We hebben een geweldige vakantie gehad. De persoonlijke aanpak van Travel essence, het heel goed luisteren naar de wensen en dit door vertalen heeft geresulteerd in een reisplan welke volledig op maat... Se mere

Se, hvad kunderne siger
De reis naar Australië van te voren besproken, goed geluisterd door de reisadviseur wat onze wensen waren. De reis was precies zoals wij ons voorgesteld hadden. Leuke , kleinschalige hotels en benb ‘... Se mere
Na onze reis in 2024 naar Australië die geweldig was verzorgd door Travelessence, hebben we in 2025 besloten om in 2026 naar New Zealand te gaan. Daarvoor hebben we weer Travelessence benaderd voor ee... Se mere
Voor ons de eerste keer dat we gereisd hebben met TravelEssence en het is ons zéér goed bevallen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Wij kunnen ze dus van harte aanbevelen wanneer je naar Austra... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om TravelEssence Nederland
Skrevet af virksomheden
Bij Travelessence draait alles om kleinschalige, bijzondere accommodaties en activiteiten ver weg van het massatoerisme, lokale kennis en een persoonlijke aanpak. Mix uw persoonlijke interesses met onze expertise, en het resultaat is een unieke rondreis door Australië of Nieuw-Zeeland.
U verblijft op geweldige locaties dicht bij de natuur, in accommodaties gerund door lokale hosts die altijd dat stapje extra zetten om uw verblijf onvergetelijk te maken. Zo ervaart u de cultuur en de schitterende omgeving door de ogen van de locals, van de plekken waar ze trots op zijn tot hun eigen favoriete locaties.
Wij nemen de organisatie van accommodaties, activiteiten, huurauto’s en vluchten volledig uit handen en staan ook onderweg voor u klaar. Zo kunt u zorgeloos genieten van een authentieke, op maat gemaakte reis vol onvergetelijke momenten.
Kontaktoplysninger
2e Dorpsstraat 54, 3701 AB, Zeist, Holland
- 0302725335
- info@travelessence.nl
- travelessence.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prachtige ervaring
Het was schitterend mooie huizen waarin we verbleven en prachtige plekken gezien. Ook de voorbereiding door TravelEssence was perfect.
Droomreis Nieuw Zeeland
Dit was onze 2e reis met Travel Essence, nadat we eerder met hen naar Australië zijn geweest. Aangezien dat een geweldige reis was, zijn we weer met hen in zee gegaan, en wat een goede keuze was dat! We hebben wederom een onvergetelijke reis gemaakt naar Nieuw Zeeland dit keer, met stuk voor stuk geweldige adressen om te overnachten. Ze luisteren heel goed naar je wensen en stemmen de reis daar helemaal op af. Een echte droomreis is het geworden. En toen we door noodweer onze accommodatie niet konden bereiken hebben ze direct een nieuw adres voor ons geregeld, geweldig. Wil je een onvergetelijke reis naar Australië of Nieuw Zeeland, dan zou ik zeker boeken via Travel Essence!
TravelEssence geeft rust en zekerheid vóór en tijdens je reis.
Na een reispresentatie van TravelEssence zijn wij een jaar geleden begonnen met het plannen van onze reis naar Nieuw-Zeeland. Door de hulp, begeleiding door TravelEssence is het een fantastische reis geworden. Schitterende lokaties, mooie B&B's/Lodges en activiteiten. En dat ene probleempje werd nog voordat wij dat wisten keurig door hun opgelost.
En bedenk dat dit soort reizen, reizen zijn welke je niet even elk jaar doet. Kortom TravelEssence is een aanrader, een fijne "reispartner" om je reis tot een succes te laten zijn/worden.
Onvergetelijke vakantie
Communicatie, samenstellen van een uitgebreid reis document. Alles klopte
Net terug van een fantastische reis…
Net terug van een fantastische reis naar Nieuw Zeeland en Australië. Perfect door TravelEssence samengesteld en geregeld. Zeer mooie locaties om te verblijven (met als topper de locatie Mangamaunu Retreat net boven Kaikoura). TravelEssence had snel door waar we naar op zoek waren, welke activiteiten, zoals golf :) en wandelen. Daar is de reis heel goed op afgestemd. Vervolgens is TravelEssence heel goed beschikbaar voor vragen en reageert snel op mails, waardoor de voorbereiding heel makkelijk was. Kortom alleen maar positieve feedback!
Nieuw. Zeeland
De reis was precies zoals we in onze wensen in het gesprek vooraf aangegeven hadden. De door TravelEssence voor ons gekozen locaties waren prachtig. Alles klopte. Nieuw Zeeland als land is schitterend, maar de mede door de keuzes van TravelEssence een succes geworden. Zonder de anderen tekort te doen, wil ik nog speciaal noemen: Skylark Cabin (Twizzel) en The Sanctuary Lodge (Bay of Islands).
Genoten van onze reis in Nieuw Zeeland dankzij TravelEssence!
We zijn heel enthousiast over TravelEssence en raden iedereen aan je reis door hen te laten plannen. Mooie verrassende accommodaties , interessante activiteiten. En goede ondersteuning tijdens de reis. Ook ons verzoek tot wijziging van de reis tijdens ons verblijf in Nieuw Zeeland werd actief opgepakt en uitgevoerd. Dank voor deze prachtige ervaring!
We hadden een geweldige reis
We wilden rust, natuur en verblijven in mooie kleinschalige overnachtingsmogelijkheden. Travel Essence heeft ons meer dan verrast met geweldige accomodaties waardoor we het gevoel hadden telkens een cadeautje te mogen uitpakken tijdens onze reis. Ook zijn we erg te spreken over de ondersteuning tijdens het verblijf in Nieuw Zeeland. Travel Essence is toegankelijk, accuraat en behulpzaam.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.