Total Beauty Shop Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik zou 6 sterren geven als het kon! Zij dachten beter na over mijn bestelling dan ik. Ik had blijkbaar producten met verschillende levertijden gekozen en daar namen ze contact met mij over op. Gewel... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Degelijke webshop. Ik bestelde hier mijn gezichtscremes maar ik was even in de war welke net het beste bij mij paste maar na een contact met de klantendienst werd dit heel snel duidelijk. Ik kreeg... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Had nog nooit online haarproducten besteld maar dit was echt een goede eerste ervaring. Alles klopte: de prijs, de snelle levering, de verpakking. Het Lisaplex masker die ik besteld heb is ook geweldi... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen goede ervaring met deze webshop. Product stond op voorraad met snelle verzending, maar uiteindelijk weken moeten wachten zonder updates. Pas na zelf contact opnemen kreeg ik vage en onduid... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Helse- og skønhedsbutik

Skrevet af virksomheden

Total Beauty Shop is een webshop met alles voor nagels, Make-Up, haren en verzorging en dit zowel voor particulieren en professionelen. Ook hebben we steeds de beste prijzen en snelle leveringen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

21 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Kojie San zeep

Heel goede ervaring. Bestelling gemaakt en binnen twee dagen kreeg ik mijn pakketje binnen. De Kojie San zepen hebben een redelijke prijs op de online webshop en het zijn de originele zepen die ze verkopen. Jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij!

-Emma

26. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

wat een zwendel wacht al weken op mijn…

wat een zwendel wacht al weken op mijn pakket,en maar zeggen het is onderweg.
slechte zaak wil mijn geld terug en dat kan schijnbaar niet.

14. juni 2023

Beste Ans,

U beoordeelt het foute bedrijf. U heeft nooit bij ons besteld en we verkopen al meer dan 8 maanden niet meer online.
U kan dit ook hier lezen dat veel personen een foute beoordeling schrijven. U dient bij de gewone beauty shop te zijn zonder total voor.

Oplichters

Oplichters! 27 september bestelling geplaatst en nog steeds niet ontvangen. Telefonisch niet meer bereikbaar en elke mogelijkheid tot contact opname afgesloten.
Als je maar op die manier geld kan verdienen, triest hoor! Werk ervoor, zoals iedereen, dan kan je jezelf elke dag trots in de spiegel kijken.

19. februar 2023

Dag Mindy,

Om onzin neer te pennen ben je wel vlug maar even een mailtje schrijven dat je je bestelling wenst te annuleren dat lukt niet zo heel goed blijkbaar?
Wij zijn perfect bereikbaar alleen telefonisch niet maar dat kan u niet weten want u heeft het niet geprobeerd...

Dus we horen het graag via mail voor een oplossing!!!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

op 12 oktober iets besteld maar tot…

op 12 oktober iets besteld maar tot heden niets ontvangen. Bestelling geannuleerd en nu is het wachten op terugstorten van het geld. In mijn ogen zijn het oplichters, dus bestel daar niets bij. Je bent beslist je geld kwijt. OPLICHTERS EN NOG EENS OPLICHTERS.

J.Toonstra

12. februar 2023

Beste,

Voor u iemand beledigd als oplichter dient u eerst eens de werkdagen uit te rekenen zoals u al eerder is meegedeeld en niet voor uw beurt beginnen te spreken dat u niets heeft ontvangen.

Uw terugbetaling is afgelopen vrijdag OP TIJD uitgevoerd zoals afgesproken. Dus u mag zich ook aan een vervolgklacht voor dit geschrift verwachten.

Beste Kopers,

Beste Kopers,

Zoek verder en bespaar je zelf de hoofdpijn van dit bedrijf. Eind november een scheerapparaat gekocht en binnen 3 dagen de koop geannuleerd omdat hij niet op voorraad was en zij konden mij niet beloven wanneer ik deze dan wel binnen zou krijgen. Uiteindelijk kreeg ik het apparaat 5 weken later binnen en was het geld ook afgeschreven. Na diverse belletjes heb ik nog steeds niet mijn apparaat terug kunnen sturen of mijn geld terug kunnen krijgen.

Als ik de andere reviews lees dan hebben wij hier ook niet te maken met een eigenaar die hand in eigen boezem steekt maar vooral naar anderen aan het wijzen is. Lijkt mij toch echt je eigen schuld dat er ZOVEEL mensen niet tevreden zijn!

23. januar 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Aankoopbedrag niet terug na retourneren product

Op 1 sept 2022 heb ik een product besteld. Levering was voorspoedig. Helaas was het product niet naar verwachting.

Hierna een overzicht van de 'ellende'

• 3 sept retouraanvraag ingediend. Geen reactie.
• 8 sept herinnering gemaild, over de akkoord voor retour.
• 9 sept akkoord ontvangen en op eigen kosten pakket retour gestuurd (€ 7,95)
• 7 okt ontving ik mijn retourpakket weer terug. Het was niet afgehaald op het depot.
• 8 okt Na mail contact, kreeg ik de toezegging van een retourlabel voor nieuwe retouraanbieding
• 13 okt nog geen retourlabel ontvangen, herinneringsmail gestuurd waarna retourlabel ontvangen

• 20 okt via track&trace zag ik dat het pakket weer niet werd opgehaald bij het depot. Gemaild met herinnering om mijn pakket bij depot af te halen omdat deze binnenkort weer terug naar mij gestuurd zou worden
• 24 okt nogmaals gemaild en aangedrongen om mijn pakket bij depot af te halen
• 30 okt via mail werd ontvangst retour bevestigd. Binnen 7-14 zou het retourbedrag teruggestort worden.

• 17 nov Nog geen geld. Gemaild, geen reactie
• 28 nov Nog geen geld. Gemaild, geen reactie
• 8 dec Klantenservice gesproken, melding/verzoek terugbetaling zou doorgegeven worden, de dame in kwestie kon er verder niks aan doen.
• 19 dec Nog geen geld. Klacht ingediend via klachtenportaal en dit ook ter kennisgeving gemaild, geen reactie.
• 27 dec Nog geen geld, geen reactie via Klachtenportaal. Gemaild met overzicht en aangekondigd een incasso bureau in te schakelen.
• 29 dec Nog geen geld, wel antwoord dat ik volgens Total Beauty Shop geen recht heb op incasso heb en dat alle voortvloeiende kosten voor mijn rekening zouden komen. Dit gaat over een product van nog geen € 30,-.... Ze zouden de betaalprovider vragen waarom het geld niet is teruggestort.
• 31 dec Nog geen geld. Ik heb een kennisgeving gestuurd van hun standpunt

Het is inmiddels 19 januari 2023 Nog geen geld. Geen verklaring waarom er niets is teruggestort.

Ik onderzoek de mogelijkheden om een incassobureau in te schakelen...

18. januar 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb een week geleden spray tan…

Ik heb een week geleden spray tan vloeistof besteld en sindsdien niks meer gehoord. Krijg ze ook niet te pakken. Had eerder altijd prima ervaringen hier. Misschien dat iemand van tbs kan reageren gr

8. december 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na 44 dagen nog niet geleverd, geannuleerd maar geld terug storten gaat nog eens 60! Dagen duren!

Op 25 oktober een babyliss airbrush besteld, tot twee keer toe het servicenummer gebeld met de vraag wanneer de airbrush geleverd zou worden. Op 6 dec. Wederom gebeld maar ook nu kon men mij niet vertellen wanneer er geleverd ging worden. Daarop de bestelling maar geannuleerd, dacht nu wel geduld genoeg gehad te hebben.
Medewerkster liet mij weten dat het geld na 60. ! Dagen terug zouden storten. Echt belachelijk! Maar je kan er niets tegen beginnen.
Dus dan maar een waarschuwing…Vandaag kreeg ik een telefoontje dat de airbrush binnen was. Heb zowel schriftelijk als telefonisch de bestelling geannuleerd.
Bij Bol.com 7 dec. Een airbrush besteld en die had ik op 8 dec binnen!
Het kost misschien een paar euro meer maar scheelt erg veel ergernis.
Dus ga niet met dit bedrijf in zee…!

Tip voor het bedrijf…
Neem de klachten van je klanten eens serieus i.p.v. de defensieve reacties die steeds onder de revieuws staan en probeer eens een wat klantvriendelijker benadering en de klachten op te lossen. Misschien komen klanten dan nog eens terug.

5. december 2022

Op 12 oktober 2022 een product besteld…oplichters

Op 12 oktober 2022 een product besteld en nog steeds niets ontvangen. Heb zeker een 10 tal mailtjes verstuurd en zeker 5 keer gebeld. Totaal geen reactie. Wat een slecht bedrijf. Vandaag wederom gebeld en heb mijn bestelling geannuleerd. En nu maar wachten of het geld terug komt. In mijn ogen zijn het oplichters en ik adviseer u om niets bij dit bedrijf te bestellen.

Johan Toonstra

21. november 2022

Beste,

Wij adviseren dan ook geen review door u te laten schrijven want deze hangt nog niet eens correct aan elkaar.
Het zou u sieren als u eens correct iets neer zou kunnen pennen.
Dat er 2 keer is gemaild en 5 keer is gebeld en 5 keer meteen is opgenomen en beantwoord heeft het antwoorden via mail 0,0 meerwaarde.
Dat u ons oplichters noemt terwijl u zelf niet de nodige info leest zegt meer dan genoeg. We kunnen dus heel snel de bal van oplichter terugkaatsen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Al 14 WERKDAGEN voorbij en nog steeds…

Al 14 WERKDAGEN voorbij en nog steeds mijn geld niet op de rekening ontvangen
Heb ook meerdere malen telefonisch gemeld dat ik mijn geld terug wilde naar moest alsnog 60 dagen wachten
Dit duurt toch veelste lang in juli besteld niet normaal hoor !

18. november 2022