luc van Tulp Keukens Wassenaar en Amsterdam. Vanwege persoonlijke omstandigheden konden we hrt adviesgesprek thuis inplannen, wat voor ons ontzettend prettig was. Hij h... Se mere

Virksomheden har svaret
Nette levering (niet tegen muren aan etc) fijn dat er eerst gecontroleerd werd of deuren niet tegen wanden aan botsten. Montage was snel, (kleine) ontbrekende onderdelen is meteen een verzoek voor... Se mere
Virksomheden har svaret
Slecht klantenservice ooit zeggen dat ze je gaat helpen maar toch word er niks gedaan heb in januari contact met hun gehad dat mij wijnkoeler kapot was gegaan krijg je dat gezeik met hun klantpoorta... Se mere
Virksomheden har svaret
Na de nodige keukenzaken bezocht te hebben bij Tulpkeukens in Spijkenisse terecht gekomen. Adequaat geholpen. Thuis nog eens goed nagedacht over t pakket wat we mee naar huis kregen. Bij een... Se mere
Skrevet af virksomheden
Skrevet af virksomheden

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Van aankoop tot montage zeer klantvriendelijke en goede service. Het welkoms pakket twee weken voor levering was een leuke extra verrassing

Besvarelse fra Tulp Keukens
Van verkoop tot montage, alles was prima geregeld en op elkaar afgestemd. Top service.

Besvarelse fra Tulp Keukens
Leuk en fijn contact met de medewerkers van Tulp. Ze hebben verstand van wat ze verkopen en denken goed mee in de vormgeving. En uiteindelijk een prachtige keuken gekocht! Superblij mee!

Besvarelse fra Tulp Keukens
De verkoper heeft veel vakkennis met jarenlange ervaring. Erg veel tijd genomen om alles te bespreken en uit te werken.
De prijs viel erg mee.

Besvarelse fra Tulp Keukens
Hier onze eerste keuken besteld sindskort. Ontzettend fijn geholpen door gastvrouw Ingrid bij Tulp keukens Breda, wat een fantastische lieve vrouw!! Heeft ons heel erg goed gedaan. En ook fijn geholpen door Mesut om onze droom keuken te verwezenlijken! Nu nog wachten op de verdere verbouwing zodat stakjes eindelijk onze nieuwe keuken erin kan!

Besvarelse fra Tulp Keukens
Verkoper Alex heeft ons zeer goed geholpen in Breda! Hij geeft goed advies, denkt mee en is alles behalve opdringerig. We hebben een prachtig ontwerp gemaakt voor onze keuken. Ik zou Tulp, en zeker ook Alex, aanraden!

Besvarelse fra Tulp Keukens
We waren ontzettend blij met onze keuze voor een nieuwe keuken via Tulp Keukens. Het ontwerp en de eerste gesprekken verliepen prettig en professioneel. Helaas veranderde dat beeld snel nadat we de handtekening hadden gezet: communicatie met de verkoper werd stroef en reacties bleven vaak uit.
Na plaatsing bleek dat er meerdere gebreken waren: een verkeerd werkblad, een vriezer die niet goed sluit, verlichting die niet werkt, scheef hangende kastjes en beschadigingen. Hierdoor kunnen we de keuken niet goed gebruiken.
Tot onze frustratie wordt er nu — net als na de aankoop — nauwelijks gereageerd en geen enkele prioriteit gegeven aan het oplossen van de problemen. Er is ons doodleuk verteld dat we pas over bijna 2 maanden geholpen kunnen worden. Het voelt alsof er geen enkele inzet meer is nu de betaling binnen is. Erg teleurstellend voor iets waar we zo naar uitkeken.
———————————-
Mijn antwoord op de reactie van Tulp:
Beste Tulp Keukens,
Dank voor uw reactie, maar helaas wordt er voorbijgegaan aan de kern van het probleem. Het klopt dat er recent contact is geweest met de klantenservice, maar dat contact heeft tot op heden niets opgelost. Er wordt vooral uitgelegd waarom iets níét kan, in plaats van dat er actief wordt meegedacht over een passende oplossing op korte termijn.
De keuken is op 16 mei geplaatst en bevat inmiddels een lange lijst aan gebreken, waarvan meerdere functioneel zijn: een vriezer die niet goed sluit, verlichting die niet werkt, een scheef gemonteerd front van de vaatwasser, enzovoort. Ondanks dat is er pas een herstelbezoek gepland op 9 juli. Dat betekent bijna twee maanden wachten met een keuken die simpelweg niet naar behoren functioneert. Dat is ronduit onacceptabel en past absoluut niet bij de kwaliteit en service die Tulp pretendeert te leveren.
Begrip voor productie- of levertermijnen is er zeker, maar dit mag geen excuus zijn om zó lang te wachten op herstel van gebreken die direct opgelost hadden kunnen worden. Ik verwacht van een A-merk als Tulp niet alleen kwaliteit in het product, maar ook in de service. Tot nu toe blijft dat ernstig achter.

Besvarelse fra Tulp Keukens
De keuken is prachtig geworden dankzij de goed bekwame en zeer vakkundige monteurs FATIH REIS en MAHIR Wij zijn dik tevreden over de monteurs. Zij hebben alles gedaan om alles naar wens te laten verlopen en mee te denken over oplossingen.
Ze moesten er veel voor doen en het waren vriendelijke gasten.
Zij verdienen veel hogere score.. dan 10.
Geen haastwerk gedaan en tot het detail mooi afgewerkt.
Wij zijn zeer dankbaar HEREN.
Groetjes uit Konya.

Besvarelse fra Tulp Keukens
Wij zijn dik tevreden over de monteurs. Hebben alles gedaan om alles naar wens te laten verlopen en mee te denken over oplossingen.
Ze moesten er veel voor doen, en het waren leuke gasten.
Äls een 11 kan, willen we dit geven.

Besvarelse fra Tulp Keukens
Eerlijke en meedenken verkoper. Denkt aan alle mogelijkheden en niet alleen de duurste. Nu onze droom keuken voor het zelfde geld waar je bij een ander een standaard keuken voor hebt.

Besvarelse fra Tulp Keukens
Vanaf het begin van het traject "nieuwe keuken" tot het einde, inclusief installeren, zijn we tevreden over de contacten, uitvoering, meedenken.
Eén aanrechtblad was helaas niet conform tekening geleverd; echter er is direct afspraak gemaakt voor nieuwe levering.

Besvarelse fra Tulp Keukens
Vandaag hebben wij eindelijk een keuze kunnen maken voor ons keuken. Wij zijn bij de eerste afspraak zo goed geholpen dat we al de keuze hadden gemaakt. Ik raad iedereen aan om even binnen te lopen. Wij zijn geweest bij filiaal in SPIJKENISSE.

Besvarelse fra Tulp Keukens
Keuken besteld bij Tulp. Aflevering en montage gedaan op 16 en 17 april. Op 17 april was de montage van de keuken. Deze is niet volledig afgerond en er is gezegd dat dit op een later moment nog moet worden afgerond. Betalen moest uiteraard wel al het volledige bedrag. Het compleet plaatsen van de keuken kan echter pas in juni. Wij zitten dus anderhalve maand met een onvolledige keuken. Ik vind dit van slechte service getuigen. In de tussentijd wordt er niets gedaan om ons tegemoet te komen.
Update: Inmiddels is er nieuwe datum voor het oplossen van alle problemen: 17 oktober. Precies een halfjaar nadat keuken geplaatst moest worden (en een halfjaar nádat wij hebben betaald). Ik hoop dat alles dan ook echt opgelost is..

Besvarelse fra Tulp Keukens
Tulp Spijkenisse, zeer fijne medewerkers.
Uiteindelijk zijn we geholpen door Muhammed, fijne man. Ze nemen de tijd voor je, denken mee. Je voelt je gehoord. Tot nu toe fijne service. Volgende review volgt als de keuken is geplaatst.

Besvarelse fra Tulp Keukens
Tulp Keukens Breda heeft ons van een prachtige nieuwe keuken voorzien waar we erg blij mee zijn!
Keukenontwerper Mesut heeft ons vanaf begin af aan bijgestaan bij het ontwerp van onze keuken. Hij staat zeer open voor alle vragen die we hadden en dacht graag met ons mee over alle details. Het heeft even geduurd voordat het eindontwerp er was, maar dat lag aan ons, aangezien wij nog niet wisten wat we precies wilden. Mesut van Tulp Keukens Breda heeft daar onwijs goed bij geholpen en we waren altijd welkom om weer langs te komen met (nieuwe) vragen.
De klantenservice (en Mesut) heeft ons goed voorbereid op wat er nodig was voor de aanleg van de keuken, zoals elektra en leidingwerk. Dit hebben wij volgens duidelijke tekeningen deels zelf en deels professioneel laten doen (elektra en loodgieterswerk hebben we door andere partijen laten doen, op aanraden van Tulp).
Het inmeten ging vlot, en was ook duidelijk en helder. Laatste aanpassingen en met een bezoek van Mesut bij ons thuis werd alles nog eens goed doorgenomen en gecontroleerd of alles goed was voorbereid.
Levering van de keuken ging ook vlot, de mannen hadden in een mum van tijd de keuken gelost in de woonkamer. Montage van de keuken was bij ons inbegrepen, en Rob heeft dat uitstekend gedaan in 1 dag. Alles netjes waterpas en goed op zijn plek. We kregen goed advies over het gebruik van onze nieuwe apparatuur. De dag erna heeft Henry het leidingwerk netjes aangesloten.
Samenvattend: Wij zijn zeer tevreden met onze prachtige nieuwe keuken en de service van Tulp Keukens Breda, petje af voor alle betrokken medewerkers!

Besvarelse fra Tulp Keukens
Leuke mensen met kennis, die met je meedenken en tips gaven. service afdeling dacht aktief mee aan een oplossing

Besvarelse fra Tulp Keukens
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.