Traeningsmaskiner.com Anmeldelser 346

2,3

Bestilte varer den 4/12, levering 2-10 dage iht tekst på hjemmeside og faktura . Rykket flere gange da jeg ikke fik nogen besked om afsendelse! Fik så mail om længere levering pga kampagne efter den... Se mere

Købte et sæt Snode justerbare håndvægte (AD80) med 30% rabat + et rack. De blev leveret bare to dage senere. Det kan ikke gøres hurtigere, billigere eller bedre (og udstyret er af virkelig høj kvali... Se mere

Siger de ikke kunne leverer varen, 3 dage før tidligst forventet dato, uden at ligge seddel eller tage kontakt, derefter tager de 2156 kr for at tage det retur… Ingen besked seddel i postkassen, så... Se mere

Bestilte et power cage og en ny vægtstang. De kom hurtigt, og var præcis som beskrevet. Jeg var skeptisk overfor firmaet pga. de mange trustpilot-advarsler om sene eller udeblevne leveringer, og... Se mere

1. Butik med fitnessudstyr

Ved at kombinere et stort udvalg, gode priser og vores brede erfaring om træningsmaskiner stræber vi altid efter at være den førende forhandler af træningsudstyr på det danske marked. En dybt professionel kundeservice er en vigtig del af vores forretning, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi leverer træningsmaskinerne gratis, hurtigt og sikkert til den ønskede leveringsadresse.

2,3

Under middel

Svarer typisk inden for 48 timer

Forfærdeligt

Bemærk, at Zidcore på CDON samarbejder/er associeret med traeningsmaskiner.com, så elendige produkter og elendig service kan også findes andre steder end på traeningsmaskiner.com.

2. april 2020

Har endnu ikke modtaget mit udstyr 16…

Har endnu ikke modtaget mit udstyr 16 dage efter bestilling. Jeg forstår det er corona-tider og alt, men når man nu på tredjedagen ikke engang kan komme igennem til kundeservice, uden der bliver lagt på med det samme, så synes jeg ikke det er optimalt. De får dog lige lidt Corona rabat.

1. april 2020

Leverede ikke varen indenfor den…

Leverede ikke varen indenfor den opgivne tid, hvilket er ok under Coruna-krisen, men det er ikke ok at de kun er reaktive. Jeg måtte selv forespørge på status af to omgange uden at der skete noget videre.

23. marts 2020

Meget dårlig

Meget dårlig, de bestiller fra andre udbydere på trods af der står på deres hjemmeside at det er på lager, så leveringstiden bliver alt for lang 27 dage fra Malmø til stor kbh

16. marts 2020

Eneste anke er

Eneste anke er, at lovede leveringstid ikke holder. Ellers fungere det fint med god kvalitet til fine priser.

8. marts 2020

Virkelig lang leveringstid

Virkelig lang leveringstid - skulle være 8-10 (hvilket i sig selv er grotesk) men reelt 14 dage. Og så skulle jeg oven i købet selv hente den i en boks 10 km væk.
Da jeg fik produktet manglede så brugsanvisning - Hurra for google

15. februar 2020