Trainsimple  Anmeldelser 204

4,3

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 61 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med produkterne, især løbevestene, som beskrives som værende af høj kvalitet, med god pasform og praktisk design. Mange fremhæver den hurtige levering og den nemme bestillingsproces, hvilket bidrager til en positiv samlet oplevelse. Dog var nogle utilfredse med kvaliteten af visse produkter, såsom lynlåse, der gik i stykker, eller solbriller, hvor skruerne faldt ud. Enkelte oplevede også, at løbevestene forårsagede slid på tøjet. Returneringsprocessen blev af nogle fundet besværlig, da man skulle vente på en returlabel, og der var tilfælde af manglende opfølgning og langsom respons fra kundeservice.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler positive meninger om produktet. Mange roser den gode kvalitet, pasform og det smarte design,... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kvaliteten. Mens mange roser produkternes høje kvalitet, god... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservice. Mange fremhæver især den hurtige... Se mere

Response time

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med responstiden. Mens nogle kunder roser hurtige svar, hvor de fik... Se mere

Return policy

Anmeldere fremhæver negative aspekter af returpolitikken. Kunder finder det irriterende, at de ikke selv kan... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg modtog en løbevest fra Trainsimple, som allerede efter 2. løbetur fik en defekt lynlås. Jeg kontaktede deres kundeservice skriftligt, og inden for 15 minutter svarede de tilbage, at de beklaged... Se mere

Modtog min bestilling for få dage siden. Brugte min sorte løbevest for første gang i dag .. og WOW - aldrig har jeg oplevet så meget ro og stabilitet under min træning. Det giver mig ekstra overskud... Se mere

Er SÅ glad for min nye trainsimple løbe vest, vandblærer og løbesokker. På en 14k tur er der intet som rykker rundt, skvulper, hopper eller irriterer. Jeg købte i small selvom jeg er en medium, og den... Se mere

Super service. Hurtig lervering. Fik et par løbebriller gratis med i handlen. Er lidt i tvivl om jeg har fået bestilt min løbevest i den rigtige størrelse, men nu prøver jeg den af og hvis størrel... Se mere

1. Løbebutik

Hos TRAINSIMPLE stræber vi efter at give alle løbere den bedste træningsoplevelse. Vi tror på, at med de rigtige accessories kan du nå nye højder og nyde hver kilometer. Vores produkter er designet til at sikre høj kvalitet og komfort – fordi din løbetur fortjener det bedste.

4,3

Svarer typisk inden for 1 uge

Nemt og hurtig levering

Super lækker løbevest, så man kan have vand med på de lange ture, nøgler, mobil og andet. Generelt et mega lækkert produkt, jeg er så glad for min.

1. maj 2025

Hej Emilie
Hvor er det bare dejligt at høre! 🥰
Tusind tak for din fine anmeldelse – vi er så glade for, at du er glad for løbevesten og finder den praktisk på de lange ture!

Hurtig levering og produkter af…

Hurtig levering og produkter af fantastisk kvalitet

8. maj 2025

Hej Sebastian
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🤩
Det betyder meget for os at høre, at både levering og kvalitet har været helt i top.

Høj kvalitet til en god pris

Jeg har tidligere købt deres refleks løbevest til mobil og nøgler, som jeg har været meget glad for. Nu har jeg købt deres performance løbevest med softflasker og et par solbriller. Alle produkterne er af høj kvalitet, og jeg er meget tilfreds med det hele.

1. maj 2025

Hej Signe
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os, at du er tilfreds med både løbevestene og løbebrillerne – og så er det ekstra dejligt at høre, at du vender tilbage igen!🤗

Super fint produkt

Super fint produkt. Har købt den “lille” løbevest og den passer perfekt. Dejligt med helt frie hænder og intet sidder og strammer eller irriterer.

28. april 2025

Hej Stina
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💛
Vi er så glade for at høre, at den "lille" løbevest passer perfekt og føles behagelig – og at leveringen var hurtig!

Fantastisk produkt!

Fantastisk produkt!
Har købt en Performance Løbevest, og har desværre bestilt den forkerte størrelse, men fik byttet den uden problem. Tak for super service!

5. maj 2025

Hej David
Tusind tak for din anmeldelse! 🙌
Det er så dejligt at høre, at du er glad for performancevesten – og at byttet gik nemt og hurtigt.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive!

elsker produkterne

elsker produkterne - gode priser... og hurtig leveringstid.

24. april 2025

Hej Birgitte
Tusind tak for din søde anmeldelse 💕
Det gør os så glade!

Behalig og god pasform

Behalig og god pasform, og mega lækkert at man kan udvide vesten. Fedt design med at du også har den som refleks når det er mørkt, men at den også har et fedt design når der er dagslys.

17. april 2025

Hej Charles
Tusind tak for din anmeldelse! 🙌
Hvor er det fedt at høre, at du er glad for både pasform og design.
Vi sætter stor pris på din feedback 🖤

Bedste løbevest

Har lige købt deres performance løbevest og tog den på en 28 km løbetur. Outperformer løbeveste fra Salomon uden tvivl. Masser af opbevaringsplads. Kunne have 500 ml væske, 4 gel og min telefon med mig uden at det hoppede rundt i vesten under løbet.

13. april 2025

Hej Johnny
Wow – tusind tak for den vilde anmeldelse! 🙌
Det er så fedt at høre, at performancevesten klarede 28 km med stil – og endda overgår Salomon! Vi elsker at høre, når vores produkter virkelig gør en forskel.

Gratis retur label er bare super

Løbevesten kan ikke åbnes men spændes ud når den skal på. Jeg synes ellers den er god. Havde været fedt med en lomme til nøgler dog. Passede den dårligt, så måtte sende retur.
Returneringen krævede gensendelse af min mail, men fik en gratis retur label og dét er super service ⭐️

23. marts 2025

Hej Christina,
Tusind tak for din anmeldelse - og for at tage dig tid til at dele både ris og ros 🙏
Vi håber, vi får lov til at levere noget, der sidder lige i skabet næste gang 💪

Genialt fra bestilling til løbeturen!

Hurtig og let at bestille, ordren landede blev hurtigt behandlet og skippet videre, og løbevesten er intet mindre end genial! Jeg har løbet med den tre gange, og den sidder som den skal og kan indeholde det nødvendige. Især mobil-delen er genial ifm. løb 🙌

24. marts 2025

Alt fungerede til UG

Alt fungerede til UG. Nemt at bestille. Korrekt hurtig levering. Fedt produkt - en løbevest, der kan indeholde en mobil, som sidder rigtig godt. Så alt super fint.

20. marts 2025

Super fin oplevelse

Rigtig fin løbevest, og god købsproces. Jeg får en mail fra ordrebekræftelse til pakning, til afsendelse, til levering, så jeg er med hele vejen. Varen leveret halvanden dag efter køb, også meget fornemt.

18. februar 2025

Løbestrømperne er meget gode.

Meget lækre, høj kvalitet løbestrømper. Meget tilfreds med mit køb. Kan varmt anbefale til andre løbere der søger et par lækre løbestrømper til en fair pris og hurtig levering.

7. februar 2025

Godt produkt, men manglende gennemsigtighed om kampagner

Jeg købte en løbevest i december i størrelse medium, men måtte konstatere, at den var for lille. Da large var udsolgt, kontaktede jeg kundeservice for at høre, hvornår den ville være på lager igen, eller om de havde fået nogen retur, som jeg kunne ombytte med.
Svaret var nej, men jeg fik tilsendt et returlabel.

Et par dage efter min returnering kom large pludselig på lager, så jeg bestilte straks en ny – samt et ekstra sæt flasker, da jeg synes det var smart med flere.
Eller det troede jeg.

Til min overraskelse modtog jeg vesten, men kun ét sæt flasker. Da jeg henvendte mig til kundeservice, fik jeg at vide, at det sæt flasker der var med første ordre, var en del af en intro-kampagne, som kørte i november og december.
Da jeg købte vesten i large i januar, var flaskerne ikke længere inkluderet. Fair nok, men jeg blev alligevel forundret, da der hverken i min ordrebekræftelse fra december eller januar, bliver nævnt introtilbud, inklusiv eller eksklusiv flasker.
Samtidigt synes jeg stadig ikke det fremstår tydeligt på deres hjemmeside.

Hurtig levering, god svartid og en lækker løbevest giver Trainsimple 3 stjerner.
Det, der trækker ned, er den manglende goodwill og forståelse for situationen.

22. januar 2025

Hej Jesper Rosengaard

Tak for din feedback.

Kampagnetilbud fremgår ikke specifikt i en ordrebekræftelse – her vises kun de produkter, der er bestilt. Vi beklager, hvis det har været uklart, at vandflaskerne ikke var inkluderet i din ordre. Vi har forsøgt at tydeliggøre dette flere steder på hjemmesiden samt direkte på købsknappen, hvor det fremgår, at købet til 499 kr. ikke inkluderer vandflasker.

Vedrørende vesten i størrelse large, kom den tilbage på lager, fordi vi modtog en retur fra en anden kunde. Havde vi haft den tilgængelig på tidspunktet for din henvendelse, ville vi naturligvis have tilbudt en ombytning frem for en returnering.

Vi er glade for, at du er tilfreds med vestens kvalitet og vores levering, og vi tager din feedback til efterretning.

Vi forstår din oplevelse, men vi har håndteret din ordre korrekt og efter de aftalte vilkår. Som en lille virksomhed bestræber vi os altid på at yde god service, men vi sender ikke varer på efterkrav, når handlen er gennemført korrekt, og vi ikke har begået nogen fejl. Tak for din handel.

Hurtig levering. Alt ok.

15. januar 2025

Besvarelse fra Trainsimple

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi håber at se dig igen hos Trainsimple!