Har flere gange handlet ved Energidepotet. Primært energibarer hvor jeg kan finde et rigtig godt og stort udvalg. Super service og hurtig levering. Kan klart anbefales til andre. ⭐⭐⭐⭐⭐
Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Alt spiller bare 100%
Alt spiller bare 100%
De har alt, hvad man har brug for af energi til din træning. Virkelig nem og hurtig webshop, har bestilt der fra flere gange og alt har levet op til forventningerne.
Ikke sidste gang jeg har handlet der, kan kun anbefale alle, at handle deres energi og div ting her. Top karakter til Energidepotet
Hos energidepotet.dk går du ikke forkert
Hos Energidepotet.dk får man lige det man mangler til inden for sport og ernæring! De har lige det man skal bruge både før, under og efter træning! Og endda til de beste priser, og så er levering lige i skabet! Med dag til dag levering! Klart 5 stjerne herfra!
Bonus site.?
Hvis du tror, at “bedst før” faktisk betyder noget, og hvis du ikke tænder på spændingen ved at indtage potentielt fordærvede fødevarer, så bør du styre udenom dette sted. Her er hver indkøbstur et eventyr – med maveonde som mulig Bonus.
Svar på Energidepots besvarelse d. 19/02/2026
Tak for dit svar, Sone. Og ja – du har helt ret: Jeg har igen skrevet en meget ironisk anmeldelse. Det sker, når man gentagne gange støder på varer, der tilsyneladende deltager i deres helt egen historiske genopførelse.
Som du selv nævner, gjorde jeg for tre måneder siden opmærksom på, at du solgte varer med overskredet dato og produkter, der mere hører hjemme i et biologilokale end i en webshop. Man kunne jo håbe, at det var en engangsforestilling. En slags limited edition. Men nej – forestillingen spiller stadig.
Når man efter tre måneder fortsat kan finde varer, hvor “bedst før” åbenbart betyder “bedst i 2024”, så føler man sig næsten som statist i et eksperiment:
“Hvor langt kan vi strække forbrugerens mave før den giver op?”
Det er jo ikke sådan, at datoer på fødevarer er trykt på for pyntens skyld. De er ikke dekorative elementer – de er der faktisk for at beskytte forbrugerne mod at få en ufrivillig detox-kur med 48 timers varighed.
At jeg anmeldte dig for tre måneder siden betyder naturligvis ikke, at jeg har brugt min “eneste anmeldelse i 2026”-kupon. Det svarer lidt til at sige, at når man én gang har fået en fartbøde, så har man derefter frit lejde på motorvejen. Desværre fungerer verden ikke helt sådan – heller ikke i detailbranchen.
Måske kunne løsningen være så enkel som at ændre praksis? Jeg ved godt, det lyder radikalt. Men det kunne være et spændende koncept at sælge varer, der… ja… ikke er gået på pension.
Indtil da føler jeg mig nærmest forpligtet til at gøre potentielle kunder opmærksomme på, at et køb hos jer kan inkludere et gratis element af spænding. Ikke alle elsker overraskelser – især ikke dem, der starter i maven.
En kunde, der foretrækker at hans proteinpulver ikke har levet et helt liv før åbning.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Jeg handler gerne hos Energidepotet igen

Topklasse forhandler *****
Jeg har handlet her et utal af gange og forskellige varer. Alt er altid til perfektion. Jeg er en enkelt gang støt ind i en udsolgt varer, men det er hvad der kan ske. Jeg kan kun give dem de varmeste anbefalinger.
***** : Vare sortiment
***** : Priser
***** : Leveringstid
***** : Kundeservice

Hvad kan man forvente?
Jeg købte - i min optik - en del produkter. Alle produkter uden undtagelse kan holde sig + 1 år nogle også op imod 18 måneder. Dette må da siges at være mere en godkendt. Ydermere har de nogle fine og konkurrencedygtige priser på de fleste af deres produkter. Leveringstiden var godkend, men ikke prangende. Mener jeg læste at de ville sende samme dag og levere dagen efter. Dette skete ikke. Men altså, det var også mellem jul/nytår. Kan man forvente det anderledes??
Jeg er meget tilfreds med hele handlen/forløbet. Og næste gang jeg skal købe energi/elektrolytter, så vil jeg helt klart gøre det herfra igen.
Max stjerner herfra.
*og nej, har ikke aktier eller noget i butikken, jeg er førstegangskunde som modtog fine produkter til en skarp pris.

Fantastisk sted
Fantastisk sted, massere af gode produkter, skabe priser og altid hurtig levering! 😀 klar anbefaling herfra!

Endnu en hurtig levering
Endnu en hurtig levering. Under 24 timer, korrekt levering og vildt billige priser. Bestilte en masse energiprodukter og deres nye aerosokker. Klart det foretrukne sted at handle min energi.

Besvarelse fra Energidepotet
Jeg er kæmpe fan af hvor let…
Jeg er kæmpe fan af hvor let bestillingsprocessen er og hvor hurtigt produkterne kommer frem. Jeg er glad for at støtte Energidepotet.dk når de støtter dansk ecykling!

Fantastisk kundeservice
Bestilte en ledlampe fredag fik levert mandag den var defekt, skrev på mail om problemet og fik den byttet med det samme uden problemer DET ER SERVICE tusind tak

Venlige og imødekommende
Venlige og imødekommende. Super service.

Go service
Det bestilte lå foran døren da jeg stod op, var bestilt om eftermiddagen.
Har i det hele taget en super service.

Besvarelse fra Energidepotet
Har været virkelig glad for at handle…
Har været virkelig glad for at handle ved EDDK. Altid super gode priser og produkter. Er virkelig glad for specielt mærket Pevelo, som kombinere uovertruffen komfort, men rigtig god ydeevne, uden det skal koste en formue.
5 stjerner herfra, og en kæmpe anbefaling.
Jeg er meget tilfreds med Energidepotet…
Jeg er meget tilfreds med Energidepotet – altid lækre varer og hurtig service. Man kan mærke, at kvaliteten er i fokus, og det gør hele forskellen. Kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg er mega tilfreds med produktet og…
Jeg er mega tilfreds med produktet og handler altid hos Energidepotet, fordi man virkelig får den bedste service! Produkterne lever altid op til forventningerne, levering er hurtig, og kundeservicen er både hjælpsom og imødekommende.
Kan varmt anbefale Energidepotet til alle, der vil have kvalitet og god service hver gang!
Fantastisk oplevelse hos EnergiDepotet
Priserne er skarpe, leveringen er lynhurtig, og kundeservicen er altid super hjælpsom. Særligt Pevelo-sokker er et topprodukt – mega komfortable og holder fødderne perfekte på alle ture. Kan varmt anbefales, og jeg kommer helt sikkert til at handle her igen! 🚴♀️
Super skarpe priser og en leverings…
Super skarpe priser og en leverings hastighed jeg sjældent har set andre steder. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her😊
I øvrigt et hammer godt udvalg🤩
Fantastisk service og hurtig levering!
Jeg har handlet hos EnergiDepotet flere gange, og det fungerer bare hver gang. Hurtig levering, god kundeservice, fair priser og produkter, der bare fungerer. Kan helt klart anbefales! 💪🚴♀️
Altid gode priser og hurtig levering!
Altid gode priser og hurtig levering!
Mærkning af datovare har ingen "rød tråd".
Jeg har handlet en del gange hos EDDK og har egentlig også været godt tilfreds.
Ser et godt tilbud i deres vareoversigt med High5 elektrolytter med Mango-smag som er tydeligt mærket med "Efterårstilbud" og "Spar 33%".
Der er også andre tilbud, som tydeligt er mærket med samme placering, hvor der bare står "DATOVARE 09/25" (Hvilket de ikke må sælge d.d. som er 21/10)
"MHT 21/11-25" "MHT 10/10-25" (Hvilket de ikke må sælge d.d. som er 21/10)
Men den vare jeg er interesseret i er ikke umiddelbart mærket med andet end "EFTERÅRSTILBUD" og "Spar 33%" så den bestiller jeg 14 pakker af og da jeg modtager den, ser jeg den er mærket BBD 29.11.2025 og jeg kan ikke nå at bruge varen på en måned og 8 dage, derfor skriver jeg til EDDK og spørger om det er bevidst eller en fejl, at varen ikke er mærket som de andre varer der er på tilbud.
Svaret er at de somend er mærket og at man skal klikke ind på varen for at se det og det måtte jeg efterfølgende konstaterer er sandt. Der står dog MHT 12/25 som jeg går ud fra betyder december, men de udløber i november, altså mærket forkert og på en anden måde og et andet sted end de øvrige datovare.
Da jeg skriver til EDDK at jeg synes det er forvirrende at det ikke er mærket med en "rød tråd" altså på samme måde og samme sted som de øvrige varer, bliver EDDK sur og skriver:
Jeg sender en returlabel, krediterer det jeg får retur - og lukker for vores aftale.
Jeg er ikke interesseret i at bruge tid på at returnerer vare, fordi EDDKs vare er mærket forskelligt og forkert og derfor svare jeg at han ikke skal sende nogen returlabel og at vi skrives ved her på TrustPilot.
Nu skriver EDDK:
Altså, vi kan godt bevæge os ned på det niveau - men det tror jeg ikke gavner hverken din eller min virksomhed ?
==
Min virksomhed, som EDDK ikke er kunde i og som intet har med historen at gøre. Ved ikke om jeg kan opfatte det som andet, end en trussel og jeg svarer:
Jeg skriver selvfølgelig kun sandheden, intet andet og det gør du jo også.
Sandheden er ikke ned på et niveau, det er en mulig for at kunder der deler min holdning til god markedsføring og kundeservice kan undgå leverandøerer som dig.
Jeg har jo dokumentation for min oplevelse og jeg er da bare spændt på hvad du vil skrive om min virksomhed. :-)
Men sådan behøver det ikke være, du kan ringe mig op og så kan vi se om vi kan nå til enighed.
Du skal bare vide at hvis du lyver, så er det injurier IHT straffelovens paragraf 267 og den eksisterer netop til folk, der går ned på et niveau.
Valget er dit, skal vi finde en fair løsning, eller vil du byde mig den "service" du har stillet for dagen?
Resten af korrespondancen er naturligvis gemt og jeg har screenshots fra deres webshop, så alle mine påstande kan dokumenteres 100%
Hvis ikke du synes at ovenstående er god service, så køb dine produkter et andet sted.
Det er i øvrigt ikke nyt at EDDK sælger vare der er udløbet og at kunder ikke synes det er mærket lige så tydeligt som "TILBUD" og "Spar 33%" mv.
Se eventuelt anmeldelser, med en stjerne.