We hebben een geweldige vakantie gehad. De persoonlijke aanpak van Travel essence, het heel goed luisteren naar de wensen en dit door vertalen heeft geresulteerd in een reisplan welke volledig op maat... Se mere

Se, hvad kunderne siger
De reis naar Australië van te voren besproken, goed geluisterd door de reisadviseur wat onze wensen waren. De reis was precies zoals wij ons voorgesteld hadden. Leuke , kleinschalige hotels en benb ‘... Se mere
Na onze reis in 2024 naar Australië die geweldig was verzorgd door Travelessence, hebben we in 2025 besloten om in 2026 naar New Zealand te gaan. Daarvoor hebben we weer Travelessence benaderd voor ee... Se mere
Voor ons de eerste keer dat we gereisd hebben met TravelEssence en het is ons zéér goed bevallen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Wij kunnen ze dus van harte aanbevelen wanneer je naar Austra... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om TravelEssence Nederland
Skrevet af virksomheden
Bij Travelessence draait alles om kleinschalige, bijzondere accommodaties en activiteiten ver weg van het massatoerisme, lokale kennis en een persoonlijke aanpak. Mix uw persoonlijke interesses met onze expertise, en het resultaat is een unieke rondreis door Australië of Nieuw-Zeeland.
U verblijft op geweldige locaties dicht bij de natuur, in accommodaties gerund door lokale hosts die altijd dat stapje extra zetten om uw verblijf onvergetelijk te maken. Zo ervaart u de cultuur en de schitterende omgeving door de ogen van de locals, van de plekken waar ze trots op zijn tot hun eigen favoriete locaties.
Wij nemen de organisatie van accommodaties, activiteiten, huurauto’s en vluchten volledig uit handen en staan ook onderweg voor u klaar. Zo kunt u zorgeloos genieten van een authentieke, op maat gemaakte reis vol onvergetelijke momenten.
Kontaktoplysninger
2e Dorpsstraat 54, 3701 AB, Zeist, Holland
- 0302725335
- info@travelessence.nl
- travelessence.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Nieuw Zeeland: een droomreis!
Het persoonlijke gesprek in Zwolle was erg fijn. Het reisplan met al onze wensen en het kostenplaatje kwamen snel binnen. Het plan was heel mooi en overzichtelijk uitgewerkt. Het was een handig naslagwerk tijdens de reis: telefoonnummers, rij-afstanden, adressen etc. Onze dieetwensen waren goed doorgegeven, dat merkten we tijdens de vliegreis en de ontbijtjes van de verschillende accommodaties.
We hebben van de eerste tot de laatste dag genoten van de geplande activiteiten en de prachtige accommodaties. Elke keer weer een verrassing! Ons reisplan liet nog genoeg ruimte over voor eigen initiatieven. Wij hebben bijv. nog een helikoptervlucht over de Frans Josef- en de Fox gletsjer geregeld.
Ook de mail van TravelEssence tijdens de reis over de naderende Cycloon Vaianu gaf ons een prettig gevoel: er werd meegedacht. De extra kosten die we hebben gemaakt om de cycloon te vermijden werden vergoed! De hele reis was tot in de puntjes verzorgd, waardoor volledig ontspannen hebben kunnen reizen. We hebben daardoor een onvergetelijke reis gemaakt.
Reis naar Nieuw-Zeeland verzorgd door TravelEssence
Ook de reis naar Nieuw-Zeeland hebben we laten verzorgen door TravelEssence naar onze wensen, mede door de goede ervaring van onze reis naar Australië in 2020. We hebben volop genoten van de natuur en de afwisselende plekken in Nieuw Zeeland gedurende de reis van 6 weken op het Noorder en Zuider eiland.
Weer uitstekend verzorgd door TravelEssence.
Een onvergetelijke reis
TravelEssence heeft op basis van onze wensen een reisplan opgesteld, en wat zag dat er gaaf uit.
Eindelijk konden we afgelopen februari aan onze reis van 6 weken beginnen. We zijn net terug en wat hebben we genoten. Het was goed geregeld, mooie accommodaties en mooie plakken gezien. Zelf kom je daar niet achter.
Wat ik erg fijn vond dat je een reisplan hebt van dag tot dag compleet met een korte beschrijving, adres en reistijden. De communicatie was ook goed, we hebben 1 keer tijdens de reis een probleem gehad en die werd snel en adequaat opgelost.
Perfecte georganiseerde reis naar onze wensen
Ten eerste een orienterend gesprek over wensen en mogelijkheden.
We hebben aangegeven om naar goede, niet te luxe accomodaties te kijken. Geen grote hotels, verdeling met en zonder ontbijt, keukenmogelijkheden en wasmogelijkheden. Wisselend 2 of 3 nachten.
Ook de excursies worden besproken. En de rij afstanden worden binnen de perken gehouden.
Daar kwam een heel mooi voorstel uit. Die we op een paar punten hebben kunnen wijzigen. Wat resulteerde in een fantastische trip.
Onvergetelijke reis
TravelEssence heeft goed naar onze wensen geluisterd en een prachtige reis voor ons uitgestippeld langs de Oost- en Zuidkust van Australië. Mooie accomodaties op bijzondere plaatsen. De reisafstanden waren goed te doen en de uitgebreide reisinformatie maakte het tot een relaxte, onvergetelijke reis!
Wat een heerlijke reis hebben we gemaakt.
Wat een heerlijke reis hebben we gemaakt naar het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. De hele reis was tot in de puntjes geregeld door TravelEssence. Werkelijk aan al onze wensen is gedacht. Een prachtige reis die voor ons persoonlijk was samengesteld. Super.
Op mooie locaties door NZ
Zeer bijzonder locaties uitgezocht. Met name de schapenboerderij en winery waren een heel bijzondere belevenis.
NZ blijft prachtig en op deze wijze van het land en de mensen genieten zal lang bij ons blijven.
Mooie reis NZ en Australië
Wij hebben een fantastische reis mogen maken naar Nieuw Zeeland en Australië . Alles was prima geregeld.Niet te lange afstanden rijden tussen de overnachtingen. Mooie verblijven, een afwisseling van B&B ‘s, self-catering en lodges. Met heel gastvrije eigenaren, op prachtig gelegen locaties en soms met bijzondere historische accenten.
Bijzondere ervaring vonden wij een dagtrip met Maria en Joe en te leren over waarden en gebruiken van de Maori-cultuur.
Perfect georganiseerde reis.
Perfect en tot in de puntjes geregelde 7 weekse reis in zuid Australië en Tasmanie. Alle vluchten, accomodaties, auto's en ferry geregeld.
Fantastische ervaring!
Wij hebben een geweldige rondreis gehad. Alles klopte. De route was prima, de locaties uitstekend en de accommodaties steeds weer bijzonder goed met uiterst vriendelijke gastheren/vrouwen.
Ook de georganiseerde activiteiten waren top geregeld.
Met dank aan Maurits die onze wensen heeft weten te realiseren in een reis die precies bij ons past.
Fantastische reiservaring
We maakten mede dankzij de goede voorbereidingen van Travel Essence en de geweldige accommodaties een onvergetelijke reis door Nieuw Zeeland.
Travel Essence maakt jouw dromen werkelijkheid!
Koos en Ans
We zijn van 16 februari tot 27 maart naar Australië/ Tasmanië geweest. Na een informatiegesprek heeft TravelEssence een reis met verschillende, mooie locaties voorgesteld. Daar waar we graag een aanpassing wilde werd het schema aangepast. Het is een onvergetelijke vakantie geworden vol van mooie herinneringen.
Top reis Nieuw-Zeeland
Uitstekende persoonlijke advisering en reis voorstel. Prima begeleiding, uitgebreide documentatie en reisbeschrijving. Fantastische accommodaties. Meegeboekte activiteiten waren geweldig. Goede balans tussen reizen en verblijven.
Een onvergetelijke reis
Wij hebben een onvergetelijke reis naar Nieuw Zeeland gemaakt dankzij Travel Essence. Na een uitgebreid gesprek over onze wensen, is een totaalpakket samengesteld dat daar precies aan voldeed. In de reisbescheiden stond alle informatie die we nodig hadden helder en duidelijk omschreven en alles bleek tot in de puntjes te kloppen. De accomodaties waren fantastisch, die hadden we zelf nooit kunnen vinden. We voelden ons altijd welkom en genoten van het comfort en de ligging. De uitstapjes waren altijd meer dan de moeite waard en van de gidsen leerden we veel over het land en de natuur. Wij zullen Travel Essence zeker aanbevelen aan anderen.
Een zéér goed reisbureau !
Alles was tot in de puntjes geregeld.
Wij kunnen ze dus van harte aanbevelen wanneer je naar Australië of Nieuw-Zeeland wilt reizen.
Aan te bevelen.
De communicatie vooraf was prima in orde met duidelijke informatie. Alle wensen werden geïnventariseerd. Ter plekke klopte alles, overal werden we verwacht en verwelkomd. De excursies waren boven verwachting: goede gidsen, geen gehaast, goede uitrusting enz. De meeste accommodaties waren verrassend, schoon, op een prachtige lokatie, aardige hosts. Op 2 plekken na die tegenvielen. Ik zal TravelEssence zeker aanbevelen aan vrienden.
Travel Essence heeft een reis geregeld…
Travel Essence heeft een reis geregeld die precies bij ons paste .
We hebben zonder zorgen vakantie kunnen vieren .
We zijn in zee gegaan met Travelessence…
We zijn in zee gegaan met Travelessence en hebben een geweldige reis gehad. Goede luxe huizen en soms met een gevulde koelkast of een fles wijn op tafel.
Er is een maar. Het huis met oceanview op Kangaroo Island viel een beetje tegen. Oceanview was er alleen als je stond. Er was een scherm/ metalen schutting geplaatst en als je aan tafel zat was er geen oceanview alleen een schutting.
Voor de rest was de reis heel bijzonder met hele mooie ervaringen. Toch bedankt Travelessence.
Fantastische reis, perfect georganiseerd
Fantastische reis van 6 weken naar Nieuw-Zeeland gehad, perfect georganiseerd en prachtige overnachtingsplekken en excursies.
Super reisbureau
Alles was tot in de puntjes geregeld.!!
Locaties en excursies top .
Je wordt steeds op de hoogte gehouden zodat je nergens aan hoeft te denken !!
Ilona en Team Super bedankt !!!!!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.