Traepillekompagniet

Andre kiggede også på

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Træpillekompagniet

Også vi er blevet snyd af Hasan Bajramovic med beløbet af DKK 20.000
Adressen: Enehøjevej 136 st.tv. , 4900 Nakskov
tel.nr. 61262397
Han er anmeldt til politiet, hvilket vi desværre ikke tror der sker noget ved,
måske vi alle der er blevet snydt skulle rotte os sammen og aflægge ham et besøg -:)

1. november 2016

Bedrager og snyder, bliv langt væk.

Ja så er jeg også en af mange som ikke har modtaget mine træpiller. Har skrevet til firmaet, men får ingen svar.
Har annulleret min ordre og bedt om pengene retur. Næste skridt er indsigelse og anmeldelse til Politiet, hvis jeg ikke får leveret eller pengene retur inden onsdag i uge 41

Din kommentar med at du ikke har modtaget mine penge er jo en direkte usandt ellers ville du jo ikke skrive i en mail hvornår du ville levere, hvilket du så ikke gjorde. Som flere 100 kunder har jeg ikke modtaget min træpiller. Men du har hævet mine penge !!! Har du ingen samvittighed overhovedet. Håber ikke dine forældre ved hvad du foretager dig, så ville de skamme sig.

1. november 2016

Humbug

Fuld af urin og humbug.
Bestilte et ton piller. har ingen piller set og ingen besvarelser på mails.
aldrig handel med det firma, det er fusk på det groveste. heldigvis bestilte jeg kun 1 ton,

Pas på!!!!!

Dette firma er ikke et rigtigt handelsfirma. Det er blot en pengemaskine. Kig ned - ingen har modtaget noget, der er ingen leverandør. Manden bag har haft talrige firmaer som dette og handlet med alt fra hjemmesider over droner til træpiller. Hasan Bajramovic er blot en af de mange stråmænd han har benyttet sig af. I morgen vil der være et nyt firma. 1000 undskyldninger og masser a flæb. Tag ikke fejl, han er dygtig. Hold jer langt væk.

Svindel!

Træpillekompagniet er et svindelfirma!
Vi er 100vis af personer som har bestilt, men aldrig modtaget noget. Vi har heller aldrig fået vores penge retur.
Hasan Bajramovic, Prasanna Satgunarajah, Sani eller hvem det nu er som svarer, kommer bare med dårlige undskyldninger gang på gang på gebrokkent dansk, og prøver at få dig til at føle medlidenhed med ham.
Hverken varer eller penge dukker op, ALDRIG!
Manden er fuld af løgn, hold dig langt væk dette firma! Han er kun ude på at stjæle dine penge.
Søg på Facebook gruppen "traepillekompagniet.dk ADVARSEL" hvis du også er blevet snydt!

Du skriver at man bare kan møde op på din adresse, du løber ingen steder. Hvad er din adresse (for den står jo ikke på hjemmesiden)? Og får man sine penge når man møder op så???

Tyveri

Han stjæler dine penge. Ufatteligt at myndighederne ikke kan stoppe ham. Hold dig for Guds skyld langt væk fra træpillekompaniget

11. oktober 2016

Pas på!

Har endnu ikke modtaget de bestilte varer, selvom beløbet blev hævet på konto. Firma svarer ikke pr. mail eller telefon.

11. oktober 2016

Pas på pengene - der leveres intet

ADVARSEL: Gentagne løfter om levering og garanti levering.
Derefter løfte om tilbage betaling - efter mange rykkere - får jeg beskeden at pengene står i 3 parts navn - så jeg skal gøre indsigelse for at få dem. Dette er Bankerne ikke enige i man kan :-) Så endnu en politi anmeldelse er på vej. Ordre nummer 296

10. oktober 2016

Hvor er folks træpiller / brænde eller penge HASAN hvor????

Ingen modtager noget INGEN ???

Hvor er de folks træpiller el Brænde du solgte som sjovt nok aldrig dukker op.
Ingen har jo nogensinde modtaget noget fra dit såkaldte firma.
Dårlige undskyldninger er du verdensmester i Prasanna, Sani el Hasan hvem der nu svarer disse advarsler.
Folk får hverkenn deres varer eller penge retur.
Til tvivlerne, kom ind i vores facebook gruppe og læs om alle dem som INGEN varer har fået.
søg efter "Traepillekompagniet.dk ADVARSEL"

Tror du jeg har flere profiler her?
Der er kun 1
og ja alle dine sjove beskeder bliver der også taget screenshot af og sendt til Vordingborg politi, såfremt de indholder noget ulovligt el injuriende.
Du ved jeg har ret ellers ville du jo stå frem og sige fra, men selv det tør du jo ikke.
kom nu med de positive anmeldelser....
Hvor er de positive oplevelser fra dit firma Hasan ??????

9. oktober 2016

Pas på!

Bestilte træpiller. Beløbet blev trukket før træpillerne var afsendt. Fik to dage efter en mail om, at de havde en systemfejl, og at betalingen ville blive tilbageført. Jeg skulle derfor i stedet lave en bankoverførsel.

Betalingen er stadig ikke tilbageført. Jeg kan ikke komme i kontakt med manden, og jeg har ikke set mine varer. Jeg frygter, at jeg er blevet snydt.

7. oktober 2016

Stol IKKE på dette firma....

Har købt og betalt for en palle træpiller, men de bliver ikke leveret, han lover hele tiden at levere dem, men intet sker.....SÅ LAD VÆRE MED AT HANDLE MED DETTE FIRMA, endnu en politianmeldelse er på vej.
Mit ordre nr er 328.

3. oktober 2016

Kan ikke anbefales

Firmaet trækker pengene for købet, ved bestilling af varerne, og ikke som de skriver ved levering. Derefter følger en lang række forklaringer, men intet dukker op hverken træpiller eller tilbageførsel af pengene.

1. oktober 2016

Ingen leverance

Bestilte 2 tårene avnbøg d. 6/9, ordre oprettet men kort afvist, kontaktet telefonisk dagen efter, betalings delen var nede på hjemmesiden, om jeg kunne overføre pengene via bank ??( DUMT)...
Har siden fået historier om menneskelige fejl hos vognmand osv. osv., annullerede til sidst handlen, da der aldrig dukkede noget brænde op. Er siden blevet lovet pengene retur, har ikke set nogen. Kan kun konkludere at Træpillekompaniet ikke kan levere varen eller returnere penge, dette på trods af utallige henvendelser, de sidste 6 uger gider firmaet ikke engang svare.

28. september 2016

Jeg har mistet mine penge!!

EN STOR ADVARSEL til andre.

Sagen kort:
Søndag d. 18/9 bestiller jeg via deres online formular 1 palle træpiller.

De ringer dagen efter d. 19/9 og fortæller at der er problemer med deres dankort og hvis jeg lige vil overføre dem, så bliver træpillerne sendt afsted med det samme.!

De ankommer dog ikke som lovet dagen efter.

Onsdag d. 20/9 bliver beløbet alligevel trukket på mit Dankort.

Siden er der bliver der skrevet frem og tilbage både på mail og sms

Fredag d.22/9 Bliver der aftalt, at ordren bliver annulleret

Mandag d. 26/9 har vi stadig ikke set noget til pengene, men der bliver lovet at de straks vil tage hånd om det.

Tirsdag d. 27/9 er der blevet et endeligt ultimatum om at det skyldige beløb skal forfalde, inden vi vil lade sagen gå videre.

Blot for at verificere mig som kunde, er mit ordre nummer - 354

PAS PÅ DERUDE

27. september 2016

Venter stadig på mine penge

Efter en periode med forskellige ikke overholdte aftaler om levering af 3 paller træpiller. Aftalte Jeg med træpillekompagniet at jeg kunne annullere mit køb og få mine penge retur. Reg og kontonr er sendt på mail og sms. Det er så 2 uger siden og jeg har stadig ikke modtaget mine penge! Men kun forskellige dårlige forklaringer.

PS. Denne anmeldelse kan du umuligt rapportere dig ud af.

22. september 2016