Tobias Storm - Aktie-Community Anmeldelser 51

4,8

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 50 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser det stærke fællesskab og den store værdi, de får for pengene. Mange fremhæver personalets engagement og evne til at formidle viden på en letforståelig måde, hvilket gør læring og diskussioner meget givende. Brugerne er særligt tilfredse med den aktive debat og de mange brugbare indsigter, der deles i fællesskabet. De oplever, at de får nye perspektiver og lærer noget, uanset deres erfaringsniveau.

Det, folk taler mest om

Social media

Kunder deler positive meninger om social_media. Mange forbrugere er begejstrede for det stærke og aktive... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet. Kunder fremhæver især en medarbejders engagement,... Se mere

Value for money

Mennesker rapporterer positive oplevelser med værdi for pengene. Kunderne er meget tilfredse og mener, at de... Se mere

User experience

Forbrugere finder brugeroplevelsen positiv. Mange nævner, at de hurtigt får nye perspektiver og lærer noget,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg er personligt selv rimelig skeptisk med al det her communities om penge osv, men jeg har ikke kunne spotte eller se noget som har vækket skeptiske ting ved mig. Tobias giver ikke købsråd direkt... Se mere

Stor anbefaling herfra. Jeg er virkelig positivt overrasket over Tobias’ aktie community. Der er mange aktive medlemmer, gode diskussioner og masser af brugbar viden. Man får hurtigt nye perspekt... Se mere

Det er et virkeligt fedt community. Tobias laver nogle gode velovervejet opslag, men næsten lige så vigtigt er alle de andre medlemmer. Nogle med lidt erfaring og andre med mange år i baggagen der del... Se mere

Tobias har skabt et fantastisk og værdifuldt community, hvor han åbent deler sin omfattende erfaring og dybdegående research om aktiemarkedet. Det er virkelig inspirerende, at han også transparent for... Se mere

1. Kursus

Tobias Storm - Aktie-Community er et online fællesskab for private investorer, der ønsker indsigt i aktiemarkedet gennem praksisnære eksempler og gennemsigtige handler. Medlemskabet giver adgang til Tobias Storms personlige portefølje på 7.282.000 kr. (27.09.2025) samt realtidsopdateringer på køb og salg af aktier. Siden 2015 har Tobias opnået et samlet aktieafkast på 3.525.000 kr. Som medlem får du: Indblik i hele porteføljen Adgang til alle handler i realtid Nye handler hver måned Videoer med markedsanalyser og refleksioner Bonusindhold om investeringsstrategier og faldgruber Tobias Storm har investeret aktivt siden 2015 og deler åbent sine erfaringer, strategier og resultater. Alt indhold er udelukkende et indblik i hans egen rejse som investor – ikke finansiel rådgivning. Vi lægger vægt på gennemsigtighed, ærlighed og et engageret fællesskab, hvor medlemmer kan følge med i konkrete beslutninger og lære af praksis.

4,8

Bedste investeringscommunity i Danmark…

Bedste investeringscommunity i Danmark med en åben, ærlig og ekstremt analytisk stærk investor, der selv har hånden på kogepladen i hver eneste handel og er 100% transparent omkring det. Vis mig den anden ‘ekspert’, der gør sådan i Danmark? Du går glip af rigtig meget til en virkelig fair pris med tanke på den værdi, det giver.

Tak for den virkelig stærke anmeldelse, Mads 🙏
Jeg sætter stor pris på, at du lægger mærke til gennemsigtigheden og analysen bag det hele – det er præcis det, jeg gerne vil bygge communityet op omkring.
Fedt at have dig med! 💪

- Tobias

Meget spændende og informativt…

Meget spændende og informativt community. Kan klart anbefales ✅

Tusind tak, Patrick 🙏
Det er jeg virkelig glad for at høre! Fedt at du synes communityet er spændende og informativt – og tak fordi du er med 💪

Klar anbefaling

Tobias’ aktie-community er klart pengene værd. Han er god til at forklare tingene på en overskuelig måde, og så er han også meget aktiv, så man kan altid få svar på sine spørgsmål/kommentarer. Et godt sted at lære nyt om aktier, både som ny og erfaren investor. Samtidig med dette, fejler prisen heller ik noget.

Besvarelse fra Tobias Storm - Aktie-Community

Mange tak, Kasper! Rigtig godt at høre, at du synes, det er lærerigt, og at du er glad for at være en del af communityet. Fedt at du er med :)

– Tobias

Jeg er glad for mit medlemskab

Jeg synes han virkelig holder fingeren på pulsen og er god til at lære fra sig. Jeg kan klart anbefale at blive medlem. I øvrigt er det lækkert at det gratis i de første 7 dage så kan man mærke efter ;)

Besvarelse fra Tobias Storm - Aktie-Community

Mange tak, Issam. Rigtig godt at høre at du er glad for det! :)
Tak for anmeldelsen, og fedt at du er med :)

Super brugbart

Super brugbart. Har selv fået meget ud af det

1. oktober 2025

Besvarelse fra Tobias Storm - Aktie-Community

Mange tak Sebastian! Fedt at du har fået meget ud af det. Håber du bliver ved med at have lyst til at være med :)

Super godt!

Tobias gør et super godt arbejde ved at være uddybende og indsigtsfuld, når han fortæller om begivenheder, aktie info og optimeringer af forskellige aktie (tricks)

Anbefaler det 100% hvis man gerne vil lære om aktier og have en super god “mentor”.

Besvarelse fra Tobias Storm - Aktie-Community

Mange tak Sansen! Fedt at have dig med i communityet, og godt at høre du er glad for det :)

- Tobias Storm

Tobias er super informerende - 100% pengene værd

Tobias er super informerende og taler ikke kun i teorier. Han deler sin research på en let og håndgribelig måde – i modsætning til mange andre investeringsrådgivere, som ofte taler flyvsk eller forbliver på det teoretiske plan.

Han disclamer altid tydeligt og gør en stor dyd ud af at understrege, at det er hans personlige holdning, og at man selv skal lave sin egen research.

Derudover er det super spændende at følge med i en investors rejse, som rent faktisk har skabt et flot afkast over tid de sidste 10 år.

Hvis du mangler aktieinspiration og har en generel interesse for aktiemarkedet, er Tobias’ aktie-community helt klart det værd.

1. oktober 2025

Mange tak for den flotte anmeldelse, Marcus 🙏
Det betyder virkelig meget for mig, at du fremhæver en række af de ting, jeg lægger vægt på – at gøre min research håndgribelig, undgå “flyvsk snak” og samtidig være tydelig omkring disclaimer og ansvar.

Jeg synes selv, det er vigtigt, at man som investor kan følge en reel rejse med både op- og nedture, fremfor kun teori – og det er netop det, jeg ønsker at give indblik i gennem mit community.

Tusind tak for de ord – de motiverer mig kun endnu mere til at fortsætte arbejdet 💪📊

Vh
Tobias

Virkelig et brugbart aktie-community…

Virkelig et brugbart aktie-community med indhold for stort set alle, der interessere sig for aktiehandel. Selvom jeg betragter mig selv som en erfaren investor, finder jeg stadig masser af inspiration her. For kun 95,-/mdr., syntes jeg det er en no-brainer at være medlem.

Mange tak for de flotte ord, Jesper 🙏
Det glæder mig især, at du som erfaren investor stadig finder inspiration i communityet – det er præcis det, jeg håber på at skabe: værdi for både nye og mere erfarne investorer. Fedt at du er med! 💪📊

Fantastisk community

Fantastisk community, Tobias er rigtig god til at formulere sig og formidle sine tanker!
Helt fin pris, 95 kr efter min mening.
10/10

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Mathias 🙏
Det glæder mig virkelig at høre, at du både har glæde af analyserne og af notifikationerne om handlerne – præcis sådan er det tænkt, så man får noget helt konkret ud af communityet 💪📊

– Tobias Storm

Det her community er et af de bedste!

Det her community er et af de bedste jeg har været i.
Ved køb af adgang til det her kursus får man besked hver gang Tobias handler, enten på Skool eller WhatsApp - eller begge steder. Det er nok den gode jeg er mest glad for, udover hans analyser og synspunkter.
Man får noget for pengene!

29. september 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Sejer 🙏
Jeg er rigtig glad for at høre, at du får værdi både af analyserne og af notifikationerne om handlerne – det er lige præcis meningen, at man skal have noget konkret ud af communityet 💪📊

– Tobias Storm

Vis anmeldelser på alle sprog. (51 anmeldelser)