BEDSTE MC server derude
Elsker at være på serveren hvor der altid er fest og glade dage :D
Her på hjemmesiden udøver vi en form for serviceydelse ved at hjælpe folk der enten ikke gider at lave en server eller ikke har erfaringen til det. Vi laver servere til dem mod billige penge. De bliver leveret inden for 2-3 hverdage. På vores hjemmeside har vi valgt at sammensætte en masse forskellige pakker, som gør det muligt for vores kunder at vælge stort set hvad de ønsker i hvilken som helst serverpakke. Hjemmesidens administratorer og servernes kreatører har haft med servere at gøre i mange år og har derfor stor kompetence inden for servere og hvordan man laver dem.
Elsker at være på serveren hvor der altid er fest og glade dage :D
HOLD JER VÆK!
Jeg har købt og har intet modtaget, de snyder og bedrager.
Min datter spiller inde på jeres Minecraft server. Vi har haft en forespørgsel, som vi skrev til en mod på jeres discord server. Han skrev så, at vi skulle lave en ticket på discord serveren. Det gjorde vi så, men de kunne heller ikke hjælpe og skrev at vi skulle kontakte jer på jeres e-mail. Det har vi gjort i mandags, men I har ikke svaret på e-mailen. Det er 2. gang jeg skriver til jer, hvor I ikke svarer?
Første gang jeg bestilte gik at som forventet, men da jeg nogle dage senere bestilte igen hos triergaming, på en Black friday, gik det helt galt..
De har anulleret min ordre, men har hævet pengene.
Jeg har haft mail korrespondance med triergaming, men så stoppet de med at svare. De har trukket 3 gange samme beløb pga kaos på de indkommende ordre men kun tilbageført 2 gange samme beløb, selv om de har anulleret min ordre.
Dette er de gjort opmærksom på i mail korrespondance.
Så jeg har betalt for en vare jeg ikke har modtaget.
Opdatering...
Mail modtaget hertil aften og pengene vil blive refunderet i løbet af nogle dage..
Jeg er rigtig glad for spillet.
Men jeg kan ikke forstå at andre kan gå ind i min celle og tage mine ting.
Hvorfor kan de det og kan jeg låse den på nogen måde???
Thor
Hej Triergaming da jeg købte vagt blev jeg banned så har skrevet en mail til jer men i har ikke set mailen men hvis i gør kan jeg så ikke få vagt regler har nemlig læst dem igennem mange gange
Hej jeg hedder Sejewolf inde på minecraft men jeg har et lille problem jeg har købt vagt og blev banned har ikke gjordt nogen fejl men det er lidt iretererne at bliv banned så kan vi ikke snakke om reglerne en dag håber i læser beskeden hilsen Sejewolf
Hej Triergaming. Vi har købt en sweatshirt i jeres webshop til vores søn som er vilde med jer! Desværre var den for lille, hvorfor vi ville sende den retur, og for derefter at købe en ny i em større størrelse. MEN vi har nu 3 gange udfyldt jeres retur-blanket og har ventet forgæves på at returneringen blev kontrolleret, som i skriver og hører fra jer pr mail. Intet sker! Vi har tilmed forsøgt at skrive til jer, men der kommer en “mail delivery failed” mail som svar! Hvad foregår der? Måske vi kan få et svar fra jer ved at skrive her??
den er mega godt men er perm ban fra kitpvp uden at havde hack mit minecraft navn er w_x_ymums Pls unban mig :)
jeg har lige købt vagt og er perm banned. hvorfor er jeg blevet banned? jeg har ikke gjort noget galt. hvis i kan tale om det så hedder jeg louis heiberg på skype og sp hvis det er kan vi tale om vagt reglerne. plz hjælp jeg er 11.
det er min fav server og spiller næsten hele tiden der inde. så plz unban mig hurtigst muligt. tak

Besvarelse fra Trierservers
I er de bedste YouTuber på hele YouTube og i dag har jeg fødselsdag og bliver 11 år. Hilsen Ida
Hej jeg er blivet bannet for jers server på prison jeg havde købte vagt-Rank og jeg blev bannet efter to timer jeg ved ikke om jeg gjorde noget men der var en der sagde at når en normal spiller slog en vagt at den normale spiller skal slå vagten to gange og jeg så TrierGaming Som der var en vagt der hed når jeg jailet nogen så unjalilet han dem bara plzz at jeg kan få en prøve igen Navn _RqktByGulle
hvorfor er jeg blevet bannet! jeg vil have en forklaring og vil unbannes. jeg var bare lige blevet vagt. der var en der slo mig og så dræbte jeg og vil prøve at isolere ham men det kunne jeg ikke og næste dag var jeg så glad for at jeg havde købt vagt men når jeg ville prøve at komme ind så stod der i chatten at jeg var blevet bannet
JEG ER 11 ÅR!!!
triergaming jeg er blivet banned for prison og er vagt og har ikke gjort noget galt pls hjælp!

Besvarelse fra Trierservers
jeg har ikke fået mit kit nice på jers server og har betalt

Besvarelse fra Trierservers
Meget tilfreds med den venlige behandling af min 8-årige søn i forbindelse med køb af Vagt-rank.
De her drenge ved hvad de laver og gør deres arbejde bedre end normale servers, hvis man kan sige det sådan :)
Godt gået dreeeeenge! <3
De drenge er fremme på tasterne når du har brug for hjælp!