Tandlæge Trine Wichmann - SNYDER & BEDRAGER PATIENTERNE
Tandlæge Trine Wichmann - SNYDER & BEDRAGER PATIENTERNE
Tandlæge Trine Wichmann [Vesterbrogade 19, København, CVR: 33557043] overtog klinikken fra min gamle tandlæge Steen Andersen. Ved et tilfælde blev hun min nye tandlæge.
Lige fra starten har jeg kun haft rigtigt dårlige oplevelser med hende.
Mht. priser og oplysningspligt:
Hun snyder og bedrager sine patienter!
Som tandlæge skal man, ifølge overenskomsten, paragraf 5, stk. 2, oplyse sine patienter, når prisen bliver over 2.500. Jeg fik derfor en forskrækkelse, da jeg fik en regning på. 4.600. Samarbejdsudvalget for tandlæger afgjorde herefter, at Trine Wichmann på 2 punkter havde forbrudt sig mod overenskomsten og ikke oplyst patienten, sådan som hun har pligt til. Det kan jeg bevise sort på hvidt.
Trine Wichmann var bedøvende ligeglad. Og da jeg kender andre, som har hende som tandlæge, ved jeg, at hun systematisk bryder reglerne. Hendes klinikassistent løj også om, hvilke ydelser, der er lovpligtige, da jeg var der første gang. Så kan de lige malke koen en ekstra gang.
Mht. det faglige:
Der gik en uge fra en behandling til plasten faldt af, og da jeg ikke længere har tillid til hende, så de 4.600 er tabt! Hun fjernede også under behandlingen et hjørne på min ene fortand uden at bede om lov, og ved samme behandling er den ene fortand pludselig kommet til at se længere ud end den anden. Jeg er målløs!
Mht. til hendes personlige opførsel:
Jeg oplevede 2 gange, at hun var meget aggressiv i sin fremfærd og beskyldte mig for hendes egne fejl. Da hun 2 gange havde sat plaststykker på en tand, glemte hun hver gang at fjerne en stor klump plast på bagsiden af tanden, så jeg slet ikke kunne tykke sammen. Dernæst blev hun blive irriteret på mig og sagde, at det var min skyld, da jeg ikke havde siddet stille. Jeg sidder altid bomstille. Trine Wichmann er kort sagt utrolig arrogant og viser en ekstrem blindhed overfor sine fejl, og retter skytset på sine patienter. Mage til opførsel skal man lede længe efter!!
Tilsvining af Steen Andersen, tandlægen som hun overtog klinikken efter:
Hun har overfor adskillige patienter svinet den forrige tandlæge Steen Andersen til, efter at hun overtog hans klinik. Sagen er bare, at Steen var en langt mere behagelig, professionel og omhyggelig tandlæge end Trine Wichmann nogensinde bliver.
Sammenfattende:
Trine Wichmann er en grådig og dyr tandlæge uden nogen moral.
Hun informerer ikke patienten, i overensstemmelse med reglerne for informeret samtykke.
Hun laver behandlinger, som hun ikke har fået lov til
Hun oplyser ikke om de reelle priser
Hun giver patienterne skylden for sine egne fejl
Hun taler taler grimt til patienterne og om den forrige tandlæge
Jeg har et enkelt spørgsmål:
Kunne du tænke dig hende som din tandlæge?
13. februar 2018