Truestory Anmeldelser

3.029

3,4

Jeg havdefået et gavekort for knap tre år siden og har kæmpet med at finde det, så det kunne blive brugt inden udløb. Da jeg finder det, kan jeg konstaterer at det “kun” havde en gyldigheds periode p... Se mere

Oplevelserne lever overhovedet ikke op til billederne på nettet, virkelig skuffende. Hold jeg langt væk fra dette skam firma. Og True story, I behøver ikke bruge tid til at svare på denne anmeldelse... Se mere

En meget spændende anderledes oplevelse.Hytten var rigtig lækker, men alt hvad man har brug for. Mange søde detaljer. Ovenikøbet hygget med blomster både ude og inde.Men en kæmpe oplevelse med en mega... Se mere

Havde fuldstændig glemt gaven fra Truestory i en skuffe. Efter oprydning fandt vi gaven, men det var for sent troede vi. Anmodede Truestory om forlængelse på deres hjemmeside, hvilket var ganske let... Se mere

1. nr. 52 af de 54 bedste virksomheder i Gavebutik

Om Truestory

Truestory is your experience platform where people come together to discover, share, and create unforgettable memories.

We believe the best things in life aren’t material possessions – they’re experiences. Together. With the people you love. Moments that last a lifetime.
Our carefully curated selection of authentic, local, and unique experiences is made possible by our dedicated Truestory hosts, who guide and inspire every guest.

Since 2011, Truestory has been loved by our customers and is now live in Denmark, Norway, Sweden, and Germany.
Discover your next unforgettable experience at truestory.dk, truestory.no, truestory.se, or de.truestory.com.

Truestory – Experience (more) together.

Middel

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(3.029)

Et gavekort på 4.000 var desværre…

Et gavekort på 4.000 var desværre blevet væk, og fandt det så 1 mdr efter det var udløbet. Hos Truestory kunne jeg anmode om en forlængelse af gavekortet, og det fik jeg uden nogen indvendiger. Det er dælme god service, tak for det.

Nu kommer jeg alligevel ud og flyve i Helikopter :-)

16. september 2024

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse.
Skønt at vi kunne hjælpe med en forlængelse af din oplevelsesgave!

Jeg håber, at du får en god flyvetur.

Louise // Truestory

Jeg skrev til Truestory for at få…

Jeg skrev til Truestory for at få forlænget mit gavekort efter det var udløbet for 9 mor siden. Minsandten om de ikke forlængede det. TAK for det - God stil

Kære Jacob

Mange tak for dine 5 stjerner.

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe med at forlænge dit gavekort, selv efter det var udløbet. Det betyder meget for os, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse, og vi sætter stor pris på dine pæne ord.

Fik forlænget mit gavekort

Fik forlænget mit gavekort og en forklaring at oplevelsen skulle være udført inden nye udløb. Super service

Kære Poul

Tak for din positive feedback! Det glæder mig, at vi kunne hjælpe med forlængelsen af dit gavekort, og at du er tilfreds med servicen.

Rigtig god dag til dig.

Superflot service

Jeg havde fået et gavekort til en specifik oplevelse til en værdi af knap 800 kr., men havde desværre ikke fået booked i tide, hvilket jeg opdagede 2 måneder efter gavekortets udløb. Truestory var ikke forpligtiget til at forlænge eller refundere det, men tilbød alligevel et års forlængelse, endda uden nogen form for gebyr. Superflot service.

Kære Hans

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, og at vi kunne hjælpe med en forlængelse af gavekortet, selvom det var udløbet.

Vi håber, du får en fantastisk oplevelse, når du benytter dit gavekort.

Gavekort ved at udløbe

Vi har et gavekort, som kun var et par dage fra udløb, og som vi desværre ikke havde fået brugt. Det var så nemt at udfylde anmodning om forlængelse via Truestorys hjemmeside. Der kom hurtigt et pænt svar tilbage på mail om at gavekort er forlænget et år. Mange tak for rigtig god service.

16. august 2024

Kære Majbrit,

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den med os.

Heidi // Truestory

Fik forlænget mit Gavebevis med et år

Fik forlænget mit Gavebevis med et år,
Hurtig svar,, god service,!!
Takker

6. september 2024

Kære Jan,

Mange tak for din tilbagemelding – det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.

God og hurtig service

Jeg havde et gavebevis der desværre var udløbet, hvilket jeg først opdagede da jeg skulle bestille vores arrangement. Jeg kontaktede Truestory, i håbet om at få det forlænget, men jeg havde ikke store forventninger til det. Jeg fik hurtigt svar tilbage, og fik mit gavebevis forlænget med et år. Det er super god service 👍

2. september 2024

Hej Pia,

Tusind tak for din finde anmeldelse og de fem stjerner.
Dem er vi glade for! Og skønt med en forlængelse - jeg håber at du kommer godt afsted på din oplevelse.

Fin service

Fin service. Tak for det Louise ;-)

2. september 2024

Hej Mette,

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe dig!

Hav en skøn dag.

hurtigt svar

30. august 2024

Hej Bent,

Mange tak for din anmeldelse!
Jeg har glad for at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtig videre med din henvendelse.

Sindsygt hurtig svar…

Jeg ansøgte på 1 dag og havde svar allerede på 2 dag, super hurtig hjælp og ansøgningen på forlængelse blev godkendt!

28. august 2024

Kære Mie,
Mange tak for din fine anmeldelse.
Jeg er glad for at høre, at du modtog hurtig og effektiv hjælp herfra :-)

Heidi // Truestory

Jeg fik forlænget to oplevelsesgaver

Jeg fik forlænget to oplevelsesgaver, selvom datoen for seneste forlængelse var udløbet.
Tak for det.

22. august 2024

Kære Bjarne,
Tusind tak for, at give dig tid til at give os en 5-stjernet anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på :-)

Rigtig god weekend!

Heidi // Truestory

havde et udløbet gavekort som jeg uden…

havde et udløbet gavekort som jeg uden problemer fik forlænget - dejligt med god service

27. august 2024

Kære Lene,

Hvor dejligt at vi havde mulighed for at forlænge dit gavekort. Jeg håber, at du kommer godt afsted på en oplevelse og får skabt en masse gode minder.

Køb af gavekort

Jeg har to gange købt gavekort til dels et bryllup og et guldbryllup. Begge blev leveret i meget flot gaveæske med en personlig hilsen til parrene, der skulle have gaverne.
Ved det første køb havde jeg telefonisk kontakt med TrueStory og fik god og målrettet hjælp. Det var dejligt og gjorde det let for mig at bestille.
Begge gange var der hurtig levering. Modtagerne af begge gaver blev meget begejstrede og glæder sig til at finde den helt rigtige oplevelse, som de gerne vil have.
Så er det dejligt at give gaver, når de bringer stor glæde.
Jeg benytter gerne TrueStory en anden gang.

27. august 2024

Hej Åse,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟

Vi er virkelig glade for at høre, at både gavekortene og den personlige hilsen blev værdsat af modtagerne. Det betyder meget for os, at du oplevede vores service som både hjælpsom og effektiv. Det er altid dejligt at høre, at vores kunder får glæde af deres gaver, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden. Tak fordi du valgte TrueStory – vi glæder os til at betjene dig næste gang!

Forlængelse

Forlængelse

26. august 2024

Hej Martin,

Mange tak for de fem stjerner.
Jeg er glad for at vi kunne hjælpe med en forlængelse.

Hav en dejlig dag!

Louise // Truestory

Vi var til subkursus i Aalborg og havde…

Vi var til subkursus i Aalborg og havde en fantastisk oplevelse og en super god guide kan varmt anbefales

25. august 2024

Hej Michael,

Hvor er det skønt at høre, at I havde en vellykket oplevelse! Det er altid dejligt at vide, at vores værter kan være med til at skabe gode minder.

Og mange tak for de fem stjerner.

Louise // Truestory

Fik forlænget gavekortet nogle år uden…

Fik forlænget gavekortet nogle år uden problemer.

13. august 2024

Kære Jasper,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Dem sætter vi stor pris på. Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe dig med at forlænge dit gavekort :-)

Super service :-)

Super service :-) var søde at forlænge udløb, så vi kunne nå at komme afsted.

21. august 2024

Kære Heidi,

Mange tak for 5 stjerner - Dem er vi rigtig glade for! Hvor er det dejligt at vi har kunne forlænge, så du kan få glæde af din oplevelse.

Rigtig god dag :-)

Heidi // Truestory

Gode oplevelser og god service.

21. august 2024

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både vores oplevelser og vores service.

Fantastisk firma og fantastisk service

Fantastisk firma og fantastisk service
Specielt fra Louise. 10/10

19. august 2024

Kære Benjamin,

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores firma og vores service. Det glæder mig også, at du har haft en god oplevelse med Louise. Jeg sørger for at give den gode feedback videre.

Bedste hilsner,

Mit gavekort var udløbet

Mit gavekort var udløbet, men det var nemt og hurtigt at anmode om forlængelse. Og var heldig at kunne få gavekortet forlænget.

18. august 2024

Kære Frank,

Tusind tak for dine 5 stjerner! Dem sætter vi meget stor pris på. Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe dig med en forlængelse, så du kan komme afsted på en oplevelse :-)

Bedste hilsner,