Travelink Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 67 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Kunder oplevede gentagne gange, at de oplyste priser pludselig steg markant under selve betalingsprocessen, og at det efterfølgende var ekstremt vanskeligt at opnå en fair tilbagebetaling for aflyste rejser. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med pludselige og uventede opkrævninger for et årligt medlemskab, som de slet ikke aktivt havde bedt om at få. Forbrugere bemærkede desuden, at der ofte dukkede uventede servicegebyrer op mod slutningen af bookingen, og at det generelt var op ad bakke at få hjælp. Flere anmeldere følte sig stærkt vildledt af hele forløbet og mistede tilliden til selskabet.

Det, folk taler mest om

Payment

Mennesker rapporterer negative oplevelser med betaling, idet forbrugere oplever, at de uforvarende bliver... Se mere

Price

Forbrugere finder prisen meget skuffende, da de oplever at blive mødt med uventede gebyrer og ekstra... Se mere

Refund

Kunder deler stor utilfredshed og frustration omkring manglende tilbagebetaling, idet mange oplever, at det... Se mere

Subscription

Kunder havde negative oplevelser med abonnementet, da mange oplevede at blive tilmeldt et årligt medlemskab... Se mere

Booking process

Anmeldere fremhæver negative aspekter af bookingprocessen, hvor forbrugere oplever manglende bekræftelser,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi bookede fly og bil for ca. et år siden, I mellemtiden har flyselskabet ændret i afgangstiderne. Vi har forsøgt at udskyde afhentningstidspunktet for bilen med 4 timer, men det kræver åbenbart... Se mere

Vi skulle have tjekket anmeldelser før vi valgte Travelink. De er forvirrende og sender efterfølgende mail om at vi skal færdiggøre bookingen selvom det er gjort. De er et pengepumpe-firma, som hele t... Se mere

Spild af tid. Jeg vil aldrig bruge denne igen og appen er fjernet. Man får en billet pris og indtaste alle oplysninger og så når man kommer til betaling, er prisen ændret og steget markant. Jeg har ch... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

De stjæler dine penge

De stjæler dine penge, så advarsel, KØB INTET.
Jeg bookede et ophold i Lalandia til 8personer til 14000kr betalte med M.C pengene blev trukket med det samme, men der kom hverken bekræftelse eller bookingnr.?¿ Det var i maj 2026 og har d.d ikke fået noget som helst.
14000💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸

17. maj 2026

Jeg fik 1100 kr tilbage på en rejse til 4500

Jeg fik 1100 kr tilbage på en rejse, som kostede 4500. Det viser sig, at jeg har købt et abonnement til 800 om året, spm jeg ikke er interesseret i. Da jeg ringer til dem og spørger hvad jeg har købt for 800 kr og hvor resten af mine penge er, er det en stor salgstale om, at jeg skal beholde mit abonnement.

Jeg brugte deres afbestillingsfunktion, som ville tage 30 dage. Wizzair ville ikke refundere, før jeg ringede til dem. De siger at det fuldebeløb er tilbagebetalt til TL. TL her stjålet resten og solgt et abonnement oven i som jeg er sikker pp at jeg ikke har købt.
Jeg afbestilte dagen efter køb, pga. bobbeltbooking.

22. maj 2026

Travellink misbruger vores Mastercard

Vi bestilte et fly tur/ retur til. Brussel. Betalt osv.
pludselig har vi fået reserveret 899kr på vores konto. Dvs travellink prime har misbrugt vores kort vi betalte rejsen med.
Vi kan ikke tale med dem på dansk. Kun engelsk.
De vil ikke stoppe de 899 de har reserveret. Tilbyder at betale 445kr tilbage.
Det har vi krævet mail på og fået. Men samtidig skriver de på dansk vi har fornyet abonnementet. Hvilket er en stor løgn
Vi over at politi anmelde travellink prime.
De har bare gjort os til medlemmer uden vores samtykke. De reserverer og misbruger det MasterCard nummer vi betalte rejsen med. Og trækker nu 899kr fra vores konto.
Vi har svært ved at forstå det.
Men kan ikke blive fri for medlemsskab. Så de vil refundere 445kr men samtidig fornyer de vores medlemskab. Frygteligt. Vi kan ikke skrive mail til dem eller ringe til dem. De vil ikke samarbejde.
Skal vi politi anmelde det.
Alireza taghinejad- fadakar.

4. juli 2026

Jeg fraråder på det kraftigste at…

Jeg fraråder på det kraftigste at anvende dette firma. Vi ankom til Rom i april 2026, og den suite vi havde booket og betalt for, var ikke booket til os. Vi måtte derfor akut booke et sted selv - og det er umuligt at få pengene tilbage. Travel link svarer ikke tilbage på mails mm.

22. april 2026

Hold jer lang tvæk fra travellink

Travellink forsøger blot at forvirre og skabe frygt, så de kan føje yderligere beløb til det opkrævede.
Anevnd dem aldrig! De er fyldt med fup, hvilket viser sig, når der i slutafregningen dukker et helt andet beløb op end det stipulerede.
Svend Lindhardt

23. juni 2026

😡Stop de Svindler bedrageri fra TRAVELINK 😡

Jeg vil stærkt anbefale at holde jer væk fra dette rejserselskabe de er kriminel svindel
Stejler penge fra mig og folk med at sælge flybilletter uden autorisation fra andre flyselskaber og de vil ikke refundere penge tilbage
Dette er bedrageri og skal anmeldes til politiet 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

21. juni 2026

Aldrig igen

Nemt at bestille flybilletter. Travellink bekræfter hurtigt billetterne, men det viser sig, at de ikke har en samarbejdsaftale med flyselskabet og derfra er der ikke andet end problemer.
BESTILLER ALDRIG HER IGEN

19. juni 2026

Bookede en flyrejse

Bookede en flyrejse, der kom først bekræftelse dagen efter, hvor jeg havde booket andetsteds.
De er umulige at få fat på, både via mail og telefon. Kommer aldrig til at bruge dette useriøse svindelfirma igen.De skulle tvangslukkes og jeg vil omtale dem meget negativ over for alle dem jeg kender.

16. maj 2026

Dels steg prisen voldsomt

Dels steg prisen voldsomt, efter jeg havde fastlåst den, dels ville appen ikke acceptere mit kort, da jeg ville købe, hvorefter jeg ringede for hjælp og kun kunne få hjælp på engelsk, hvorefter de påstod det var kortet, til trods for jeg havde været omkring banken først og tjekket, der ikke var noget galt med det, hvorefter jeg måtte vente endnu længere tid, og prisen blev endnu dyrere. Derudover valgte jeg travellink, fordi jeg ville kunne få håndbagage med, hvilket viste sig ikke at være rigtigt medmindre jeg tilkøbte det.

5. juni 2026

Det værste skam-firma nogen sinde.

Det værste skam-firma nogen sinde.
De reklamere med at man kan spare penge ved at tilmelde sig Prime. Det har vist sig i sidste ende at være langt dyrere end at købe billetter direkte ved flyselskabet. Selvom de skriver man kan opsige når som helst, så er man stadig bundet i et år, og de trækker fortsat penge. Så vi har betalt 1200kr ekstra, og absolut intet sparet.
Det har været alt andet end nemt, at bestille gennem Travellink. Det værste jeg nogen sinde har gjort! Og hvis man skal have refunderet penge på billetter af en eller anden årsdag, så bliver de indsat på en “Wallet” så du kun kan bruge pengene på en ny rejse hos dem. Du får ikke pengene udbetalt,

1. juni 2026

SCAM

SCAM
Det her burde forbydes og meldes til politiet og straffes!
Kontakt mig gerne via facebook! Bagmændene skal straffes.

24. maj 2026

Pas på Travellink

Vær opmærksom på at hvis din flyrejse bliver annulleret af travellink så får du kun en delvis refundering. Vi fik kun refunderet 17000 ud af en samlet billetpris på 24000. De nægter systematisk at følge loven og der er derfor tale om uberettiget berigelse. Vi har heldigvis en rejseforsikring der dækker os ind, men andre der ikke har det, løber en stor risiko ved at sende deres penge til Travellink.

7. april 2026

Bookede først i april 2026 en rejse…

Bookede først i april 2026 en rejse til…
Bookede først i april 2026 en rejse til Mairitius den 20. Juli 2026 med booking- ID 24593958365.
Booking bekræftet 8. Februar.
Omkring først i marts problemer med at gennemføre en del af rejsen der blev aflyst af handler.
Blev spurgt om ændring af dag til 21. Juli, hvilket var ok.
Siden har jeg fået ny flyplan, med start fra Dubai før fly til Dubai fra Kastrup.
En helt tydelig fejl, som jeg ved 3 opringninger med stor, næsten umulig, ventetid, har forsøgt at få ændret, således at start Kastrup kommer før start Dubai.
Jeg har efter hver samtale forventet at se en rigtig booking hos Emirates, men det er ikke sket og Travellinks egne tidsfrister for at foretage ændring er meget overskredet.
Jeg har tidligere brugt Travellink, og her har jeg været tilfreds.

8. februar 2026

Ville ønske jeg havde tjekket…

Ville ønske jeg havde tjekket anmeldelserne herinde før jeg bookede gennem Travellink.

I skrivende stund er der 95% 1-stjernede!

Ligesom alle andre har jeg problemer med at komme i kontakt med Travellink på telefon, mail, chat osv.

10. maj 2026

Jeg bruger aldrig Travellink igen.

Jeg bruger aldrig Travellink igen.
Vi var otte personer der bestilte en rejse fra København til Wien med overnatning. Vi fik en rejse i god tid, købte og glædede os.
Flyveturen ud var med Airbaltic hotel i Wien og flyvetur hjem sas.
Pludselig meget tæt på at vi skulle rejse blev vi opmærksomme på at vores rejse med air Baltic var aflyst/ændret. Vi kontaktede Travellink, som fralægger sig et hvert ansvar. Det ender med at vi skal flyve sent fra København til Riga, overnatte i lufthavnen, og dermed kommer en dag for sent til Wien. Historien er i virkeligheden længere end dette, som kun er essensen. Irriterende oplevelse.

19. april 2026

Pas på med Travellink

Pas på med Travellink.
Er netop kommet hjem fra en tur til Paris, hvor alting omkring Travellink egentligt fungerede fint indtil jeg fik en meddelelse fra min bank om at der var blevet trukket 889 kr på min konto til Travellink. Det viste sig at være et medlemskab til en Prime klub som jeg ikke aktivt har bedt om.
Jeg har bedt min bank om at spærre mit kort da jeg ikke er tryg ved at Travellink bare kan hæve penge på mit kort nu, hvor de har mine kortdetaljer i forbindelse med bookingen (og åbenbart benytter det).
Efterfølgende har jeg prøvet at komme i kontakt med Travellink, men det er helt umuligt (via mail og telefon).
Jeg kan kun få fat i en AI robot, men fik bare henholdende og intetsigende tilbagemeldinger. Det tætteste jeg kom på et konkret svar, var en e-mail adresse, hvor jeg kunne sende en klage til, men det viste sig at mailadressen ikke er aktiv !
Jeg tænker derfor at Travellink kun duer når der ikke er nogen problemer med rejsen. Jeg vil derfor ikke bruge Travellik fremover.

24. april 2026

Trækker på din konto for årsabonnement…

Trækker på din konto for årsabonnement på service(prime?), du ikke har bedt om. Hvis du ikke reagere umiddelbart med opsigelse på et tlfnr, de ikke betjener (pga krigen i Mellemøsten!) er pengene tabt. Årsabonnement overstiger besparelsen. Ligner bondefangeri

5. april 2026

Er dette din virksomhed?