Jeg har desværre ikke modtaget mit tæppe endnu som jeg bestilte den 20/4. Forsendelsen er oprettet den 23/4 og i dag den 6/5 er der stadig ingen opdatering på det.
Jeg bestilte mit tæppe d. 24.1. og blev efterfølgende nervøs, fordi selve kvittering på mail var meget simpel og mangelfuld og så ikke særlig troværdig ud. Tjekkede Trustpilot og blev endnu mere... Se mere
Hej. Tusind tak for de flotte tæpper, og for hurtig henvendelse når jeg havde nogle spørgsmål. Jeg kan kun anbefale Trencarpet. FLOTTE TÆPPER. HURTIG LEVERING. OG RIGTIG GOD SERVICE FRA SØDT PE... Se mere
STOR ros til firmaet og ikke sidste gang jeg handler der. Tæppet kom efter 2 dage, desværre var der en fejl i tæppet, ut skrev derfor til support med vedhæftede billeder. Ud over fejlen i vævet... Se mere
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Trendcarpet.se
Har sendt et tæppe retur og har ikke fået mine penge tilbage - handler der aldrig mere

Besvarelse fra Trendcarpet.se
Jeg bestilte et tæppe d. 30/3 - dagen efter var mine penge taget og de skrev at det var på vej. I dag 21/4 har jeg stadig ik modtaget noget. Jeg har været i kontakt med dem af flere omgange og nu får jeg af vide at der er problemer med produktet. Det er jo at snyde og bedrage ved ikke at være ærlig fra start.
Vil ikke anbefale til andre og vil aldrig handle der igen og håber jeg får mine penge tilbage meget snart.

Besvarelse fra Trendcarpet.se
Dårlig kvalitet gjorde os mistænkelige. Og rigtigt nok, fandt vi tæppet på Temu til en fjerdedel af prisen. Trendcarpet er en dropshipping virksomhed! Lad være at købe!!

Besvarelse fra Trendcarpet.se
Jeg bestiller gardiner , farvet var alt for mørkt. Jeg sendte gardinerne retur d.10.3.26. Det er gået 13 dage , jeg har stadig ikke fået min penge. Det gør mig lidt utrygt.

Besvarelse fra Trendcarpet.se
Jeg bestilte 3 tæpper d. 14. januar. og fik umiddelbart herefter en ordrebekræftelse.
Da jeg efter en uge skriver til kundeservice, fordi jeg undrer mig over, at tæpperne ikke er afsendt endnu, tager det tre dage at få svar fra kundeservice. De skriver, at de "nu kontakter mig, fordi min ordre indeholder pre-order items, og at de formentlig får tæpperne på lager i løbet af 2-3 uger". Dvs. først derfra kan de blive videresendt til mig. Da jeg i forvejen har ventet over en uge, betyder det pludselig, at der vil gå minimum en måneds tid fra jeg lagde ordren til jeg modtager tæpperne. Der stod hverken på hjemmesiden på købstidspunktet eller i min ordrebekræftelse, at nogle af tæpperne var "pre-order items".
Oven i købet ser jeg nu, at beløbet (ca. 3.500 DKK) blev trukket fra min konto samme dag som jeg købte, hvilket jeg finder helt hen i vejret! Det betyder, at Trendcarpet.se har mine penge "på lager" i hele den måned, det tager, før jeg (hvis overhovedet) modtager tæpperne.
Jeg har forespurgt, om min ordre kan blive splittet op, så de kan sende de(t) tæppe(r), de har på lager, men det har jeg ikke fået svar på endnu. Jeg har bedt om at få mine penge retur såfremt ordren ikke kan splittes op og håber ikke, at der skal være problemer med dette (også).
Har brugt lang tid på at finde de rigtige tæpper og er meget skuffet over trendcarpet.se indtil videre.

Besvarelse fra Trendcarpet.se
Særdeles god service. Første gang jeg har handlet udenfor Danmark.
Utrolig god service. Svarer hurtigt på henvendelse, vi fik uden problemer et nyt tæppe, da der var en fejl i syningen på det første tæppe
Meget dårlig kvalitet! Tæppet er meget tyndt. Jeg modtog et tæppe i en helt anden farve end det på billedet.
Det er umuligt at kontakte kundeservice (ingen forbindelse)

Besvarelse fra Trendcarpet.se
Tæppe afsendt d. 19/11, men kan ikke tracke forsendelsen. Har skrevet utallige af mails og ringet, men får besked på at de vender tilbage - og har endnu ikke hørt noget (2/12).
Pengene er også trukket! Ikke tilfreds! Virkelig dårlig oplevelse!

Ang. ordre nr 2496910
Vi har købt et rundt tæppe - det er for dårlig kvalitet - jeg har forsøgt i over en uge at få kontakt til jer - så jeg kan få en retur label - men intet sker - og der er jo kun 14 dages returret
Den 25/11 Vil i ikke godt svare… i siger i har 14 dages retur ret men man kan ingen label få… Please svar

Besvarelse fra Trendcarpet.se
De mest fantastiske tæpper i alle størrelser. De passer både til voksen og teenage værelse og til stue.
Jeg havde købt 2 ens tæpper hos trendcarpet og de kom relativt hurtigt. Ved udpakning opdages fejl på det ene tæppe og der tages kontakt til deres kundeservice. Jeg tilbydes 20 procent rabat, men ønsker et nyt tæppe uden fejl. Jeg sender tæppet retur d 14/3 og må efterfølgende flere gange rykke for svar om, hvornår et nyt tæppe er på vej. D 19/3 får jeg besked om at nu er tæppet på vej og skulle leveres d 21/3. Nu er datoen rykket til d 24/3. 10 dage om at afsende og levere et tæppe er simpelthen for dårligt!

Besvarelse fra Trendcarpet.se
Det vil jeg ikke kalde "tæpper" købte to stk. det ene er 240x340 og har samme struktur som JYSK badeværelses måtter af den billige udgave. Og det kan vaskes😳 på 30 grader. Ja det så smart nok, hvis altså man har en vaskemaskine der er så stor🙄

Besvarelse fra Trendcarpet.se
Rigtigt fine varer og service i topklasse! Hurtig respons og i det hele taget kundeservice helt i top! Ville gerne have haft mulighed for at kvittere med mange flere stjerner. Mange tak til Thomas :)
Virkelig budgetvenlige og lækre tæpper i god kvalitet!
Tæppet kom to dage efter at jeg havde bestilt 🙏🏻
Super oplevelse. Jeg bestilte to tæpper, fik dem hurtigt. Og de er flotte og var godt pakket ind. Her handler jeg næste gang!
Jeg bestilte et tæppe hos trendcarpet i den tro at kanten på tæppet var sort. Det viste sig at den var blå. Jeg returnerede tæppet, hvilket er gratis, og fik mine penge retur. Så kiggede jeg på et nyt tæppe. Denne gang skrev jeg til trendcarpet og fik besked om hvilken farve det nye tæppe har, bestilte det herefter og har modtaget det i dag. Og det er så fint!
Bedste service ever 👏🏼👏🏼
5 kæmpe stjerner herfra 🇩🇰😀