Forfærdelig oplevelse!!!!
Har aldrig oplevet mere uacceptabel opførelse som den jeg fik idag. Havde købt to ting til min datter der desværre var defekte dette ser jeg først efter vi er kommet hjem, jeg kontakter butikken taler med chefen der vil se på det så vi tager derud dagen efter der er chefen der så ikke men ville komme to dage efter og der ville han se på tingene og kontakte mig. Dette sker så ikke så jeg tager derud igen hvor det samme sker så vælger jeg at kontakte dem pr telefon hvor jeg lægger en besked men hører intet.... efter en uge tager jeg så derud igen (idag) og chefen er der han har bestilt nye ting hjem til mig men det er kun den ene der er kommet jeg vælger at ombyttte den ene og får penge tilbage for den anden.
Tænker det er så det... lang tid og kræfter brugt på så lidt der efter min mening kunne ha været løst med det samme.... MEN det er åbenbart ikke det får så 5 min efter jeg har forladt butikken et opkald fra chefen der sviner mig til 'der var ikke noget galt med hans produkter , og om jeg ikke skulle se at få øjne i hovedet inden jeg brokkede mig ' osv den får ikke for lidt!!!
Jeg er fuldstændig målløs, har aldrig prøvet noget lign. Jeg sætter ALDRIG mine ben i den butik (waves) mere det har jeg simpelhen min tid og mine penge for kært til!!!!