Ik heb hier jaren met een goed gevoel gespeeld Maar ineens krijg ik een mailtje dat mijn speelgedrag was verandert dus ik krijg geen bonus meer Ik heb in 180 dagen gespeeld en315 Euro laten uitbet... Se mere

T*fus Toto, Ze laten mij al bijna een week wachten om mijn account te heropenen. Je krijgt geen informatie maakt niet uit hoevaak je contact opneemt. Alles ligt bij de oh zo speciale recherche afde... Se mere

Een verzoek.. Kunnen jullie alsblieft een weddenschap uitvinden die tot 89:59 gaat En dus zonder blessuretijd Of met een lagere Quoteringen dat de blessure tijd niet mee geld Of met ee... Se mere

Ik heb meerdere keren contact gehad met Toto om mijn account en de daarbijbehorende documenten (paspoortfoto) te verwijderen. Omdat ik bang was voor een hack of fraude. Een kopie van een paspoort is n... Se mere

1,5

Dårlig

TOTO niet voor trouwe spelers.

Blijkbaar werd mijn laatste review niet gewaardeerd door Toto, wsnt het was niet de bedoeling dat als je een bonus krijgt je deze openbaar maakt, sls het geen reguliere was. Hierop werd ivm verantwoord spelen ! Alle bonussen stop gezet, zodat ik niet meer kan deelnemen ! Daarop meteen account gesloten, zodat ik daar niet meer speel. Er zijn namrlijk veel betere providers online dan Toto met betere bonussen.

30. juni 2024

slechste site ooit

slechste site ooit, gestort en mag niet meer uitcashen... sta niet eens winst en vragen dit en dat

10. september 2024

Schandalig….

Schandalig….. 150 gestort na 50 euro in no time weg besloot ik te stoppen. Maar mijn eigen 100 euro wil men niet terug storten. Dus wees gewaarschuwd!

2. juli 2024

Ik had 30 min voor de wedstrijd mij…

Ik had 30 min voor de wedstrijd mij aangemeld bij toto
Id alles foto gemaakt. Ik moest 2 min wachten op goedkeuring.wat nu nog steeds niet goed gekeurd is .

Ik schreeuw de hele dag al .eerste helft word 1/1 en Engeland maakt de laatste 2 min 2/1
Snappen jullie dat ik nu zwaar teleurgesteld ben op toto !!
Ik wilde 150 euro er op inzetten .

Nou bedankt Toto!!! Slechte reviews weer .

10. juli 2024

Prima goksite!

Ik gebruik Toto vooral voor sportweddenschappen en de site kan soms slecht werken tijdens drukke momenten. Verder heb ik geen negatieve ervaringen gehad. De uitbetalingen heb ik altijd binnen dezelfde dag gekregen en de bonussen zijn ook leuk!

10. juli 2024

Simply veruit the Best!!!

Als je objectief en eerlijk bent is dit de enig serieus te nemen legale bookmaker in Nederland. Alle andere falen op 1 of meerdere gebieden qua bonusvoorwaarden, klantenservice, blokkeren van interessante live weddenschappen, verdwenen geld van je account, toegezegde bonussen niet ontvangen en ga zo nog maar even door.
Toto is de enige bookmaker waar ik naar tevredenheid kan spelen en alles eerlijk verloopt.

9. juli 2024

Hele goede odds

Hele goede odds, leuke (eerlijke) en duidelijke bonussen. Website en app werken goed. Veel keuze om te spelen en te wedden. Redelijke klantenservice. Beste bookmaker van Nederland.

9. juli 2024

Bonusverspilling

Op zich goede ervaringen met Toto (sport) qua return/odds en welkomstbonus, maar ik vind de vormgeving van de site erg rommelig. Loop net een bonus mis waarvan ik dacht dat ik 'm al had ingezet. Dat overkomt me niet bij andere sites, zonde van 't geld. Ook geen enkele mogelijkheid tot herstel met klantenservice, niet bepaald klantvriendelijk wat dat betreft. Een reminder/notificatie dat je bonus verloopt zou een verbetering zijn..

8. juli 2024

They have no customer service

They have no customer service. The link on their website is fake, like all the games. The live chat closes on its own after several attempts without any notification. I was in the middle of the game and got 5 free spins (bonus), with all symbols at the highest upgrade, and then the app closed. When I reopened the game, the bonus was gone. I know someone will say, "We're sorry, please contact our customer service," but there’s nobody there.

22. juni 2024

Vermoedelijk de slechts functioneerde…

Vermoedelijk de slechts functioneerde voetbal-app van Nederland. Continu problemen met deze toto-app die waarschijnlijk op een veel te klein platform draait met veel te veel graphics. Op een mobiel duurt laden een eeuwigheid, maar ook op een laptop blijft het barsten van de storingen. Toto-app kan niet tippen aan de bijna foutloos draaiende apps zoals Unibet of Betcity, terwijl deze twee ook nog eens een miljoenenpubliek tegelijk verwerken.

1. maj 2024

1335 x de inzet

10 gratis spins ontvangen afgelopen maandag voor Primate King. Vervolgens met de gewonnen 1 euro Big Bamboo gespeeld, en bij de 4e draai van 0.20 ct. kreeg ik de bonusronde. Lang verhaal kort: 1335 x mijn inzet gewonnen met 0.20ct inleg = € 267,- stond binnen 3 minuten op mijn rekening. Ik had ook niet zo'n goed gevoel bij deze site meer zoals ik hier vaker lees, maar deze ervaring maakt een hoop goed. Dat ik binnen 4 x draaien de bonus had, is natuurlijk wel extreme mazzel, die kans is heel klein, maar ooit moet je geluk hebben. De verhalen dat je nooit meer dan 20 x je inleg terug wint, is wel echt onzin gebleken. Er is dus wel degelijk een goede winst mogelijk bij dit online casino.

22. april 2024

Niet spelen bij deze aanbieder.

Niet spelen bij deze aanbieder.
Ik heb een voetbalweddenschap proberen te plaatsen, kwam er een melding te staan: Je weddenschap word gecontroleerd door Toto een moment geduld alstublieft. Na 30 seconden gewacht te hebben gebeurde er niks en verdween het schermpje. 1 minuut later alsnog deze weddenschap geplaatst en toen wel geaccepteerd. Tot mijn verbazing werd 5 minuten later de 1e weddenschap ook van mijn rekening afgehaald.
Direct contact opgenomen met de klantenservice en na 3/4x gebeld te hebben afgelopen week kreeg ik net bericht dat ze hier niks mee konden. Weg €150,-

22. marts 2024

Winacties van Toto zijn nep

Kaarten gewonnen voor de bekerwedstrijd Feyenoord-FcUtrecht 20-12 tot op de dag van de wedstrijd zouden de kaartje nog komen 4 uur voor aanvang waren de kaartjes ineens weggegeven aan iemand anders. Nog steeds geen reactie gekregen van Toto al wel 100 beloftes gedaan en niet een nagekomen de winacties van Toto zijn nep en worden niet correct afgehandeld.

20. december 2023

jullie flikken dingen die niet kloppen…

jullie flikken dingen die niet kloppen heb foto,s van alles gemaakt zo dat ik naar de rechter kan stappen kan niet in zetten op speler hercules staat 21 spelers en als je er op klikt is er niks pieter kan je niet op in zetten heb gelukkig alles op telefoon gaat naar rechtbank haarlem oplichters

18. januar 2024

Ontzettend trage website

Ontzettend trage website. Gokkasten prima, maar het invullen van sportwedstrijden is een groot drama.
Toto doe er eens iets aan, er wordt veel te veel geklaagd!

29. december 2023

Er dette din virksomhed?