Tuinoord Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Het wodt bezorgd met postnl en die hadden de doos niet rechtop gehouden dus ze kwamen niet mooi aan. Er zat ook maar bij een plantjes een labeltje waardoor ik een beetje moest gokken op kleur want het... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top planten Mooie stekken en nu al een stuk gegroeid en in het klein aan het bloeien ! Verbena hastata top!! Goed verpakt in een doos en bedekt met hooi top geen plastic alleen de potjes van pla... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor de eerste keer heb ik bij Tuinoord online besteld, dus ik was erg benieuwd. Al heel lang was ik op zoek naar de Digitalis Ferruginea. Het werd vlot en verzorgd aangeleverd in een stevige doos met... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij toeval, zoekende op internet naar een kweker, kwamen we op de site van Tuinoord en in contact met Nick. Vanaf het eerste gesprek viel zijn enthousiasme en vakkennis direct op. Hij dacht echt met... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Havecenter

Skrevet af virksomheden

Tuinoord is een jong en modern bedrijf dat in 2023 is opgericht om het kiezen van de juiste planten voor en rondom het huis een stuk eenvoudiger te maken. Onze missie is eenvoudig: de tuinen in Nederland meer kleur geven en tegelijkertijd een thuis bieden aan bijen en vlinders 🦋🐝 Veel mensen kiezen ervoor om hun tuin te bestraten om het onderhoud eenvoudiger te maken. Maar met een plantpakket van Tuinoord kan iedereen een prachtige tuin creëren! Bovendien is het belangrijk om te weten dat bestrate tuinen geen leefgebied bieden voor vlinders, bijen en vogels. Daarom zetten wij ons in voor de slogan: “Stenen eruit, planten erin.”

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

63 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De planten waren weggedrukt in dozen

De planten waren weggedrukt in dozen. Ze zagen er slecht uit en hebben lang nodig om beetje bij te komen. De kleine plantjes waren meer stekjes. Terugsturen en retourneren was geen optie voor beetje overleving. Niet genoeg tevreden over kwaliteit.

11. april 2026

Besvarelse fra Tuinoord

Hi Suus, bedankt voor jouw review! Wat jammer om te lezen. We zouden je heel graag helpen en lossen dit natuurlijk altijd netjes op. We doen iedere dag ons uiterste best de planten zo goed mogelijk te verpakken en geven altijd 3 maanden plantgarantie. Zou je ons een mailtje willen sturen op info@tuinoord.nl? Dan helpen we je heel graag!

Blij met mijn aankoop!

Ontzettend goed en zorgvuldig verpakt! Er is stro als opvul- en beschermmiddel gebruikt wat echt super werkt. Ook kan ik dit hergebruiken als mulch later.

De bloemen van de camellia waren al uitgebloeid en daardoor zagen ze heel treurig uit bij ontvangst. Nu inmiddels aangeplant en goed geacclimatiseerd. De dichte knoppen zijn nu weer aan het bloeien! Echt prachtig!

26. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tuinoord een heel verdiende tien

Ik heb inmiddels drie keer besteld bij Tuinoord.
Vorig jaar en dit jaar twee keer.
Ik ben zeer tevreden.
Ik heb bij veel andere sites planten besteld dus ik weet wat de kwaliteiten zijn.
De planten van Tuinoord zijn boven gemiddeld.
Ik kan iedereen aanraden hier te kopen.
Ik wens Tuinoord veel succes in de toekomst.

11. april 2026

Geveltuin buurtproject beplanting

Voor een geveltuin project waarbij we ons hele pand van beplanting hebben voorzien hebben we samen gewerkt met Tuinoord. Het was van A tot Z een heel fijne ervaring. Niet alleen de planten waren allemaal heel mooi, er was heel heldere communicatie over de levering, en meedenken betreft mogelijkheden. Het planten is heel goed verlopen en we zijn super nieuwsgierig hoe alles in het voorjaar op komt! Namens de hele buurt: Dank voor alles, we komen zeker terug!

12. december 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De bezorging was top, goed verpakt, en de planten zijn geweldig, ik ben er erg blij mee, kan niet wachten tot het voorjaar 😁

11. november 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden met mijn bestelling

Ik ben ontzettend tevreden over mijn bestelling bij Tuinoord. De planten kwamen keurig verpakt aan, stevig, goed beschermd en zonder enige schade. Je merkt dat er echt aandacht is besteed aan de manier van verpakken, zodat alles fris en in topconditie aankomt.
De kwaliteit van de planten zelf is uitstekend: gezonde wortels, mooie bladeren en direct klaar om de grond in te gaan. Ook de communicatie over de bezorging was erg prettig. Ik kreeg duidelijke updates over de verzendstatus en het verwachte bezorgmoment, waardoor ik precies wist wanneer ik mijn planten kon verwachten.
Kortom, een hele positieve ervaring. Ik bestel hier zeker nog eens!

28. oktober 2025

Besvarelse fra Tuinoord

Hi KS, bedankt voor je uitgebreide review! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het verpakken van de planten en de kwaliteit van onze planten, daar doen we het voor! Heel veel plezier met jouw plantjes! Team, Tuinoord.

Vlotte levering

Vlotte levering, planten mooi van grootte en zorgvuldig ingepakt.

4. oktober 2025

Besvarelse fra Tuinoord

Hi Wilma, bedankt voor jouw review! Geniet van jouw bestelling! Liefs, team Tuinoord.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Planten zijn zeer zorgvuldig ingepakt.

Planten zijn zeer zorgvuldig ingepakt.
Komen ongeschonden uit de verpakking.

10. oktober 2025

Besvarelse fra Tuinoord

Hi K. Smink, bedankt voor jouw leuke review! Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze verzending, daar doen we ons uiterste best voor! Liefs, team Tuinoord.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Ben zeer tevreden.

2. oktober 2025

Besvarelse fra Tuinoord

Hi, bedankt voor jouw leuke review! Heel veel plezier met de plantjes. Team Tuinoord.

Heel tevreden!

De plantjes zijn allemaal heel aangekomen. Ze waren netjes verpakt en bij bezorging hadden ze allemaal al mooie sterke wortels. Ze staan al even in de grond en doen het goed. Ik zou zeker weer een bestelling plaatsen!

3. oktober 2025

Besvarelse fra Tuinoord

Hi Nanouk, bedankt voor jouw review en wat fijn om te lezen dat zo tevreden bent over de verzending en kwaliteit! Geniet van jouw plantjes! Team Tuinoord.

Schitterende kersverse planten!

Ik ben twee jaar geleden verhuisd en eindelijk was mijn tuin aan de beurt om helemaal om te gooien en mooie zomer en herfst bloeiers te planten! Door de overzichtelijk website en de goede adviezen heb ik schitterende vaste planten besteld. Spannend om ze na een paar dagen te mogen ontvangen! Goed verpakt en kersvers werden ze bij me afgeleverd. Alles staat nu in de tuin te pronken en ik kan niet wachten tot het weer voorjaar gaat worden. Heel erg blij mee!!!!

16. oktober 2025

Besvarelse fra Tuinoord

Hi, bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de planten! Dat wordt genieten in het voorjaar! Geniet ervan. Team Tuinoord.

HAPPY ME ,HAPPY BEE

Al meerdere keren besteld
Wordt thuisbezorgd in een doos met wat stro.
Nick denkt graag mee
Ik leer daar dan weer van.
Koop de kleinste potmaat, is leuk om te zien hoe ze 1 jaar later gegroeid zijn
Ik ben blij voor mij én de bij

16. oktober 2025

Besvarelse fra Tuinoord

Hi Marjon, bedankt voor jouw review! Wat leuk dat je al zo vaak bij ons hebt besteld, een trouwe klant! Geniet weer van jouw plantjes en bij vragen staan we altijd voor je klaar. Team Tuinoord.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede en duidelijke website met een…

Goede en duidelijke website met een mooi overzicht van het assortiment aan planten
Correcte en snelle levering.

1. oktober 2025

Besvarelse fra Tuinoord

Hi Henriette, bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen en we wensen je heel veel plezier met je bestelling! Team Tuinoord.

Voor herhaling vatbaar

Mooie planten, zeer goed verpakt.

12. september 2025

Besvarelse fra Tuinoord

Hi A. Goeree, bedankt voor de review en wat leuk om te lezen! Veel plezier met de planten! Team Tuinoord

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gemak dient de mens Planten gekocht die bij tuincentra en…

Planten gekocht die bij tuincentra en kwekers in mijn omgeving niet verkrijgbaar waren. Planten zijn goed doorgeworteld en zijn in prima staat aangekomen. Zeer tevreden!

2. september 2025

Besvarelse fra Tuinoord

Hi Eddie, bedankt voor je review en wat leuk om te horen dat je deze planten bij ons hebt kunnen vinden! Heel veel plezier ervan! Team Tuinoord.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed ingepakt en hele mooie plant

Goed ingepakt en hele mooie plant, groeit ook al goed, super!

22. august 2025

Besvarelse fra Tuinoord

Hi Juan, bedankt voor jouw leuke review, heel leuk om te lezen. Daar doen we het voor! Team Tuinoord.