Vi bruger altid trustpilot, da det er en sikker måde, og vi stoler på at dem der tilmelder sig trustpilot. Vil gerne vise sig om de er ærlige og de fleste besvare ens beskeder. Vi køber aldrig nogle s... Se mere

Dejligt at man lige kan se hvad andre mener inden en handel med et firma, det sker at man skal handle med nogle man ikke kender, så det er en god ide at tjekke med Trustpilot
Har så vidt jeg ved, kun fået kvalificeret og reel info fra selve Trustpilot. Alle firmaer o.lign kan bare fravælge kommentere dårlige og skadelige anmeldelser, der blir slået op på TP.
Super godt, at man kan se bedømmelser fra andre brugere, for man kan ikke altid stole på, hvad forbrugerundersøgelserne viser. Og så er det også dejligt, at der er anmeldelser af nogle af de mange fu... Se mere
Trustpilot began in 2007
- with a simple yet powerful idea that is more relevant today than ever — to be the universal symbol of trust, bringing consumers and businesses together through reviews. Trustpilot is open, independent, and impartial — we help consumers make the right choices and businesses to build trust, grow and improve.
- Today, we have more than 300 million reviews and 67 million monthly active users across the globe, with 127 billion annual Trustpilot brand impressions, and the numbers keep growing. We have more than 900 employees and we're headquartered in Copenhagen, with operations in Amsterdam, Denver, Edinburgh, Hamburg, London, Melbourne, Milan and New York
Pilestraede 58, 5th floor, 1112, Copenhagen K, Storbritannien
- https://help.trustpilot.com/s/contact-us
- trustpilot.com
identitet
Ift. verificering af identitet synes jeg det er trist at i beder om at vi tager billede af noget hvor vores CPR nummer står på. I en tid hvor vi ved at det er alt for nemt at opsnappe den slags burde i aldrig bede om den slags. Uanset hvad vi gør for at få det slettet efterfølgende, så ved i jo godt at der kan være nogen som ligger inde med det på computere uden IT forbindelse. Især i et land som f.eks. har NemID som sagtens kunne bruges her. Jeg håber virkelig at andre ser det her og tænker sig om en ekstra gang inden de uploader deres CPR nummer til internettet. Det er forkert og burde stoppes ved lov med det samme.
Giver gode advarsler
Jeg oplever, at det har hjulpet mig, mod at handle med flere suspekte firmaer.
Jeg er ikke til tilfreds da jeg ringede…
Jeg er ikke til tilfreds da jeg ringede til jer de at var gået i stå VH Jørn
Meget glad og tilfreds.m.v.hilsen Hanne…
Meget glad og tilfreds.m.v.hilsen Hanne Gamst
Det er virkelig dejligt at have et sted…
Det er virkelig dejligt at have et sted hvor man kan komme af med sine frustrationer, men SKAL gøre det på en sober måde, Advarer andre om ikke at handle med visse firmaer, eller gøre dem klar over hvad de kan op imod hos andre firmaer, virksomheder eller offentlige instanser.
Køb ikke noget alene baseret ud fra stjerner og anmeldelser. Et godt råd.
Da jeg har valgt og købe et produkt fra en hjemmeside som har fået 4 i point finder jeg ud af at flere har haft problemer med dette firma og bliver truet til og fjerne sin anmeldelser. Dette er uacceptabelt i ikke tager ansvar over for disse firmaer da flere kunder inklusiv mig selv kommer til og stå i en ubehagelig situation.
Vil dog ikke give en stjerne da jeg selv har medansvar i og undersøge nærmere inden man køber et produkt alene ud fra jeres trustpilot stjerner samt kommentarer som ikke altid stemmer overens med den virkelige verden.
Min rejse overfor dette firma er kun lige begyndt og står til og miste over 7000 kr og ens stolthed. Håber og kunne trække min anmeldelse tilbage hvis min sag får en lykkelig afslutning.
Ikke godt nok
Kære trustpilot
Der ikke meget trust over at jeg ikke må give min dygtigt håndværker ros så andre kan se han er pålidelig nok.
I sletter sikkert os denne anmeldelse igen som de andre jeg var lavet selvom jeg kan fremlægge en faktura som i beder om.
Det ikke i orden og I ved hvilken virksomhed det drejer sig om.
Overordnet er jeg godt tilfreds
Overordnet er jeg godt tilfreds , og i har ofte hjulpet med at få sorteret dårlige og utroværdige firmaer fra..så det er 👍
Jeg har flere gange anmeldt…
Jeg har flere gange anmeldt virksomheder, men virksomhederne får Trustpilot til at slette dem.
De godtager ikke beviserne.
Trustpilot er for vag overfor svindlersider.
Rart at se andre menneskers oplevelser…
Rart at se andre menneskers oplevelser med alle de forskellige oplevelser, de kommer ud for.
Dejligt med et sted man kan give ris og…
Dejligt med et sted man kan give ris og ros godt fundet på
Gjorde det de skulle til ug 👌🏽
Engang stolede man på Trustpilot
Engang stolede man på Trustpilot - det skal man ikke gøre længere. Der tillades oprettelse og misbrug af virksomheder, udelukkende med chikane og injurier til formål. Trods bevis fra ejere på det er chikane, vil Trustpilot ikke tage affære. Det burde være muligt at få slettet rene chikane anmeldelser - når retmæssige ejere kan bevise deres ejerskab - og vise dokumentation for hvad formålet fra opretter er. Det er virkelig dårlig stil, at Trustpilot at medvirke til sådanne ting !
Meget tilfreds med Trustpilot.
Meget tilfreds med Trustpilot.
Køber ikke noget før fa. et er tjekket på Trustpilot.
Dette er meget useriøst og spild af tid Man får kun undersøgelser til man når…
Man får kun undersøgelser til man når ca 1800 point / der skal 2000 point til at indløse belønning , dernæst siger den at der desværre ikke er nogen undersøgelser at besvare , og på flere undersøgelser siger den efter 10-15 minutter at man ik lige er den profil de har brug for og stopper undersøgelsen
Er der mon andre der har haft samme oplevelse?
Egentlig kan jeg god lide ideen om at man kan tjekke andres oplevelser med en given virksomhed og dens produkter inden man selv handler med virksomheden.
Jeg tjekker altid virksomheder jeg ikke kender i forvejen. Især da jeg har et par teenager, der har for vane at finde tøj mv. på udenlandske hjemmesider, men som har "dansk internetadresse".
Det er nu et hændt flere gange at når jeg tjekker i forbindelse med afgivelse af ordre, at virksomheden har relativ positiv omtale og har over 4 stjerne i ratings.
Men når ordreafgivelsen lander i min indbakke, eller jeg skal i gang med en retursag, så dukker der efterfølgende henvisninger til dårlige anmeldelser frem på samme virksomhed?
Først tænkte jeg, at jeg måtte have set forkert, eller søgt på en forkert virksomhed/internetadresse, men nu har jeg efterhånden oplevet det en 4-5 gange.
Er der mon andre der har haft samme oplevelse?
Trustpilot ved godt at der bliver snyd med stjernerne
I gør ikke noget ved de henvisninger jeg anmeldelser til jer, Om at firmaer snyder med hvor mange stjerner de har.
Det vil sige at trustpilot er lige så utroværdig som de firmaer der snyder med de karakter de får af os, der anmelder firmaerne. Når i godt ved at de snyder.
Derfor nul stjerner, selvom jeg er nød til at give en stjerne