Total Beauty Shop Anmeldelser

4,5

Ik zou 6 sterren geven als het kon! Zij dachten beter na over mijn bestelling dan ik. Ik had blijkbaar producten met verschillende levertijden gekozen en daar namen ze contact met mij over op. Gewel... Se mere

Degelijke webshop. Ik bestelde hier mijn gezichtscremes maar ik was even in de war welke net het beste bij mij paste maar na een contact met de klantendienst werd dit heel snel duidelijk. Ik kreeg... Se mere

Had nog nooit online haarproducten besteld maar dit was echt een goede eerste ervaring. Alles klopte: de prijs, de snelle levering, de verpakking. Het Lisaplex masker die ik besteld heb is ook geweldi... Se mere

Ik bestel hier al jaren en het is nog nooit tegengevallen. Grote merken, goede prijzen en je bestelling is er snel. De verpakking is altijd netjes en ik heb nog nooit iets kapot of met problemen ontv... Se mere

1. Helse- og skønhedsbutik

Total Beauty Shop is een webshop met alles voor nagels, Make-Up, haren en verzorging en dit zowel voor particulieren en professionelen. Ook hebben we steeds de beste prijzen en snelle leveringen.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

22 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Schandalige klantbehandeling!

Februari 2021 4 tubes handcrème besteld. Bleek, ondanks voldoende voorraad op de site ten tijde van bestellen, niet op voorraad te zijn.
Na contact afgesproken in augustus (6! Maanden later) te leveren of mijn geld retour.
Inmiddels is het 21 september en heb gisteren via de site maar weer een contactverzoek ingediend maar nog steeds niets vernomen. Het gaat om een bedrag van bijna €30!
Werkelijk schandalig om gewoon dat veld in kas te houden en geen spullen te leveren.
7 maanden later inmiddels en men reageert gewoon niet.
Waardeloze bedriegelijke firma!

21. september 2021

Nabestelling goed geleverd

Ik had een product besteld waarbij de levertijd onbekend was, ik werd op de hoogte gehouden en kreeg op tijd mijn bestelling. Ik ben wel tevreden omdat het toch een product op nabestelling was.

13. september 2021

20 juli besteld, geen levering. 05 okt geld terug.

20 Juli:
Een bestelling geplaatst van ruim €74. De producten die ik besteld heb waren allemaal in voorraad. Bij de pomade stond vermeld: bij u geleverd in 1-7 werkdagen.

26 Juli:
Via de (offline) chat een bericht verzonden om te vragen wanneer men dacht mijn bestelling uit te leveren.

"Leveringen gebeuren conform de levertermijn van het langst leverbare product.
In dit geval 1-7 werkdagen zoals vermeld bij de American Crew Pomade."

Ik dacht hier: Jammer maar helaas, ik moest voor m'n werk naar het buitenland en had de spulletjes nodig.

01 aug:
Na nogmaals vragen wanneer men mijn producten uit zou leveren kreeg ik het volgende antwoord:

"Echter zitten we geen 11 werkdagen verder maar is exact de 7de werkdag vrijdag verstreken na uw bestelling. Dit zijn dan ook geen definitieve termijnen maar richttermijnen zoals in de voorwaarden weergegeven en hierin kan altijd een klein verschil zitten.

Wanneer we uitleveren krijgt u de nodige mails met de track en trace informatie toegestuurd.
Dit zal dus ook een van de komende dagen zijn."

Op deze email heb ik gereageerd, maar geen antwoord mogen ontvangen.

05 aug: Ik was er wel klaar mee, Geen communicatie vanuit deze mensen, dus besloten de koop te ontbinden. Ik stuurde via zowel Facebook als via de email een bericht dat ik de koop wilde ontbinden en m'n geld terug wilde. Ik kreeg via Facebook een melding terug:

"Geachte Fons,

Conform de algemene voorwaarden waar u mee akkoord bent gegaan hebben we op backorders 30 kalenderdagen deze te leveren. Indien dit niet gebeurd zal de bestelling geannuleerd worden. Hopend u voldoende geinformeerd te hebben."

EDIT:
Op 05-okt stond het bedrag van €74 weer op mijn rekening. Keurig binnen de 60(!) werkdagen die in de algemene verkoopsvoorwaarden gemeld staan (artikel 5.6).

5. august 2021
Total Beauty Shop-logo

Besvarelse fra Total Beauty Shop

Dag Fons,

We zijn klaar met u onterechte lastercampagne.
Fijne dag verder.

Snel en makkelijk bestellen

Snel en makkelijk bestellen. Ik heb hen ook gebeld voor meer informatie en raad zodat ik zeker niets fout bestelde en ik heb zelfs meer goede raad gekregen voor na de aankoop en hierdoor bespaar ik nu ook nog eens geld. Ik ben echt SUPER tevreden.

Top!

6. december 2020

Prima webshop

Prima webshop, ik had een dag later al mijn bestelling en leuke producten aan goede prijzen.

19. november 2020

Onvriendelijke klantenservice

Toevoeging: Deze review is niet eens zo zeer voor de late levering, het is meer omdat dit bedrijf niet tegen een negatieve review kan en mij blijft lastigvallen en de waarheid blijft verdraaien.

Product besteld die binnen 1 werkdag geleverd zou worden. Komt uiteindelijk 6 dagen na bestelling binnen. Plaats je een review daarover en word je daarna nog op een hele onvriendelijke manier gemaild (meerdere emails) door de klantenservice. Waardeloos bedrijf.

17. november 2020
Total Beauty Shop-logo

Besvarelse fra Total Beauty Shop

Beste Tamara,
Dat u een lastercampagne start die niet correct is dat is inderdaad zwaar bizar. Maar u doet dit vaker zien we jammer genoeg.
Daar u een product besteld met een levertijd van 1-7 werkdagen en u dit duidelijk is aangegeven ontkent u, dat u zelf de levering dan ook nog eens 4 dagen heeft uitgesteld via de PostNL-link en dit in onze schoenen schuift terwijl het product al na 1 dag (dus op de 2de dag van de 7) werd verstuurd dat deelt u ook nergens mee. Wij zijn elke mail steeds vriendelijk geweest tegen u en u enkel de bewijzen geleverd hoe hard onze medewerkers ook werden beledigd. Dus ja we vinden dit zeer bizar.

Groet
Kevin Peeters