1. Sport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Triatlon udstyr til den professionelle triatlet og til begynderen. Vi har alt udstyr. Lige fra våddragter, drikkesystemer, hjulsæt, cykelcomputere, tri-ure og meget mere!

2,5

Under middel

De er gået konkurs

Jeg har også bestilt en vare der aldrig dukkede op, efter lidt research kan jeg så se at virksomheden er gået konkurs. Vær opmærksom på at de ikke har lukket webshoppen endnu.

11. marts 2019

INGEN service - amatøragtigt firma.

Jeg bestilte varer d. 10. januar, og de er ikke ankommet. Ingen information om status på levering.
Absolut INGEN kundeservice, da det er umuligt at komme i kontakt med triudstyr.dk. Tlf.nr nævnt på ordrebekræftelse eksisterer ikke - amatøragtigt og utroværdigt.
Der svares ikke på henvendelser via mail. Min order er annuleret, kommer aldrig til at handle der eller anbefale butikken til nogle!

21. januar 2019

Mangler stadig pakke ??

Bestilt vare den 6 jan 2019 og har stadig ingen pakke modtaget.
Har fået en ordrebekræftelse. Hvor i skrive at levering tager 1 dag. Har stadig ingen pakke fået. Og vi har nu den 15 jan? Mon der kommer en pakke ?
Har ringet til jer flere gang, sendt mail og skrevet til jer over facebook. Få ingen tilbage melding fået.
Vil i venligst kontakte mig!

15. januar 2019

slet ingen kontakt til kundeservice. uacceptabel oplevelse.

dårlig dårlig , og ikke eksisterende kunde service!!

jeg havde modtaget julegave 9 dage senere, end den var lovet leveret fra website info.
efterfølgende forsøgt at kontakte triudstyr både via mail (lovet svar retur fra website inden for 6 timer)... der er nu gået 6 dage!!!!!
ej heller chat kontakt eller telefonisk kontakt virker - man kan lægge besked... men de ringer aldrig retur.

for at gøre ting nemmere, da svømmebrillen skulle byttes til anden farve, finder jeg "selv betjening til print af retur label"...
"der opstod en error - kontakt os for udbedring". så det virkede HELLER IKKE !

jeg er virkelig irriteret, og skuffet over ovenstående. det virker bare ikke i dagens Danmark med så mange udbydere.

men der er heldigvis andre udbydere der godt kan levere fra dag-til-dag, og vil snakke med deres kunder.

7. januar 2019

Reklamation af våddragt - gone GOOD

Sendte i oktober en våddragt ind til reklamation, da en syning var gået op på ryggen. Der var hurtig respons på email. Der gik omkring to måneder, hvor jeg intet hørte fra Triudstyr og jeg valgte derfor at rykke for dette. Efter et par forsøg fik jeg kontakt, og de tilbød at opgradere mit køb til en våddragt i en dyrere prisklasse, grundet at den type, jeg havde sendt ind var i restordre.

9. november 2018

Dårlig service

Vi har returneret en vare for nogle uger siden og fortsat ikke fået pengene retur. Triudstyr.dk bevarer hverken mails eller messenger, hvor de angiver at svare indenfor en time. Vi er virkelig utilfredse med det ringe service-niveau. Vi ønskede egentlig at bestille en anden størrelse, men håber nu mest af alt at få pengene retur for varen. Det er meget utilfredsstillende!!

5. november 2018

Dårlig kundeservice/ingen kundeservice

Jeg har bestilt 2 par dykkerbriller. Triudstyr skrev at de ikke havde dem i den farve, og om vi var interesseret i samme brille bare i en anden farve. Jeg accepterede den nye farve og modtog to par briller et par dage senere.
De blev dog leveret i en helt tredje farve og for at det ikke skule være nok, så også i "small fit", som jeg på ingen måde har bestilt.

Vi har prøvet at kontakte triudstyr fra to forskellige mails, men får intet svar.
Elendig kundeservice og intet telefonnummer man kan ringe til.

Hold jer fra denne side!!!!!!!!!!!

30. oktober 2018

Fik produktet men mangel på info i processen

Jeg fik mit produkt som bestilt og indenfor den oplyste leveringstid, som var 2-6 dage og der gik præcist 6 dage før modtagelse. Årsagen til jeg ikke vurderer top karakter er grundet manglende oplysning om ordren undervejs i processen før modtagelse. Det eneste jeg fik var en ordrebekræftelse og så fik jeg en mail da PostNord havde afleveret pakken ved posthuset. Jeg måtte selv kontakte Triudstyr.dk for at få info på hvor langt ordren var nået i processen. Servicen i telefonen var derimod helt perfekt.

Ville helt sikkert handle her igen.

29. maj 2018

Besvarelse fra Triudstyr

Hej Kenni, tusind tak for din ærlige anmeldelse. :)
Det betyder rigtig meget for os, at få feedback så vi kan optimere oplevelsen for vores kunder.

Er dog ked af, at vi ikke kunne få dig til at give os 5 stjerner.
Men det er helt forståeligt. Det skal ikke være nogen undskyldning, men pt. har vi faktisk ikke mulighed
for at kunne give mange flere informationer. Men så snart vi har, er dette første prioritet! :)

Endnu engang tak for dit feedback.

Nem hjemmeside/hurtig levering

Nem hjemmeside, mega hurtig levering, bestilte i går formiddags, blev leveret med DAO i morges...

4. maj 2018

Hej Livia.
Tusind tak vi gør vores bedste, og er super glad for at vi har levet op til dine forventninger! :)

Super god hjemmeside og gode priser.

Super god hjemmeside og gode priser.
Min første handel hos Triudstyr.dk er gået som det skal og levering allerede næste dag.
Kan klart anbefale Triudstyr til andre og jeg kommer helt sikkert tilbage når jeg mangler mere udstyr til Open Water

7. marts 2018

Besvarelse fra Triudstyr

Tusind tak for handlen og de pæne ord! :)
Sig til hvis der er noget i processen vi kunne forbedre.

Første oplevelse har ikke været god.

Første oplevelse har ikke været god.

Bestilte 24-11-17 tre forskellige varer - to med 1 dags levering og en med 2-6 dages levering.

Pr 15-12-17. er intet kommet og den seneste besked fra triudstyr.dk er 6-12-17 hvor der forklares ekstra ordinær lang levering på en af varerne og at de ville være på lager indenfor en uge.

Fik at vide at d 18-12-17 ville de være på lager og hos mig d 19-12-17.

19-12-17 var intet kommet eller sendt - ordre annulleres fra min side.

Kommer nok ikke til at bruge den side igen

15. december 2017

Besvarelse fra Triudstyr

Kan ikke gøre andet end at ligge mig flat ned og sige undskyld.
Vi har på ingen måder levet op til det man kunne forvente, når der afgives en ordre.

Der var mange ting der kulminerede i december, som desværre gik ud over mange af vores kunder.
I forhold til at vi stræber på, at ville kunne levere tilfredsstillende på alle vores ordre er dette ingen undskyldning.

Beklager situationen, håber vi kan gøre noget for dig, der ville kunne lindre en smule.

Forkert vare tilsendt..

Forkert vare tilsendt... ØV

LEVRINGSTIDEN passer ikke i forhold til hjemmesidens beskrivelse på 1-2 dage i forhold til det produkt, som skulle være leveret. Leveringstiden er længere end angivet.

BØVLET RETURNERING, træls at spilde sin tid på dette! Ingen form for kompensation..

Venlig talende personale.

15. august 2017

Besvarelse fra Triudstyr

Hej Jacob, så vi fremover vil kunne lære af dette, må jeg få dit ordre nummer så jeg kan se på sagen?
Beklager meget din oplevelse og håber vi fremover vil kunne levere hvad vi lover.

Lang leveringstid og forkert vare.

Leverede langt fra til den lovede tid, og da varen endelig kom var det ikke den bestilte.

3. august 2017

Besvarelse fra Triudstyr

Beklager mange gange din oplevelse. Håber vi fremover vil kunne leve op til alle ordre det kommer ind.
Vi har fået et nyt eksternt lager, hvor vi nu kan levere alle dage på året.

Vil forsikre dig om, at vi vil gøre vores bedste fremover.

Reklamerer med tilbud som de ikke har

Reklamerer med tilbud som de ikke har, dårlig stil.

27. april 2017

Besvarelse fra Triudstyr

Hej Ole, beklager at svaret er kommet så sent.
Men derfor føler jeg stadig, at du har krav på et svar.

Kan du fortælle om situationen du oplevede?

Vis anmeldelser på alle sprog. (18 anmeldelser)