Het wodt bezorgd met postnl en die hadden de doos niet rechtop gehouden dus ze kwamen niet mooi aan. Er zat ook maar bij een plantjes een labeltje waardoor ik een beetje moest gokken op kleur want het... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Top planten Mooie stekken en nu al een stuk gegroeid en in het klein aan het bloeien ! Verbena hastata top!! Goed verpakt in een doos en bedekt met hooi top geen plastic alleen de potjes van pla... Se mere
Voor de eerste keer heb ik bij Tuinoord online besteld, dus ik was erg benieuwd. Al heel lang was ik op zoek naar de Digitalis Ferruginea. Het werd vlot en verzorgd aangeleverd in een stevige doos met... Se mere
Bij toeval, zoekende op internet naar een kweker, kwamen we op de site van Tuinoord en in contact met Nick. Vanaf het eerste gesprek viel zijn enthousiasme en vakkennis direct op. Hij dacht echt met... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Tuinoord is een jong en modern bedrijf dat in 2023 is opgericht om het kiezen van de juiste planten voor en rondom het huis een stuk eenvoudiger te maken. Onze missie is eenvoudig: de tuinen in Nederland meer kleur geven en tegelijkertijd een thuis bieden aan bijen en vlinders 🦋🐝 Veel mensen kiezen ervoor om hun tuin te bestraten om het onderhoud eenvoudiger te maken. Maar met een plantpakket van Tuinoord kan iedereen een prachtige tuin creëren! Bovendien is het belangrijk om te weten dat bestrate tuinen geen leefgebied bieden voor vlinders, bijen en vogels. Daarom zetten wij ons in voor de slogan: “Stenen eruit, planten erin.”
Kontaktoplysninger
Prof. Asserweg 24, 5144 NC, Waalwijk, Holland
- info@tuinoord.nl
- tuinoord.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Geweldige service neemt de tijd om je…
Geweldige service neemt de tijd om je te woord te staan. En de levering echt TOP!!!. eerste tuincentrum die zo netjes planten heeft afgeleverd. Aanrader voor de twijfelaars.

Schitterende planten
Schitterende potten, prima vol. Goed verlopen bestelproces met prima communicatie en nog een extra verassing.

rudbeckia planten
De rudbeckia planten waren zeer netjes en goed verpakt in het stro.
De jonge plantjes zien er goed uit en staan nu erg hun best te doen in de tuin.
Fijn ook dat je vooraf een mailtje krijgt wanneer ze geleverd worden.

Besvarelse fra Tuinoord
Mooie planten en snel geleverd
Mooie planten en snel geleverd! Ziet er super uit.

Top planten
Top planten. Alles slaat netjes aan. Erg blij mee zal zeker vaker kopen.

Besvarelse fra Tuinoord
Een fijn webshop voor mooie planten
De planten waren ondanks de vakantie snel bezorgd, de klantenservice reageert snel en is vriendelijk. De planten zijn van goede kwaliteit en zorgvuldig bezorgd.

Besvarelse fra Tuinoord
Klantvriendelijk en goede kwaliteit planten
Goed verpakt geleverd, vriendelijke klantenservice. Mooie varens!

Zeer tevreden
Zeer tevreden, zowel over de planten die ik besteld had als de, zover als mogelijk, natuurlijke verpakking.

Mooi verpakt
Mooi verpakt. Ondanks hitte kwamen de planten perfect aan.

Goede ervaring
Het pakket was goed verpakt. Om de planten heen zat hooi en er zat een laag flexibel karton tussen de onder en bovenlaag. Hierdoor zat het goed verpakt en kwamen de kruiptijmpjes goed uit de doos. De plantjes zagen er nog vers uit. Mooie grootte van de planten. Ze hebben goed wortel geschoten en staan mooi te bloeien. Erg tevreden en zou zo weer bestellen.

Besvarelse fra Tuinoord
Prachtige planten en goede service
We hadden gekozen voor afhalen omdat het voor ons dichtbij was en alles stond keurig klaar om in te laden. De planten zijn al goed aan het groeien en we krijgen er veel complimenten over! We gaan in de toekomst zeker meer bestellen.

topservice!
bij de eerste bestelling bleek 1 plantje op sterven na dood. Na een mailtje hierover kreeg ik meteen een extra levering van 3 nieuwe plantjes! Ongevraagd, maar super top!

Prima aftersales
In eerste instantie een verkeerde variëteit Japans Gras geleverd. Ze hebben veel moeite gedaan om alsnog de bestelde All Gold te leveren. Zijn alleen daarvoor 's ochtends naar een leverancier gereden en dezelfde dag keurig netjes thuis gebracht. Topservice!

Redelijk vlotte levering
Redelijk vlotte levering, goed verpakt, duidelijke instructies voor het planten. De planten zagen er goed uit bij aankomst, lijken goed aan te slaan.
Hopelijk mag ik gaan genieten van de schitterende clematissen

Plantjes
De bezorging en verpakking van de planten was goed geregeld. Ik vond alleen de grootte van 2 van de 5 plantjes erg tegenvallen. Vooral de reuzenlavendel zal er nogal pierig uit.

Besvarelse fra Tuinoord
Topservice en prachtige planten!
Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling bij Tuinoord! De website is overzichtelijk en het aanbod aan planten, borderpakketten en struiken is echt groots. Alles werd snel en netjes geleverd, goed verpakt en in uitstekende staat. Je merkt dat ze echt verstand hebben. Ik bestel hier zeker vaker. Een echte aanrader voor iedereen die zijn tuin wil opfrissen of uitbreiden!

Besvarelse fra Tuinoord
Mooie plantjes en heel goed verpakt
Ik heb longkruid besteld. Plantjes waren mooi en waren erg goed verpakt, zodat er geen gekneusde planten in zaten

Besvarelse fra Tuinoord
Supermooie planten, snel geleverd, en perfecte service!!
Echt hele mooie planten, mooi verpakt tussen stro, leuke instructie erbij en nog supersnel geleverd ook !!
Een idee voor anderen: Ik had het bijen- en vlinder plantenpakket besteld als kado voor een vriendin en zij was heel blij met een origineel kado!!
Ik ontdekte Tuinoord op Instagram waar ze handige tuintips delen, waarbij de hond Sammie zo lief soms de hoofdrol in de filmpjes opeist..😏 Ik ga vaker bestellen!!