Travelfreak.dk Anmeldelser 174

4,9

Kan slet ikke få armene ned. Historien kort fortalt; 3år gammel kuffert fik ødelagt hjul, hvor jeg havde købt den fik jeg svaret at der kunne desværre ikke skaffes nye hjul, jeg måtte købe... Se mere

Købte min kuffert hos Freakshop for 2 år siden, og oplevede at den gik i stykker i en samling, Ringede til Freakshop, da jeg ikke havde kvitteringen, kun betalingsoplysninger, og fik omgående... Se mere

Freak Shop har virkelig mange geniale produkter. Vi har købt deres letvægts hurtig tørrende håndeklæder og canlock. Håndklæderne er fantastiske at have med på ferie fordi de fylder så lidt og tørre... Se mere

Jeg bestilte min nye kuffert hos travelfreak rimelig sent, da jeg skulle rejse under en uge efter. Jeg ringer så dagen efter bestillingen og lige sikrer mig, den når at komme - der når jeg knap, at s... Se mere

1. Campingbutik
  2. Taske- og kuffertbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Travelfreak.dk ønsker at du skal nyde din ferie! Når vi tager på ferie, er det for at slappe af, lade op og nyde det. Hvis du har det på samme måde, så tag lige et kig i denne webshop www.freakshop.dk Her finder du alt hvad du har behov for til at gøre ferien til en behagelig oplevelse uanset om du skal på charter, camping, bilferie, trekking eller business rejse. Jo mere du har styr på inden afrejse, jo nemmere kan du slappe af, når du når feriemålet. Rigtig god rejse :-)

4,9

Kvalitets varer til rimelige priser med hurtig og god service!

Travelfreak.dk har leveret nogle seje kufferter, som efter beskrivelsen, gjorde at jeg bestilte det meste af serien: Demsey.
Da jeg er invalidepensionist grundet lidelse i ryggen, er det vigtigt, at jeg kan stole på beskrivelsen af varen, som foruden at skulle være stabile & lette, også sku' være nemme at 'fise rundt med'..... Hvilket jeg i den grad er taknemmelig for, - holdt stik på en ferie til Gran Canaria, jeg netop er vendt hjem fra, hvor jeg var sammen med børn & børnebørn. - Jeg ku' ikk' kalkullere med hjælp fra mine voksne børn, - da de selv havde så rigeligt at holde styr på med børn ned til 4 år! - Men da kufferterne er lavet i letvægtsmateriale m/4hjul & i en super god kvalitet, - blev både ud- & hjemtur meget nemmere end frygtet, og efter at ha' pakket ud, så jeg til min store glæde, at mine flotte nye fuchsiafarvede kufferter på ingen måde havde lidt overlast, selv efter en tur-retur, hvor ens bagege ofte bli'r beskadiget, - efter at være kastet rundt med fra hhv. kuffertvogn, fly & bagagebånd x 2.
Så jeg bestilte uden tøven den største kuffert i serien, dagen efter jeg kom hjem, - som blev leveret ved min hoveddør - kun 2 dage efter. Det er da service så det batter! En god ferie kræver bl.a. godt værktøj. 👍 Thoms up for Travelfreak.dk & Go' Ferie! - Mvh. Suss.... :o))

11. marts 2013

Glimrende service

Hurtig levering, hvis post danmark ikke havde klokket i det og sendt pakken retur, uden at den blev forsøgt afleveret. Der Travelfreak var så venlige at ringe mig op og fortælle hvad der var sket og få tingene bragt i orden, så jeg fik min pakke 2 dage senere. Da jeg fik pakke var den helt som den skulle være.

28. februar 2013

God og hurtig service og levering. Meget positiv overrasket. :o)

Jeg havde bestilt en kuffert som jeg skulle give væk i julegave.
Leveringen var utrolig hurtig. Men kuffertens farver levede ikke op til mine forventninger ud fra billede. Fandt da en anden kuffert som jeg ville have. Men kunne få den billiger på en anden dansk side. Ringet da til Jan og sagde dte som det var. Ingen problemer sagde han. Returner kufferten og bestil den anden med det sammen så skal jeg sørge for at sende den med det samme.
Igen GOD SERVICE OG HURTIG LEVERING!
Havde da et spørgsmål til kufferten, den mail fik jeg svar på under 10 minutter efter jeg havde sendt den!

Kan varmt anbefale alle at handle med dem!

18. januar 2013

Bedste anbefaling herfra

Det er når der opstår tvivl eller problemer, at en virksomheds kundeservice sættes på prøve. Og her får travelfreak.dk absolut topkarakter herfra.
Leverandør og producent blev kontaktet og jeg blev løbende holdt underrettet. Jeg var tryg ved handlen fra start til slut, selv om der var lidt "problemer" med varen (som var travelfreak.dk uforskyldt) .

17. januar 2013