Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Fri dig selv for byrderne fra type 2-diabetes med Tribas forløb der fokuserer på de underlæggende årsager og rigtig kost.
Ragnagade 7, 2100, København Ø, Danmark
Jeg meldte mig som Triba Plus medlem juli 2025 pga en prædiabetes med langtidsblodsukker på 47.
For inden havde jeg læst Jane Kudsk’ bog “Spis dig fri for type2 diabetes” Her blev jeg inspireret til mit medlemsskab og det har bestemt ikke skuffet.
Uge for uge har jeg fået ny viden om hvordan jeg har kunnet ændre på min livsstil og det har virket! Langtidsblodsukker nede på 42 og et vægttab efter tre måneder.
Det er ved at leve efter Tribas kostprincipper som stadig tillader at man spiser lækker mad og altid kan spise sig mæt.
Det er fantastisk!
Jeg har fået mere energi, har tabt mig og frem for alt har jeg fået troen på at det kan lade sig gøre at spise sig til et liv uden diabetes2.
Jeg har hele vejen igennem oplevet en stor opbakning fra Tribas fantastiske team, de er der når det er svært.
Der er sjove fælles webinarer hvor man møder andre Triba medlemmer og det giver en følelse af ikke at være alene om det som er svært. Der er fine lækre opskrifter man kan benytte sig af.
Kort og godt en personlig rejse som jeg idag ikke vil være foruden.
Jeg giver hermed Triba min varmeste anbefaling.😊
Med venlig hilsen Marianne Jensen

Besvarelse fra Triba
Det er vurderet på fantastisk service, kan hjælpe os “lidt ældre” med at forstå og forklare tingene, både IT, sundhed og laver opdateringer på vores blodprøver og lægebesøg, betyder meget at man bliver motiveret.

Besvarelse fra Triba
Jeg har fået fantastisk god vejledning og undervisning i hvordan jeg kan få nedbragt mit blodsukker, så jeg på sigt helt kan undvære medicin. En bekræftelse på at det KAN lade sig gøre at blive fri for medicin. Fællesskabet er også guld værd. Uden jer sad jeg nok fast i medicinmøllen. Det kan klart anbefales.

Besvarelse fra Triba
Triba reddede mit liv. Ganske enkelt og nemt var det efter 12 år med diabetes og masser af slemme bivirkninger pga medicin.
Meld dig trygt ind og få al den viden og hjælp som overhovedet er mulig. Man KAN altså spise sig rask

Besvarelse fra Triba
Jeg har haft diabetes 2 i to år og fik medicin i form af Metformin og Forxiga. Det har generet mig at gå fra at være rask til pludselig at være afhængig af medicin hver dag. Efter noget tids søgen fik jeg øje på Triba og alt hvad jeg læste og hørte gennem intro snak med Jane gjorde at jeg fik lyst til bede dem om hjælp.
Jeg startede på at følge Triba's kostprincipper den 22/7 og i den første periode på 3 mdr (hvor jeg ud af de 3 mdr var 3 uger på ferie) er mit gennemsnitsblodsukkeret faldet fra 8 til 6,5. - mit langtidsblodsukker er faldet fra 49 til 39 og jeg har tabt 7 kg. det er bare såååå fedt og motiverende og jeg er super tilfreds med den hjælp og motivation jeg har fået. Til kontrollen hos min læge besluttede vi at prøve at skære i min daglige diabetes medicin. Jeg har det rigtig godt, jeg har fået mere energi og er så glad for de resultater jeg har opnået på ganske kort tid. Tak til Triba's hold :-)

Besvarelse fra Triba
Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse om at mit langtidsblodsukker er gået fra 42 til 36, ved hjælp af Triba.
Jeg har nu været ved lægen igen, og denne gang er det faldet til 32.
Jeg har også forhøjet blodtryk, og er blevet sat yderligere ned i blodtryksmedicin samtidig. Så det er en utrolig dejlig "bivirkning" af at følge Triba.
Jeg skal til lægen igen i starten af næste måned, for at få kontrolleret det igen, om medicinen skal sættes ned igen.
Jeg har også haft downperioder, hvor det ikke helt kører efter planen i mit hoved, der har jeg så kunnet få en dejlig, empatisk vejledning/guidning gennem de fantastiske vejledere der er tilknyttet Triba.
Hele programmet er tilpasset, så det passer til dig og personalet ved Triba, er der for at hjælpe dig, ligegyldig hvor stort/småt dit problem er, og de tager dig virkelig seriøs.
1000 tak til allen ansatte ved Triba, I gør en kæmpe forskel.

Besvarelse fra Triba
Jeg fik konstateret diabetes d 17/6-25. Jeg købte samme dag bogen: spis dig fri af type 2 diabetes og implementerede den nye kost i løbet af en uge. Det er fantastisk den hjælp og viden man får i triba. Efter 4 mdr er mit blodsukker faldet fra 61 til 33 og al inflammation i kroppen forsvundet og et vægttab på 9 kg. What’s not to like🤗 Tusind tak til teamet fordi I findes ❤️
Ret

Besvarelse fra Triba
Hos Triba er udgangspunktet stor viden og høj faglighed, kombineret med et ærligt ønske om at hjælpe mennesker med for højt blodsukker.
Jeg har udover adgang til et meget fint og informativt materiale i form af videoer og webinarer fået stor støtte fra Tribas diætist. De to ting i kombination har givet mig en større indsigt i sammenhængen mellem kost og helbred og har gjort det nemt at foretage de ændringer, der skulle til.
Mit udgangspunkt var blodsukker på prædiabetes-stadiet, men på tre måneder har jeg bragt det ned i normalområdet. Levertallet, som min læge ikke mente kunne påvirkes vha. kosten, er nu også i normalområdet for første gang i flere år.
Jeg er taknemmelig for, at jeg odagede Triba!

Besvarelse fra Triba
Efter at have hørt Janes "Spis dig fri for type 2 diabetes" , gav denne så god og informativ viden, at jeg besluttede at tilmelde mig online forløbet hos Triba. Sparringen med Micehella omkring kosten har været fantastisk med masser af gode råd og vejledning. Jeg træner meget og har behov for den rigtige kost, for at holde blodsukker og triglycerid på det rigtige niveau. Masser af fantastisk online viden - et virkelig godt setup med Triba. Har man ikke type 2 diabetes vil man helt sikkert kunne bruge hjælpen til kost og viden samt ikke mindst fra Janes bog. Triba går blot endnu dybere i viden. Tak Triba :-)

Besvarelse fra Triba
Har man type 2 diabetes så kender man alt til de mange besøg ved lægen for at få målt langtidsblodsukkeret – lægerne kan hjælpe dig med medicin så langtidsblodsukkeret kommer i kontrol.
De officielle kostråd får man også lige med på vejen – kostpyramiden og husk at spise magert og meget grønt. Er ens blodsukker ikke i normalområdet får man mere medicin & piller.
Det man kan gøre for sig selv er at spise mad der ikke forhøjer dit blodsukker – og ligeså drikkevarer.
Det er her Triba Plus og deres Team kan hjælpe dig. De har Diætister og Læger der tager udgangspunkt i den enkelte person – og lægger en plan der fungerer både på jobbet og de travle dage.
Resultaterne taler for sig selv i mit tilfælde – fasteblodsukkeret blev reduceret voldsomt allerede den første uge og efter 3 mdr. faldt mit langtidsblodsukker fra 47 til 42 så der blev lagt en plan for at trappe ned i medicin. Tabte ligeledes 11 kilo på 4 mdr. så blodtrykssænkende medicin blev helt sløjfet.
Som medlem af Triba Plus er der tilknyttet Diætister der vejleder mht. mad & drikke – Læger har de også hvis man har særlige behov – og en chatside hvor man får et fællesskab med opskrifter og tips & triks fra andre brugere. Der er meget materiale man selv skal se i form af video materiale – og 1 gang om måneden har man videosamtale med Diætisten for at se om planen holder og om noget skal justeres.
Man skal slet ikke være så fedtforskrækket – og trangen til søde sager forsvinder helt når man spiser mere fedt. Der er intet der skal vejes og jeg spiser hver aften noget de kalder ”Chafler” med sukkerfrit syltetøj og flødeskum til kaffen. Whats not to like. Jeg spiser stadig pizza – men den er hjemmelavet fordi bunden skal laves uden mel.
Jeg har 12 par Lewi´s cowboybukser i garderobeskabet som er 30 år gamle minimum –
dem kan jeg passe nu og få kilo længere ned så kan jeg holde ud af have dem på hele dagen.
Planen var kun at forbedre langtidsblodsukkeret med kosten – vægttabet kom som en bonus fordi kroppen kommer i bedre balance.
Fortiden kan man ikke lave om på – men jeg ville ønske jeg havde lært det her for 20 år siden.

Besvarelse fra Triba
I august 2023 fik jeg konstateret diabetes 2 med et langtidsblodsukker på 53. Jeg læste bogen om at blive fri af diabetes og aftalte ned min læge at jeg fik 3 mdr. til at forsøge at få mit blodsukker ned uden medicin. Jeg begyndte straks at efterleve principperne og efter 3 mdr. var mit tal nu 38 og vægten reduceret med 10 kg. Nu 2 år senere er jeg stadig medicinfri, langtidsblodsukker 39 og 15 kg lettere. Det virker at efterleve Tribas kostprincipper - og jeg nyder virkelig at fx. nødder og mandler, et stykke mørkt chokolade, fed ost og en klat flødeskum er tilladt. Det opvejer langt de ting som jeg skal undgå. Tak til Triba

Besvarelse fra Triba
Hvis man ønsker at ”Spise sig ud af diabetes 2”, kan jeg på det varmeste anbefale et Triba Health medlemskab. Det hjælper en til en helt ny livsstil.
Konceptet bygger på Jane Kudsks mangeårige erfaring med diabetesbehandling, samt førende international forskning.
Bliv meget klogere på Tribas hjemmeside. Og læs eventuelt Janes fantastiske bog ”Spis dig fri for type 2-diabetes”.
Min historie er, at jeg har haft type 2-diabetes i syv år. Fået mere og mere medicin grundet stigende blodsukker. Mit langtidsblodsukker har hele tiden ligget på 48 – 54 hbA1c.
Allerede efter 2 uger på Tribas LCHF kost, begyndte mit blodsukker at falde drastisk, og blev helt normalt på mine teststrimler hjemme. Jeg trappede ud af noget af medicinen og efter 1½ måned var mit hb1Ac hos lægen 41.
Det er helt fantastisk. Jeg har fået min gode gamle energi og humør tilbage, er mæt og godt tilpas og ser meget optimistisk på fremtiden.
Trapper nu yderligere ned i medicinen og får taget ny blodprøve om 3 mdr.
Håber måske helt at kunne undvære medicin!
Jeg har lyst til at fremhæve den personlig støtte og vejledning man får fra første færd hos Triba..
Det giver en stor tryghed.
Alle de sundshedsfaglige specialister står til rådighed – alt afhængig af hvilken støtte og viden man har behov for.
Man får en masse teoretisk og praktisk viden fra online videoer og webinarer af forskellige specialister,
Alt sammen på en pædagoisk og forståelig måde. Materialet ligger tilgængeligt på medlemssiden, hvis man skulle have brug for at gense noget igen.
Helt personligt fik jeg stor hjælp af Klinisk Diætist og Coach, Michella Baunsgaard.
Hun var altid klar på min personlige chat, med støtte og uddybende svar på mine spørgsmål.
Mange har også stor hjælp af den fælles chat, hvor man kan kommunikere med ligesindede.
Lisbeth.

Besvarelse fra Triba
I starten af april meldte jeg mig som Plus medlem i Triba med det formål at komme af med min diabetes medicin. Bivirkningerne påvirkede min livskvalitet i negativ retning, og det ville jeg gerne gøre noget ved. Og hold da op en forandring jeg har gennemgået på bare 6 måneder!! Ingen Metformin eller Atorvastin længere, vægt ned med 5,5 kg, kæmpe meget energi og skøn dyb søvn - og det bare ved at ændre min kost en lille smule ved at skifte min krops brændstof fra kulhydrater til protein og fedt (umættet) og masser af gode grøntsager. Jeg har det fantastisk og er SÅ stolt af mig selv💪🏼

Jeg er så glad 🤩
Jeg har læst bogen “Spis dig fri for diabetes 2”
Den har virkelig gjort at jeg har fået øjnene op for hvad der skal til for at sænke blodsukkeret. Jeg har levet efter kostrådene i 1,5 måned og kan allerede mærke markant forskel på før og nu.
Mit humør er blevet bedre. Energiniveau er blevet højere og så har jeg allerede tabt 5 kg. … 😍 Blodsukkeret er faldende.
Jeg er mega optimistisk og kan kun anbefale at læse bogen.

Besvarelse fra Triba
Jeg har igennem adskillige måneder fulgt Triba konceptet med det formål at reducere mit blodsukker. Dette er sket bl.a. ved en LCHF (low carb high fat) diæt. Jeg har undervejs brugt en kontinuerlig blodsukker måler for at se effekten af mine måltider i blodsukkeret "real-time".Jeg har haft løbende seancer med en Triba diætist. Mit blodsukker er blevet reduceret fra et relativt højt niveau til under grænsen for diabetes II diagnose - stor succes - jeg fortsætter !

Besvarelse fra Triba
Medlemsskab af Triba har gjort mig godt på flere planer. Triba er solidt fagligt funderet, og man føler sig i sikre hænder. Der tilbydes oplysning på så mange måder, at alle vil kunne finde noget. Der er online møder og undervisning, der er læringsmoduler som video og selvlæsning. Og når man ikke at deltage i online møder eller foredrag, er der mulighed for at indhente senere, da der ligger links til indholdet.
Jeg har opnået et lavere blodsukker, lavere vægt, en følelse af at styre min diabetes ved hjælp af viden og handling i stedet for at blive styret. Jeg er mere glad og tilfreds med mig selv, og har måske endda lært at passe mere på mig selv - os' på tide, når man har passeret de 68 :)

Besvarelse fra Triba
Som nydiagnosticeret Type2 diabetiker, satte jeg mig det mål, at jeg ville leve uden Type2 symptomer og undgå diabetesmedicin.
Umiddelbart efter diagnosen meldte jeg mig ind iTriba for at få den nødvendige hjælp - til at nå mit mål; da jeg ikke blev mødt heri, i det offentlige sundhedssystem.
Jeg følte mig alene og usikker ift. min livstilsændring, da jeg ønsker at behandle årsagen til min diabetes og aktivt ændre situationen - specielt, da jeg allerede i årevis, i store træk, har fulgt de nationale kostråd.
Jeg har ikke haft de store anstrengelser med at tilrettelægge min nuværende kost efter Tribas retningslinjer; og det er foregået i mit helt eget tempo.
Hos Triba føler jeg mig i trygge hænder; de har taget mig og min diagnose meget alvorligt og givet mig troen på, at jeg vil kunne nå mit mål.
Efter ca. 12 ugers medlemskab er der sket store ændringer:
Mit langtidsblodsukker er faldet fra 49 til 41
Mit blodtryk er faldet markant og i samarbejde med egen læge, ser jeg frem til ændring af min medicinering
Har følt indre, diffus uro i kroppen/systemet, som nu er helt forsvundet
Livsstilsændringen har også ført til vægttab
Med andre ord: Jeg har fået min krop tilbage!
Jeg anbefaler på det varmeste Triba, hvor jeg føler mig i trygge hænder - og ser frem til fortsat samarbejde for at vedligeholde livsstilen.

Besvarelse fra Triba
Triba er nok noget af det bedste jeg har været tæt på i meget lang tid. Ja - det er noget ganske andet end blot at affinde sig med det der tilbydes i o det offentlige behandlersystem - ikke at der er noget som helst galt med det, men der er et behov for hjælp til de som gerne selv vil forsøge at komme frem til et bedre helbred på trods af de udfordringer man stille over for som type 2 diabetiker. Det at vide eller finde ud af at man godt selv kan gøre noget anderledes eller mere, har på mig virket så enormt motiverende. Jeg har fundet noget her som jeg meget nødigt vil undvære. Herfra skal der lyde en stor tak til Team Triba for yderst kompenent og motiverende støtte - jeg er ikke den samme som da den her rejse begyndte for mig, og det er jeg så glad for

Besvarelse fra Triba
Jeg kan varmt anbefale Triba til alle med type-2 diabetes, som ønsker at forbedre deres sundhed og livskvalitet.
I første omgang syntes jeg, det lød som mange penge, men det har vist sig at være alle pengene værd – og mere til. Jeg fandt også ud af, at man kan få tilskud gennem sin private sundhedssikring via pensionsordningen eller fra Sygeforsikringen Danmark, hvilket gør det endnu mere overkommeligt.
På mine første 3 måneder med Triba+ er mit langtidsblodsukker faldet fra 55 til 44 mmol/mol, jeg har tabt næsten 10 kg, og jeg har det rigtig godt. Jeg har lært at spise på en måde, der giver mig de rette næringsstoffer, så jeg er mæt og tilpas, samtidig med at min krop er kommet i balance.
Med Triba+ får man adgang til en masse informative videoer, lækre opskrifter, et støttende fællesskab og ugentlige webinars.
For mig har noget af det mest værdifulde dog været den løbende dialog med min diætist. Michella har været helt fantastisk, og ud over de månedlige konsultationer har det været af kæmpe betydning, at jeg har kunnet skrive til hende undervejs og få hurtige svar på mine spørgsmål. Det gør Triba utrolig nærværende og brugbart i kampen mod type-2 diabetes og kulhydrater.
Min anbefaling er klar: Vent ikke – start nu, og oplev hvor meget det kan gøre for dig!

Besvarelse fra Triba
Triba er en fantastisk støtte for mig til at leve med Diabetes-2 uden at skulle tage nogen form for medicin - jeg har haft det siden 2022 og er stadig uden medicin - spiser den kost der anbefales af Triba - jeg har fået det så meget bedre i min hverdag - hvor jeg før spiste mavesyretabletter mange gange om dagen - spiser jeg ingen (selv om jeg spiser fedt) min hud er meget bedre - vægten går nedad - ja der er ting vi må lave om på men der er alternativer til meget af det - de varmeste anbefalinger fra mig.