Jeg modtog en løbevest fra Trainsimple, som allerede efter 2. løbetur fik en defekt lynlås. Jeg kontaktede deres kundeservice skriftligt, og inden for 15 minutter svarede de tilbage, at de beklaged... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos TRAINSIMPLE stræber vi efter at give alle løbere den bedste træningsoplevelse. Vi tror på, at med de rigtige accessories kan du nå nye højder og nyde hver kilometer. Vores produkter er designet til at sikre høj kvalitet og komfort – fordi din løbetur fortjener det bedste.
Vestergade 48F, 8000, Aarhus, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Super lækker løbevest, så man kan have vand med på de lange ture, nøgler, mobil og andet. Generelt et mega lækkert produkt, jeg er så glad for min.

Besvarelse fra Trainsimple
Hurtig levering og produkter af fantastisk kvalitet

Besvarelse fra Trainsimple
Jeg har tidligere købt deres refleks løbevest til mobil og nøgler, som jeg har været meget glad for. Nu har jeg købt deres performance løbevest med softflasker og et par solbriller. Alle produkterne er af høj kvalitet, og jeg er meget tilfreds med det hele.

Besvarelse fra Trainsimple
Super fint produkt. Har købt den “lille” løbevest og den passer perfekt. Dejligt med helt frie hænder og intet sidder og strammer eller irriterer.

Fantastisk produkt!
Har købt en Performance Løbevest, og har desværre bestilt den forkerte størrelse, men fik byttet den uden problem. Tak for super service!

Besvarelse fra Trainsimple
elsker produkterne - gode priser... og hurtig leveringstid.

Besvarelse fra Trainsimple
Behalig og god pasform, og mega lækkert at man kan udvide vesten. Fedt design med at du også har den som refleks når det er mørkt, men at den også har et fedt design når der er dagslys.

Besvarelse fra Trainsimple
Har lige købt deres performance løbevest og tog den på en 28 km løbetur. Outperformer løbeveste fra Salomon uden tvivl. Masser af opbevaringsplads. Kunne have 500 ml væske, 4 gel og min telefon med mig uden at det hoppede rundt i vesten under løbet.

Besvarelse fra Trainsimple
Løbevesten kan ikke åbnes men spændes ud når den skal på. Jeg synes ellers den er god. Havde været fedt med en lomme til nøgler dog. Passede den dårligt, så måtte sende retur.
Returneringen krævede gensendelse af min mail, men fik en gratis retur label og dét er super service ⭐️

Besvarelse fra Trainsimple
Hurtig og let at bestille, ordren landede blev hurtigt behandlet og skippet videre, og løbevesten er intet mindre end genial! Jeg har løbet med den tre gange, og den sidder som den skal og kan indeholde det nødvendige. Især mobil-delen er genial ifm. løb 🙌
Alt fungerede til UG. Nemt at bestille. Korrekt hurtig levering. Fedt produkt - en løbevest, der kan indeholde en mobil, som sidder rigtig godt. Så alt super fint.
God kvalitet på løbevest og hurtig levering. Kan godt anbefales :)
Købsforløbet og leveringen helt perfekt. Har endnu ikke afprøvet strømperne, men Performance Løbevesten er helt genial - den sidder godt og vejer intet... Den er hurtig blevet fast makker på de længere løbeture.
Rigtig fin løbevest, og god købsproces. Jeg får en mail fra ordrebekræftelse til pakning, til afsendelse, til levering, så jeg er med hele vejen. Varen leveret halvanden dag efter køb, også meget fornemt.
Vanvittig hurtig forsendelse blev eksekveret få timer efter ordre - en søndag. God kvalitet. Vil bestille herfra igen snarest.
Meget lækre, høj kvalitet løbestrømper. Meget tilfreds med mit køb. Kan varmt anbefale til andre løbere der søger et par lækre løbestrømper til en fair pris og hurtig levering.
Jeg købte en løbevest i december i størrelse medium, men måtte konstatere, at den var for lille. Da large var udsolgt, kontaktede jeg kundeservice for at høre, hvornår den ville være på lager igen, eller om de havde fået nogen retur, som jeg kunne ombytte med.
Svaret var nej, men jeg fik tilsendt et returlabel.
Et par dage efter min returnering kom large pludselig på lager, så jeg bestilte straks en ny – samt et ekstra sæt flasker, da jeg synes det var smart med flere.
Eller det troede jeg.
Til min overraskelse modtog jeg vesten, men kun ét sæt flasker. Da jeg henvendte mig til kundeservice, fik jeg at vide, at det sæt flasker der var med første ordre, var en del af en intro-kampagne, som kørte i november og december.
Da jeg købte vesten i large i januar, var flaskerne ikke længere inkluderet. Fair nok, men jeg blev alligevel forundret, da der hverken i min ordrebekræftelse fra december eller januar, bliver nævnt introtilbud, inklusiv eller eksklusiv flasker.
Samtidigt synes jeg stadig ikke det fremstår tydeligt på deres hjemmeside.
Hurtig levering, god svartid og en lækker løbevest giver Trainsimple 3 stjerner.
Det, der trækker ned, er den manglende goodwill og forståelse for situationen.