Vi bruger altid trustpilot, da det er en sikker måde, og vi stoler på at dem der tilmelder sig trustpilot. Vil gerne vise sig om de er ærlige og de fleste besvare ens beskeder. Vi køber aldrig nogle s... Se mere

Dejligt at man lige kan se hvad andre mener inden en handel med et firma, det sker at man skal handle med nogle man ikke kender, så det er en god ide at tjekke med Trustpilot
Har så vidt jeg ved, kun fået kvalificeret og reel info fra selve Trustpilot. Alle firmaer o.lign kan bare fravælge kommentere dårlige og skadelige anmeldelser, der blir slået op på TP.
Super godt, at man kan se bedømmelser fra andre brugere, for man kan ikke altid stole på, hvad forbrugerundersøgelserne viser. Og så er det også dejligt, at der er anmeldelser af nogle af de mange fu... Se mere
Trustpilot began in 2007
- with a simple yet powerful idea that is more relevant today than ever — to be the universal symbol of trust, bringing consumers and businesses together through reviews. Trustpilot is open, independent, and impartial — we help consumers make the right choices and businesses to build trust, grow and improve.
- Today, we have more than 300 million reviews and 67 million monthly active users across the globe, with 127 billion annual Trustpilot brand impressions, and the numbers keep growing. We have more than 900 employees and we're headquartered in Copenhagen, with operations in Amsterdam, Denver, Edinburgh, Hamburg, London, Melbourne, Milan and New York
Pilestraede 58, 5th floor, 1112, Copenhagen K, Storbritannien
- https://help.trustpilot.com/s/contact-us
- trustpilot.com
Trustpilot værktøj til sikker handel.
Jeg bruger Trustpilot, som et hjælpemiddel og værktøj til sikker handel.
Det er vildt irriterende at få 77 mail…
Det er vildt irriterende at få 77 mail vedr. 1 review...
For det meste er det en god hjælp.
Hjælper med at vurdere virksomheder i…
Hjælper med at vurdere virksomheder i mellem hinanden
Jeg er godt tilfreds
Jeg er godt tilfreds’det er en god hjælp ved køb på internettet, der er firmaer hvor man bare ved det er sikkert at handle.
Desværre er Trustpilot jo en butik som…
Desværre er Trustpilot jo en butik som alt andet så der handles med anmeldelser. At nogle/ mange firmaer så vælger at få slettet dårlige anmeldelser så Trustpilot fremstår utroværdige må jo stå for egen regning
Bliver altid modtaget af venlig…
Bliver altid modtaget af venlig personale. Dygtig og professionel personale.
Trustpilot total utroværdig!
Jeg søgte på alibaba/aliexpress på trustpilot og fik meddelesen at der ikke var nogle anmeldelser på dette firma. Ved søgning på Google viser det sig så at der ligger 181800 anmeldelser. Hvoraf de fleste er meget negative, men firmaet opnår en score på 65%- 5 stjernet anmeldelser. Det kan kun lade sig gøre da Trustpilot tillader anonyme anmeldelser.:
Anonym
DK
9. mar. 2026
Rigtig god.
Rigtig god.
Herved bliver Trustpilot jo et utroværdigt og fuldstændigt ligegyldigt organ. Der på denne måde tillader firmaer med AI at styre firmaets egen succesrate. Hvad er anmeldelserne så værd nul og nix.
Tidsspilde og hjerneforurening.
Trustpilot har jo sat sig mellem to stole og vil please både firma og kunde. Luk biksen eller sørg for at arbejde troværdigt så brugerne får en seriøs og brugbar oplevelse.
Statistik er som en bikini viser noget interessant men skjuler det væsentlige.
MO
I holder øje
I holder øje, hvor der skal holdes øje! Tusind tak!
Det er væsentligt & anstændigt!
Havde skøn oplevelse med virksomheden…
Havde skøn oplevelse med virksomheden og gav god anmeldelse. Så at mit fulde navn var angivet og kontaktede jer
Kontaktede også firmaet der ville gøre at for at hjælpe mig
Intet har de hørt
Trykkede netop på at min info ikke skulle offentliggøres
Skal siges Min anmeldelse står til Trone
Synes det er dybt respektløst fra Jeres side
Det er ikke mig i skriver tilP
Det er ikke mig i skriver til, jeg hedder ikke det i skriver
Yeh bht accha pr use full aap hai jisme…
Yeh bht accha pr use full aap hai jisme mujhe bht help ki hai thankss
Ved ikke rigtig hvordan jeg skal…
Ved ikke rigtig hvordan jeg skal udtrykke mig.. Har fået en anmeldelse fjernet efter den har været på i 10 dage.
Havde da forventet at jeg havde fået en besked om det .
Anmeldelsen er sandfærdig. Hvorfor lyve om noget, hvor du står offentlig frem
Kan i fortælle mig hvorfor?
Samme besked 21 gange til formiddag....
Inden for 1,5 time til morgen har jeg fået den samme besked fra Trustpilot 21 gange.
Ros til trustpilot
Jeg bruger tit trustpilot.
Når jeg ser at et firma får flere/mange dårlige anmeldelser handler jeg ikke der.
Jeg synes det er professionelt, at trustpilot advarer mod firmaer der smykker sig med falske trust anmeldelser
Har brugt platformen for at tjekke…
Har brugt platformen for at tjekke firmaers troværdighed og har fundet nogle man ikke skulle handle med