Bestilte varer den 4/12, levering 2-10 dage iht tekst på hjemmeside og faktura . Rykket flere gange da jeg ikke fik nogen besked om afsendelse! Fik så mail om længere levering pga kampagne efter den... Se mere
Købte et sæt Snode justerbare håndvægte (AD80) med 30% rabat + et rack. De blev leveret bare to dage senere. Det kan ikke gøres hurtigere, billigere eller bedre (og udstyret er af virkelig høj kvali... Se mere
Siger de ikke kunne leverer varen, 3 dage før tidligst forventet dato, uden at ligge seddel eller tage kontakt, derefter tager de 2156 kr for at tage det retur… Ingen besked seddel i postkassen, så... Se mere
Bestilte et power cage og en ny vægtstang. De kom hurtigt, og var præcis som beskrevet. Jeg var skeptisk overfor firmaet pga. de mange trustpilot-advarsler om sene eller udeblevne leveringer, og... Se mere
Ved at kombinere et stort udvalg, gode priser og vores brede erfaring om træningsmaskiner stræber vi altid efter at være den førende forhandler af træningsudstyr på det danske marked. En dybt professionel kundeservice er en vigtig del af vores forretning, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi leverer træningsmaskinerne gratis, hurtigt og sikkert til den ønskede leveringsadresse.
Svarer typisk inden for 48 timer
Misvisende billede samt lang levering
Billedet af produktet er misvisende fra produktet selv. Forventet leveringstid 2-10 dage, bevares det er Coronatider, men først at stå med et produkt i hånden 17 dage efter bestilling, det er lige længe nok når det er en vare man bestiller, og ikke en kæmpe ordre. Det betyder dog ikke det helt store for mig personligt, det vigtigste for mig er dog at man får det produkt man forventer, hvilket jeg ikke har.
Hav tålmodighed
Hav tålmodighed. Der er lang leveringstid, men god service. De svarer hurtigt på mails angående status på ens ordre.
På hjemmesiden stod at varen var på…
På hjemmesiden stod at varen var på lager. Da jeg så bestiller og betaler . Får jeg at vide at der kan gå 5-7 uger. det er ikke så godt at man ikke holder hjemmesiden opdateret. Det skal dog siges at de var gode til at tilbage betale mine penge.
Jeg har ikke fået min trænnings bænk…
Jeg har ikke fået min trænnings bænk endnu og bestilte den 1 april. Og har intet hørt endnu ?
Her en måneds tid efter bestillin
Her en måneds tid efter bestillin, har jeg stadig ikke modtaget nogrt, eller besked om det skulle være sendt.
Efter at have ventet 14 dage
Efter at have ventet 14 dage, afbestilte jeg ordren da de ikke havde afsendt den endnu
Aldrig købe noget fra dem
Jeg har købt BERMUDA XT PRO af dem, jeg ventede 40 dage, jeg har aldrig hørte fra dem, efter flere mails sagde de, at vi kontakter dig, når vi modtager din ordre fra leverandøren. jeg sendte dem e-mail om, at hvis jeg ikke modtager min ordre inden for 3 dage, vil jeg annullere min ordre, få minutter, efter modtog en e-mail, din ordre er annulleret, jeg har aldrig fået mine penge tilbage, jeg sendte sagen til min advokat,
venligst alle, Aldrig købe noget fra disse tyve.
Det virker.
Det virker.
Super produkter. - Gode priser. Levering til aftalt tid (Hvis DHL ikke laver knuder)
--- og så er det bare på med træningstøjet:-)
Ole
Jeg har stadig ikke modtaget varen :-(…
Jeg har stadig ikke modtaget varen :-( Ifølge jeres mail blev den afsendt den 3. april, og når jeg følger trackingnummeret står der hver morgen at det bliver afleveret i dag, og hver eftermiddag ændres det til at det afleveres i morgen. Tror sgu' aldrig det når frem.
Min pakke skulle have været sendt…
Min pakke skulle have været sendt afsted den 5. men har ikke hørt noget om den endnu og er især ikke kommet i dag den 13. Derudover har de spurgt mig om jeg gider at bedrømme dem 2 gange, så nu skal de da få en bedømmelse!
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering
Overskuelig hjemmeside, hurtig levering. Lidt simple manualer til samling af maskinerne, men ellers en rigtig positiv oplevelse
Tydeligvis en virksomhed der ikke har…
Tydeligvis en virksomhed der ikke har styr på leadtime, logistik og kundeservice. Som så mange andre der har bedømt, har jeg bestilt en vare der var på lager for 3 uger siden. Intet modtaget. De har tilmed været så frække at sende mig 2 mails, den ene en påmindelse, på at vurderer dem på trustpilot. Meget svært at give en virksomhed positiv feedback/anmeldelse nå intet kommer.
Kunne måske have været udmærket
Kunne måske have været udmærket, men: Da vi ordre udstyr står der alt er på lager! Dette var ikke tilfældet, og ved efterspørgsel på tid for leverance, kunne de ikke oplyse denne. Ordren blev afmeldt af samme årsag.
Så bedømmelsen er måske ikke retvisende.
På hjemmesiden er det med grønt…
På hjemmesiden er det med grønt tydeligt markeret, at varerne er på lager, men den ene efter den anden dag går uden at de bliver afsendt. Annullerede derfor ordren.
God oplevelse
De havde travlt, var lidt langsomt med at melde noget ud. Men svarede prompte på efterspørgsel og sendte varerne på et tidspunkt. Tog godt nok lang tid før det hele kom. Men glad for at det skete.
Min pakke var åbenbart 14 dage…
Min pakke var åbenbart 14 dage forsinket (3+ ugers leveringstid), og der bliver ingen informationer givet ud omkring det. Før man selv henvender sig.
Så cancelled min ordrer, og kunne få noget et andet sted henne på 3 dage.
Hurtig og fleksibel service
Fantastisk kundeservice også selvom de…
Fantastisk kundeservice også selvom de er presset af COVID-19 🤩👌🏻
Elendig service
Elendig service. Var langsom til at reagere og totalt usamarbejdsvillig til at finde en løsning, da de havde fået sendt pakken et forkert sted hen.