Heb op 12 augustus bij brandhoutleverancier.nl, toen nog een onderdeel van tropiaplanten, 4 m3 hout besteld a ¢380,- en direct betaald. Op 1 september ontving ik een betalingsherinnering die ik als ni... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Bestelling gedaan eind augustus en niets geleverd gekregen. Telefoonnummers doen het niet, website is uit de lucht en geen reactie op email.
Bestelling prima ontvangen Vorig jaar een kuub eiken besteld,bevestiging ontvangen maar verder bleef het stil Deze reviews gevonden en dan wordt je toch wat nerveus maar er kwam een melding dat... Se mere
Bestelnummer 2955 (29 Augustus). Gebeld/gemaild, maar geen reactie. Dat het druk is verneem ik nu via trustpilot. Communicatie kon dus wel een beetje beter. Na contact zoeken via hun nieuwe Whats... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Tropiaplanten.nl vind je een breed scala aan hoogwaardige tropische en subtropische planten, waaronder palmbomen, yucca’s, olijfbomen, fruitbomen, borderpakketten, en Strelitzia’s. Naast onze indrukwekkende plantencollectie bieden we ook tuingereedschappen en brandhout om je tuin compleet te maken. Ontdek waarom shoppen bij ons de beste keuze is voor jouw tuinbehoeften.
Kontaktoplysninger
Holland
- tropiaplanten.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Haardhout besteld, maar verneem helemaal niks!
Ik heb op 29/8 4m3 hout besteld. Levertijd wordt aangegeven dat het 2 weken duurt wegens drukte, helemaal prima. Maar ben inmiddels al een tijdje verder en ik verneem helemaal niks van ze. Telefonisch en via mail niet te bereiken. Helaas daarin tegen wel tijd om overal op de reviews te reageren. Op het moment dat mensen een bestelling plaatsen kun je mensen toch ook al gaan inplannen om te leveren? Zo weet je tenminste waar je aan toe bent. Sta bijna op het punt te annuleren, maar geen idee hoe want er wordt nergens op gereageerd. Hoop nu toch snel eens iets te gaan horen.
Mijn bestelnummer is 2886

Besvarelse fra tropiaplanten.nl
Net als onderstaande reviews heb ik…
Net als onderstaande reviews heb ik mails gestuurd en elke dag ca. 4 x gebeld. Men neemt niet de moeite om even te reageren. Ik snap niet waar de positieve reviews vandaan komen.
Mails zijn niet beantwoord en ook mijn telefoontjes niet

Helaas bij mij hetzelfde
Helaas bij mij hetzelfde
21 augustus besteld en nog niks vernomen.
Gebeld, gemaild……..
Hoop dat ze het nog gaan waarmaken!
Ik schrijf dan ook graag alsnog een positieve review… maar eerst leveren
Mvg. Berry
Bestel hier niets, zonde van je tijd.
Bestel hier niets, zonde van je tijd.
Men beloofd binnen 14 dagen te leveren, maar blijkbaar hebben ze meer bestellingen aangenomen dan dat ze aan kunnen, waardoor ze niet kunnen leveren.
Er is geen communicatie nadat je besteld heb, je wordt niet op de hoogte gehouden, en ze zijn niet bereikbaar (zowel telefonisch, facebook en mail).
Je weet dus niet waar je aan toe bent...

Besteld..niks ontvangen
Besteld..
Helemaal niks gekregen..
ook 29 augustus besteld, 8x gebeld, mailtje voicemail 3 x
Ik denk dat ik genoeg weet, helaas.....

Fantasch bedrijf
Fantasch bedrijf. De jongens zijn zo druk dat ze zelfs op zondag leveren. Hout zit netjes in een bigbag en op een pallet. Heb je meteen een beetje aanmaak houtjes.
Toppers en tot volgend seizoen

Bestel hier niks!
Bestel hier niks! Zoals vele hier aangeven, op 29 aug haardhout besteld en na verschillende poging contact op te nemen over verwachte levertijd, nog steeds geen reactie. Reacties op trustpilot lijken ze obv onderstaande ervaringen wel tijd voor te hebben, maar een mail terugsturen met een update over bestellingen blijkbaar niet. Dit doet mij dus sterk vermoeden dat we hier met oplichters te maken hebben helaas.
18 sept: Na bovenstaande post op Trustpilot werd ik gebeld en werd verteld dat er vandaag geleverd zou worden. Zoals al verwacht kwam er niemand opdagen en is dus bevestigd dat het om oplichting gaat hier. Mogelijkheid tot betalen bij levering zal namelijk niet door iedereen gekozen worden helaas.

Bedrijf levert niet
Haardhout besteld 3 week geleden. Redelijk snel een chauffeur aan de lijn die s middags zou bezorgen.. helaas iemand. Daarna excuus mail dat we voor de volgende week op de planning stonden, niets gehoord. Nadat ik gemaild had er van af te zien kwam er direct reactie dat er 's middags geleverd ging worden.. weer niemand gezien en geen reactie op mijn telefoon berichten...

Besvarelse fra tropiaplanten.nl
Op 29 augustus haardhout besteld en…
Op 29 augustus haardhout besteld en daarvan ook een bevestiging ontvangen maar vervolgens hoor ik niks meer. Geen idee wanneer het geleverd wordt. Diverse keren gebeld en via de mail contact gezocht maar het blijft stil geen enkele reactie ontvangen.

Prima geregeld
Prima geregeld. Haardhout besteld en snel geleverd. Hout is ook goed droog en direct te stoken. En betalen aan de deur, dus dat voelt vertrouwd.

Nu voor de 2e keer besteld
Nu voor de 2e keer besteld! Planten zien er super uit!

Zeer snelle levering.
Zeer snelle levering.
Erg klantvriendelijk.
En top kwaliteit, zeer tevreden.

Prachtige planten
Er is een divers aanbod aan planten die ook nog eens betaalbaar zijn. Goede kwaliteit, vlotte levering, klantvriendelijk personeel.
Ik vind het een aanrader voor een ieder die op zoek is naar mooie tropische planten

Snelle levering, zeer klantvriendelijk en goedkoop. Klasse hoor 👍

Geweldig hout
Prachtig,droog hout ontvangen. Geleverd op de dag zoals was overlegd. Personeel was vriendelijk. Dus ben zeer tevreden over jullie.

Betrouwbaar bedrijf
Prima kwaliteit hout en een perfecte levering, een aanrader!

Besvarelse fra tropiaplanten.nl
Snelle levering en super goed…
Snelle levering en super goed brandhout, top!!

Hele AARDIGE chauffeur
Hele AARDIGE chauffeur. Goed hout topkwaliteit

Prettig bedrijf
Prettig bedrijf, bestellen ging eenvoudig en levering was snel! Aanrader