Travelink Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 67 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Kunder oplevede gentagne gange, at de oplyste priser pludselig steg markant under selve betalingsprocessen, og at det efterfølgende var ekstremt vanskeligt at opnå en fair tilbagebetaling for aflyste rejser. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med pludselige og uventede opkrævninger for et årligt medlemskab, som de slet ikke aktivt havde bedt om at få. Forbrugere bemærkede desuden, at der ofte dukkede uventede servicegebyrer op mod slutningen af bookingen, og at det generelt var op ad bakke at få hjælp. Flere anmeldere følte sig stærkt vildledt af hele forløbet og mistede tilliden til selskabet.

Det, folk taler mest om

Payment

Mennesker rapporterer negative oplevelser med betaling, idet forbrugere oplever, at de uforvarende bliver... Se mere

Price

Forbrugere finder prisen meget skuffende, da de oplever at blive mødt med uventede gebyrer og ekstra... Se mere

Refund

Kunder deler stor utilfredshed og frustration omkring manglende tilbagebetaling, idet mange oplever, at det... Se mere

Subscription

Kunder havde negative oplevelser med abonnementet, da mange oplevede at blive tilmeldt et årligt medlemskab... Se mere

Booking process

Anmeldere fremhæver negative aspekter af bookingprocessen, hvor forbrugere oplever manglende bekræftelser,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi bookede fly og bil for ca. et år siden, I mellemtiden har flyselskabet ændret i afgangstiderne. Vi har forsøgt at udskyde afhentningstidspunktet for bilen med 4 timer, men det kræver åbenbart... Se mere

Vi skulle have tjekket anmeldelser før vi valgte Travelink. De er forvirrende og sender efterfølgende mail om at vi skal færdiggøre bookingen selvom det er gjort. De er et pengepumpe-firma, som hele t... Se mere

Vær opmærksom på at hvis din flyrejse bliver annulleret af travellink så får du kun en delvis refundering. Vi fik kun refunderet 17000 ud af en samlet billetpris på 24000. De nægter systematisk at føl... Se mere

Spild af tid. Jeg vil aldrig bruge denne igen og appen er fjernet. Man får en billet pris og indtaste alle oplysninger og så når man kommer til betaling, er prisen ændret og steget markant. Jeg har ch... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

85 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

1) Sidste år blev min kone alvorligt…

1) Sidste år blev min kone alvorligt syg og jeg forsøgte at afbestille en rejse flere uger før planlagt afgang. Jeg havde tegnet en forsikring men trods mange timers forsøg på afbestilling- refusion var det forgæves. Da jeg havde brugt omkring 12 timer på det forgæves regnede jeg med at de selv ville melde det til forsikringen - men nej. På det tidspunkt orkede jeg ikke at finde forsikringsaftalen frem og opgav. Heldigvis havde vi en forsikring helt udenom Travellink som dækkede pga. alvorlig sygdom.
2) I år ønskede jeg at ændre en bestilling fra den ene lufthavn på Kreta til en anden på Kreta (havde taget fejl af lufthavnene og pga. min kones sygdom kunne hun ikke klare 175 km i taxa en sen aften). Det var samme flyselskab (Norwegian) og samme dato. Kørte en laaang chat med Travellink. Først var det meddelt, at ændringer kunne foretages indtil 24 timer før afgang og dette var 3 uger før. Et stykke inde i chatten meddeltes det, at jeg skulle betale "en bøde" på 250 EUR for ændring af 2 biletter. Desuden prisforskellen på de første og de nye. Den var (kunne jeg selv regne ud) 600 kr. Altså ca. 2500 kr for nye biletter og annulering af de første. Det var trods alt billigere end 2 nye biletter til 4100 kr. Laaangt længere henne i chatten kom så den endelige beregning: 7800 kr! Som jeg altså skulle betale for 2 nye i stedet for prisen uden annulering på 4100 kr. Prøvede at protestere og påpege, hvad der var angivet tidligere i chatten (altså 2500 kr i stedet for 7800 kr) - men forgæves. Prøver at melde det til forbrugerombudsmanden.

21. juni 2023

RENDYRKET FUP OG SVINDEL

Dette Firma er INTET andet en fup og svindel.
Ikke een eneste af deres annoncerede priser passer, så de tyvstjæler folks penge.
Hold Jer LANGT væk fra det Fupfirma, som lyver og bedrager.. Kan ikke forstå at myndighederne ikke forlængst har lukket dette svindelforetagende.
Ville købe en flyrejse fra Bangkok til Købnhavn mandag den 04 sept. 2023 til den annonvcerede dag pris 2101 kr. Da jeg så ville betale steg prisen pludselig til 3682 kr. Platugle tricks.

21. juni 2023

Hvorfår efter3 år jeg få ikke penge fra travelink?

Dårlige service Travelink
Dårlige service. travelink ,
Dårlige service, jeg har købt blitter fra travllink til Stanbul . I Mars måned 2020 til nu jeg kan få retur min penge og svar ikke til min telefon eller email . Jeg har betalt ca3800kr + retur penge .ca 3 år jeg få ikke min penge også jeg få ikke en svar! Det er meget Dårge Service også DÅRLIGE aftale , derfor jeg skal til Retten og klar over det!jeg har mange bevis og billet og hotel og alt , jeg håber at jeg få min penge EFTRE 3 ÅR?😔😔😔😔jeg få min penge i snart 100% også fra nu af jeg skriv alle Website facebook instagram Youtube og alle steder , så

30. juni 2022

Kan man give 0 stjerner?

Nåh, hvis skal man begynde? Kan man give 0 stjerner? Det var ærgerligt, for det ville ellers have passet rigtig godt til den oplevelse vi har haft med travellink, der mere minder om et reelt scam, end en egentlig fejl fra deres side.
Vores datter skulle på en tur til Canada, og vi køber billetten gennem travellink. Alt er sådan set fint indtil videre. Vi tilkøber den service der hedder noget i stil med “fleksible afgange” da vi ikke helt præcist ved hvornår hun skal rejse hjem igen. Der står i kontrakten at hvis man skal ændre afgangstidspunkt skal det ske senest 24 timer før afgang. Se det lyder jo meget godt, indtil vi rent faktisk har brug for at ændre hendes hjemrejse grundet forskellige ændringer i værtsfamiliens arbejdsliv. Så får vi nemlig at vide, fra en af travellinks medarbejdere, at en sådan ændring skal ske senest 24 timer før FØRSTE UDREJSE! Altså, inden hun overhovedet var taget afsted. Jeg fortæller dem at det ikke er sådan det står i den danske kontrakt, men selvfølgelig er de fuldstændig ligeglade og gentager blot forsikringens ENGELSKE ORDLYD som robotter på et samlebånd. Nu har vi været nødt til at købe en helt ny billet til hende hjem, så hendes rejse er altså blevet en halv gange så dyr som vi regnede med. Tak for nothing travellink! Det blir 0 stjerner herfra 😡😡😡

4. juni 2023

Ikke gennemført booking

Jeg har bestilt billetter i god tid, men Travellink havde åbenbart ikke gennemført min booking, så jeg måtte købe nye billetter få dage før afrejse til den dobbelte pris.

30. maj 2023

Efter man har indtastet kortoplysninger…

Efter man har indtastet kortoplysninger ved køb og trykker OK, kommer der en besked om med "Du er næsten færdig. Tryk OK for at fortsætte" samt en besked om at flyselskabet lige har sat prisen op til det dobbelte.
Heldigvis opdagede jeg dette, men jeg kunne forestille mig at mange hopper på.

Jeg prøvede at fortage samme søgning igen, og fik atter den oprindelige pris, som så igen ved bestilling kommer op på dobbelt pris igen.

28. april 2023

Korrupt virksomhed

Kundeservice er umulig at komme igennem. Der findes ingen mulighed for at komme igennem deres labyrint af robot "hjælpere" som evindeligt fører til blindgyder. Det er utroligt, at selskabet kan få lov at eksistere.

13. marts 2023

Kommunikation med Travellink er under…

Kommunikation med Travellink er under al kritik, sker primært via en robot. Bestilte billetter, fik ingen endelig bekræftelse før beløbet blev trukket på min konto. Valgte herefter at afbestille rejsen. Har efterfølgende fået at vide at kun hjemrejsen er afbestilt og at flyselskabet ikke kan refundere beløbet. Kontakt til flyselskabet, der bekræfter at rejsen er afbestilt og at den aldrig har været betalt. Har valgt at klage til forbrugerombudsmanden over at blive opkrævet et beløb inden dokumentation på at rejsen er booked.

9. marts 2023

Vi kom ikke afsted på vores rejse

Vi kom ikke afsted på vores rejse, da flyet blev aflyst, vi fik tilbudt en anden rejse men kunne ikke tage afsted der.
Har nu bokset med Travelink og Wizz Air siden august måned 2022....uden resultat...ingen af dem betaler pengene retur!!!!
Jeg har nu sat et Bureau på sagen for at indriuve pengene håber det lukkes, bestiller ALDRIG her igen FUP FUP!!!!!

4. september 2022

FUP FIRMA TRAVELLINK

FUP, FUP og ATTER FUP. Hvordan kan et sådan firma fortsætte med at sælge rejser. Havde bestilt en rejse til Fuerteventura med hotel og fly med mellemlanding på vej derned og hjem for 5 personer. Første aflyste de den første flyvning fra Kbh til Porto, enda for den ene rejse deltager x 2, her efter bliver flyningen ændret til kl 5.00. Men flyvningen fra Porto videre til Fuerteventura fik aldrig bordingkort til/ eller indtjekning til. Da vi derved ikke kunne komme videre fra Porto, var dette lidt svært af komme videre til Hotellet. Vi prøvede via telefon, mail og link, men kunne IKKE komme i kontakt OVERHOVEDET. Prøvede i 4-5 dage.
Vi taler om et tab på over 60.000. Til sidst gjorde vi insigelse på Master card, hvor der går 2 mdr før der kommer en afgørelse. HVORDAN KAN MAN STOPPE TRAVELLINK. Hvis en politianmeldelse kan rykke sagen må det være næste skridt.
Firmaet har adresse i Bredgade 36 B 3. sal KBH K.
Der har jeg tænk mig at troppe op ......

21. december 2022

Travelink er snyd

Køb en rejse gennem Travellink og få en erfaring i hvordan man som selskab kan snyde og bedrage - med et smil på læben!
Travelink tager med glæde imod dine penge for en ferie du aldrig modtager.. Og dine penge…. Dem får du heller ikke retur, heller ikke selvom du rykker for dem igen og igen og igen…
Vær opmærksom på, ar der bliver brugt systematisk snyd med løgne for at udskyde kundens tilbagebetaling. Rejser der bookes gennem Travelink ender med aflysning til trods for, at flyafgangene ikke er aflyste og der endda er plads ombord..

De er rigere på kontoen - du er fattigere.

Travelink er opbygget på professionelt svindel, og burde blive trukket i retten for at snyde intetanende kunder der glæder sig til en rejseoplevelse.

Skal du have penge tilbage fra firmaet, så skal du virkelig holde dem op på deres løfter og vise attitude. Optag jeres samtaler og hiv dem gennem en retsag.

Travelink 🖕🏼

29. december 2022

Bestilt, bekræftet i app, penge trukket (1,5 md siden)= INGEN FLYBILLETER

Købte flybiletter og hotel igennem travellink for ca 1,5md siden.
Alt var konfirmeret og bekræftet i appen…
Ville i går lige tjekke, hvor mange kg vi måtte have med og det kan man ikke i appen, så loggede ind på deres website, hvor jeg så kunne læse at hotellet var booket, men flybilletterne ikke var bekræftet (vi skal flyve i morgen).
Brugte flere timer på at komme i kontakt med Travellink og det viser sig at det er bare ærgerligt og de ikke kan/vil gøre noget…
Pengene ER trukket for 1,5 måned siden
Ferien er nu ruineret… Jeg er så pissed..!!

19. december 2022

Virkelig dårlig og misvisende…

Virkelig dårlig og misvisende information om bagageregler - det kostede over 200€ at få rettet på hjemrejsen - ingen problemer på udrejsen med samme bagage. Online check-in virker ikke -det kostede 121€. Umuligt at få kontakt med firmaet og de svarer ikke på den mail de ellers har skrevet til os fra.
ALDRIG MERE TRAVELLINK

29. oktober 2022

Jeg har købt en fleksibel bilet med…

Jeg har købt en fleksibel billet med forsikring 814 kr. for 2 personer der giver mulighed for at ændre rejsetidspunkter.
Jeg har nu ændret datoer og skal betale 2644 kr. i gebyr. Man kan ikke få fat i andet end en robot når man chatter. Linket til det sted der skulle have refunderet pengene vil ikke acceptere ID nummeret. Det var umuligt at få hjælp.
Tror at det nu er lykkedes efter flere dages forsøg.
Travellink kan kun anbefales, hvis alt kører som planlagt.🥴

19. december 2022

AMATØRrejselselskab, PROFESSIONEL svindel

Havde købt flybilletter tur retur og hotel til 4 personer gennem Travelink.
Det gør jeg aldrig igen.
Flyselskabet der skulle stå for udrejsen d. 6. oktober blev ramt af strejke, og vores fly blev aflyst. Jeg skulle selv sørge for at få pengene retur fra selve flyselskabet. Problemet var (er) at flyselskabet kun kunne udbetale til Travelink, da billetterne var bestilt igennem dem. Men ikke noget problem sagde Travelink: “vi overfører pengene til dig, når de kommer fra flyselskabet”. Selvom det nærmest er umuligt, at få fat i kunde”service” hos Travelink, så er det alligevel lykkedes mig, at få bekræftet at mine penge er modtaget hos Travelink, men selvom jeg har skrevet flere mails og har forsøgt at ringe, så er pengene endnu ikke sat ind på min konto her efter mere end 2 måneders venten.
Jeg har nu afskrevet pengene, men køber ALDRIG mere noget igennem Travelink eller nogen som helst af deres mærkelige søsterselskaber.
I mine øjne er I svindlere!!!

Jeg sletter den sidste linje i ovenstående, hvis jeg får mine penge inden ugen er omme!

5. oktober 2022

SVINDELFIRMA

bestilte en rejse til London og de hævede pengene men de kunne ikke levere flybilletter. aflyste så hotel også men kun penge retur for fly

25. august 2022

Kære Travellink

Kære Travellink
Vi er lige kommer hjem fra en dejlig tur til Gdansk, men flybilletterne var bestilt gennem Jer. Vi forsøger flere gange inden for 24 timer før afgang, at booke vores boardingpas. Møder derfor op i Billund i god tid for at få hjælp, men der åbnes først op for hjælp 2 timer før afgang. Hvis man ikke har boardingpas klar 2 timer før afgang, skal man betale kr. 440.- pr. rejsende til flyselskabet for denne tjeneste. Fair nok, hvis det var fordi vi havde glemt det, men vi havde forsøgt mange gange. Vi var ikke de eneste i køen til Gdansk, som havde forsøgt at booke vores boardingpas hjemmefra og heller ikke de eneste, der startede ferie med at betale ekstra penge for en flybillet, som var betalt til Jer.
Vi forsøgte at kontakte Jer, fra Gdansk, men når vi tryggede 2, som telefonsvarer bad om, ja så var denne tjeneste ude af drift 🤔 Altså kunne vi ikke lave en reklamation, som der står der skal gøres inden hjemrejse. 😠
På hjemrejsedagen, mødte vi igen tidlig op i lufthavnen, da vi havde de samme problemer som ved udrejsen.
5 timer før vi skulle booke, timer som vi ellers skulle have brugt i Gdansk. Vi forsøgte at få hjælp ved Ryanair, men de kunne ikke hjælpe, da vi havde booket ved Jer. Forsøgte at kontakte Jer, men ingen hjælp. Da vi skal til at book, får vi at vide, at vi nu kun har stand-by pladser (grundet vi ikke har booket før de 2 timer) og de ikke kan garanter os vi kommer med, men vi skal betale 2 x kr. 440.- da de skal booke for os. Vi møder igen, rejsende som står i samme problemer som os.
Efter vi er kommet hjem, har vi forsøgt, at komme I kontakt med Jer, mange gange, både på skrift og i tale, men nu 14 dage efter, er det stadig ikke lykkes for os.
Er det muligt, I vil kontakte os, når I har læst trustpilot, da vi har nogle penge til gode hos Jer.

19. oktober 2022

Snyd med kuffert info

Har booket en tur til malaga med travellink.
Ved bookning står der, at det er inklusive en lille kuffert. Med dette menes en håndtaske, som kan ligge under sædet foran (altså ikke en kabinekuffert). Har brugt 500, - pr næse ekstra for at medbringe kuffert, som skal tjekkes ind (kabinekuffert heller ikke mulig ved tilkøb).
Pga de dårlige anmeldelser, har jeg tjekket billetter med begge flyselskaber og hotellet. Alle har bekræftet at jeg har billet/værelse.
Norwegan, som jeg flyver hjem med, ville dog ikke hjælpe med at købe ekstra kuffert, så det gjorde den 'flinke' indiske kundeservice medarbejder.
Jeg er spændt på om vi kommer både frem og tilbage 🙏🥴

2. september 2022

Er dette din virksomhed?