Heb op 12 augustus bij brandhoutleverancier.nl, toen nog een onderdeel van tropiaplanten, 4 m3 hout besteld a ¢380,- en direct betaald. Op 1 september ontving ik een betalingsherinnering die ik als ni... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Bestelling gedaan eind augustus en niets geleverd gekregen. Telefoonnummers doen het niet, website is uit de lucht en geen reactie op email.
Bestelling prima ontvangen Vorig jaar een kuub eiken besteld,bevestiging ontvangen maar verder bleef het stil Deze reviews gevonden en dan wordt je toch wat nerveus maar er kwam een melding dat... Se mere
Bestelnummer 2955 (29 Augustus). Gebeld/gemaild, maar geen reactie. Dat het druk is verneem ik nu via trustpilot. Communicatie kon dus wel een beetje beter. Na contact zoeken via hun nieuwe Whats... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Tropiaplanten.nl vind je een breed scala aan hoogwaardige tropische en subtropische planten, waaronder palmbomen, yucca’s, olijfbomen, fruitbomen, borderpakketten, en Strelitzia’s. Naast onze indrukwekkende plantencollectie bieden we ook tuingereedschappen en brandhout om je tuin compleet te maken. Ontdek waarom shoppen bij ons de beste keuze is voor jouw tuinbehoeften.
Kontaktoplysninger
Holland
- tropiaplanten.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
hout besteld op 29 augustus - niets geleverd
2 m3 hout besteld op 29 augustus en -gelukkig- gekozen voor betalen bij levering. En, zoals zovelen hier al gemeld hebben: Er wordt niets geleverd en nergens op gereageerd.
BETAAL NIET VOORAF als je überhaupt nog een bestelling gaat plaatsen bij dit bedrijf, want dan ben je je geld kwijt!

Besvarelse fra tropiaplanten.nl
Heb nog steeds geen bericht van…
Heb nog steeds geen bericht van levering, heb hout besteld eind augustus en tot op heden geen bericht inzake planning van levering, hoop niet dat ze na de winter gaan leveren want dan is het te laat..

Besvarelse fra tropiaplanten.nl
hout besteld en betaald, komt niet en geen contact te krijgen
meer dan een maand geleden hout besteld en betaald, reageert niet op mails telefoonnummer dat op de site staat lijkt niet te bestaan.

Besvarelse fra tropiaplanten.nl
3sept hout besteld tot op heden geen…
3sept hout besteld tot op heden geen enkele reactie .
Via alle kanalen proberen te bereiken maar geen communicatie mogelijk.

Wat een verschrikkelijk bedrijf
Wat een verschrikkelijk bedrijf! Let op, mensen, trap er niet in! Ze leveren niet wat je bestelt. Een maand geleden heb ik 3 m³ hardhout besteld, en ik heb nog steeds niets concreets gehoord. Ik heb op alle mogelijke manieren contact proberen op te nemen, maar krijg helaas geen enkele reactie.
De telefoon bij Tropiaplanten wordt niet opgenomen als je vragen hebt, op WhatsApp wordt niet gereageerd, en via e-mail en Facebook blijft het ook stil. Ik begrijp de positieve reviews hier niet; waarschijnlijk zijn ze geschreven door vrienden of familie van de eigenaren.

Besvarelse fra tropiaplanten.nl
Verschrikkelijk bedrijf laat je niet…
Verschrikkelijk bedrijf laat je niet foppen.
* telefoon tropiaplanten wordt niet opgenomen als je vragen hebt.
* WhatsApp wordt niet op gereageerd.
* Datum van levering afgesproken maar komt niet opdagen.
Wordt beloofd dat het de volgende dag geleverd wordt maar helaas.
Kansloos bedrijf stop met ondernemen!

Besvarelse fra tropiaplanten.nl
Tropiaplanten levert niet wat je hebt besteld
Helaas al een maand geleden besteld en daarna radiostilte. Helaas reageert Youri Ooink nergens op. Alleen op Facebook reageert hij op vragen voor hout leveren. Ook heeft hij een review geschreven voor budgetbrandhout wat op hetzelfde adres als Tropiaplanten staat ingeschreven. Niet in zee gaan met dit bedrijf

Besvarelse fra tropiaplanten.nl
Hout wel geleverd maar soms extreem…
Hout wel geleverd maar soms extreem grote stukken en gestapeld is het net aan 0,50m3 Dure kuubs op deze manier, helaas blijkt goedkoop dus duurkoop.

Besteld maar geen hout! :(
Hebben op 28/8 3 kuub hout besteld. Helaas wordt er niet gereageerd op onze e-mails, telefoon wordt niet opgenomen. Nu 1 maand verder en niks vernomen!
Heb van te voren betaald omdat ik geen "gedoe" aan de deur wou wat een spijt. Geld weg en geen hout.
Bestelling 2629

Besvarelse fra tropiaplanten.nl
Slecht hout, slechte levertijd, slechte communicatie
Een maand geleden hout gekocht. Gebeld waar het hout bleef, zou met 2 weken geleverd worden. Niks meer gehoord. Ook geen reactie op e-mail.
25/10/24 Uiteindelijk werd het hout gebracht, zonder melding vooraf. Het was niet het bestelde gedroogde eikenhout, er zat populieren tussen. Mee terug genomen en zou de volgende dag het juiste hout geleverd worden. Gisteravond nieuw hout geleverd. Vanochtend gestapeld. Is weer gemixt hout, waarvan zeker 20% nat beschimmeld hout is. Dus als je goed gedroogd hout wil, moet je niet bij hen zijn. En ook zeker niet voor de service of communicatie of levertijd.
Levering van haardhout blijkt fata morgana
Ik heb inmiddels 1 maand geleden haardhout besteld en net als zovelen niks geleverd gekregen. Diverse malen gemaild en gebeld maar er is geen enkele communicatie met dit bedrijf mogelijk. Overigens staat mijn telefoonnummer gewoon in mijn mails dus de smoes ‘we hebben uw telefoonnummer niet’ gaat hier niet op. Ik snap dat je het druk hebt aan het begin van het seizoen maar daar je organisatie niet op aanpassen is funest voor je bedrijf. Je wilt als bedrijf een duurzame relatie met je klanten, dat ze herhaaldelijk bij jouw bedrijf bestellen. Dat kun je op deze manier wel vergeten. Dit bedrijf is niet de enige die een kans ziet om veel geld met de verkoop van haardhout te verdienen maar van het leiden van een professioneel bedrijf geen kaas heeft gegeten. Heel jammer, je kan zoveel meer bereiken als je de organisatie goed neerzet. Dit zal bovendien uitstraling hebben op de verkoop van de overige producten van het bedrijf omdat nagenoeg alle toekomstige klanten reviews lezen.

Besvarelse fra tropiaplanten.nl
Je krijgt je bestelling niet…
Je krijgt je bestelling niet .telefonisch niet bereikbaar. Ook bellen ze niet terug .mail wordt niet beantwoord .gaat over de planten

Besvarelse fra tropiaplanten.nl
Jammer ook ik heb al enkele weken hout…
Jammer ook ik heb al enkele weken hout besteld mail wordt niet beantwoord en telefonisch nuet te bereiken , zou zo graag gewoon iets horen

Besvarelse fra tropiaplanten.nl
Heb al tijd geleden besteld en krijg…
Heb al tijd geleden besteld en krijg geen reactie op mail en telefoon wordt niet opgenomen.
Net zoals alle andere klanten waar reactie uitblijft wil ik graag of levering of reactie.

[Bestelling #2172] (augustus 25
[Bestelling #2172] (augustus 25, 2024)
Ik heb op 25 augustus hout besteld maar krijg net als vele andere klanten geen tijdige levering. Telefoon werd 1x opgenomen met de opmerking, mevrouw de levertijd is 14 dagen. We zijn nu 4 weken verder en het is doodstil aan de andere kant. Laat me aub weten of mijn bestelling geleverd wordt en wanneer. Dat is toch het minste wat u kunt doen nadat u mijn bestelling heeft aangenomen?! Nu krijg ik geen reactie op mijn mail en teruggebeld word ik ook niet, heb inmiddels 4x een bericht achter gelaten.

Besvarelse fra tropiaplanten.nl
26 augustus 3 kuub besteld gebeld…
26 augustus 3 kuub besteld gebeld contact formulier ingevuld, gemaild nul reactie. Laat gewoon even weten of het geleverd wordt of niet! Nee is ook een antwoord!!!
Update 8 oktober!!! NOG NIETS GEHOORD OF GELEVERD!!!!!!!!

Communicatie kon beter
Na contact zoeken via hun nieuwe WhatsApp nummer kwam de belofte 'vandaag of anders 100% morgen'. 3 dagen later werd er geleverd, 2 magere kuubjes berken en beuken (ik had eiken besteld). De chauffeur was een aardige jongen die al 10 uur onderweg was dus ik heb hem het maar niet mee terug laten nemen.
Ze doen hun best, maar niet voor herhaling vatbaar in ieder geval.

Oplichters
Ik wacht inmiddels 4 weken op mijn levering van haardhout. Telefonisch niet bereikbaaar (mailbox van de telefoon is al dagen vol) en op mijn e-mails krijg ik geen antwoord.
De algemene voorwaarden verwijzen naar het Thuiswinkel waarborg, maar bij navraag aldaar blijkt tropiaplanten geen lid te zijn.
Meerdere keren mijn geld teruggevraagd.
Op zondag 13/10 een appje gekregen dat ze Molly opdracht hadden gegeven mijn betaling terug te storten. Tot op heden 24/10) geen cent gezien. Ze blijven zich achter Molly verstoppen. Treurig bedrijf.
Youri Ooink en Michael van Diermen zijn de eigenaren en inmiddels bekend bij de politie als oplichters en internet fraudeurs.

niet geleverd !
Bestelling van hout nooit gekregen , als je belt krijg je te horen dat de voicemail vol zit.
wacht nog een week en dan maar aangifte doen.

Besvarelse fra tropiaplanten.nl
NIET BESTELLEN BIJ TROPIAPLANTEN!
Net als vele andere klanten gaat mijn klacht over het niet leveren van onze bestelling. Géén communicatie mogelijk want ze reageren gewoon niet…
Datje het druk hebt: fijn voor het bedrijf. Maar nog van geen enkel bedrijf heb ik zo’n slechte service ervaren!
Wij hebben al betaald, hadden een leveringsdatum toegezegd gekregen. Niet nagekomen dus en nu zijn ze niet te bereiken.
Dikke, doffe ellende, we beraden ons met de consumentenbond op verdere stappen.
December 2024:
Via trustpilot krijgen we bericht dat Tropia planten op onze review heeft gereageerd. In de reactie geven zij aan dat ze op de website hadden vermeld dat het erg druk was(van die vermelding was geen sprake toen wij bestelden). En dat zij hopen dat we de bestelling alsnog ontvangen hebben(de plaatser van de reactie heeft dus geen idee).
We hebben inderdaad 12 november ein-de-lijk hout ontvangen. In een big bag en bij lange na geen kuub.
Zonder kennisgeving neergezet, geen excuus voor de vertraging, als wij belden werd er niet eenmaal opgenomen, de voicemail was geregeld vol en er werd nooit teruggebeld. Een aangetekende brief kwam terug naar ons adres. Dus: BESTEL NOOIT BIJ TROPIA PLANTEN, ZÉÉR SLECHTE SERVICE!!!
Wij hebben melding van dit bedrijf gemaakt bij ACM ConsuWijzer. Hopelijk doen meer ontevreden klanten dit.

Besvarelse fra tropiaplanten.nl
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.