Hej TotalAV Jeg ønsker ikke længere at benytte programmet TotalAV. da mit firma er ophørt. Programmer som jeg modtog forleden ønsker jeg ikke at anvende, derfor har jeg slettet den e-mal som jeg... Se mere

Pålidelig, hurtigt og intuitiv selv i gratis version. Virker upåklageligt på iphone, ipad og mcbook pro. Havde tidligere anvendt Mcafee og avirs. Vil ej gå tilbage til disse 2.
Antivirus fjerne EAs anticheat.exe fil så du skal enten Repair eller geninstallere spillet. Fik en guide til hvordan jeg satte filen på den tilladte liste. Så de får 2 stjerne mere for det er ikke... Se mere
Hej jeg har været igang med at hjælpe min n abo Helga Nygaard, med at installere TotalAV. Firmaets registreringsnummer 10161957 Desværre har jeg installeret for meget, det gælder: Safe Br... Se mere
Om TotalAV
A global security technology company providing hassle free cybersecurity for our users. Premium users can benefit from an extensive anti-malware database which provides advanced real-time protection ensuring full protection from harmful threats and viruses. Our antivirus is trust by millions of people across the globe.
We are one of the fastest growing antiviruses on the planet. Our initial focus was on developing an industry leading antivirus, since then we have developed an array of security tools to provide a fully comprehensive security capable of preventing even the most advanced cyber-crime attacks.Kontaktoplysninger
USA
- totalav.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg har ikke bedt om automatisk…
Jeg har ikke bedt om automatisk…
Jeg har ikke bedt om automatisk fornyelse af abonnement. alligevel får jeg faktura på 110 euro. Jeg henvender mig til support som skriver at de vil sende pengene retur. Ca. 1 uge efter kommer pengene ind på min bankkonto. Så skulle man tro at sagen var iorden. Det er den bare ikke. efter yderligere 1 uge vil de så igen trække fra min bank 110 og 39 euro. Det er umuligt at kontakte dem på e-mail eller telefon i Danmark. Man bliver henvist til et amerikansk telefonnr.
Hold jer langt væk fra dette skodfirma
De bliver ved med at trække penge fra din bank selvom du har annulleret ordren inden for rette tid

det virker jo bare
Penge retur
Hej TotalAV
Jeg ønsker ikke længere at benytte programmet TotalAV. da mit firma er ophørt.
Programmer som jeg modtog forleden ønsker jeg ikke at anvende, derfor har jeg slettet den e-mal som jeg modtog forleden.
Jeg forventer derfor 2.203,06 kr tilbage
Ivan Brogaard
Fint program
Fungerer godt
Bliver trukket penge.
Der er blevet trukket dobbelt så mange penge, som jeg har købt for ca. 1100 Kr. og jeg kan ikke få fat på kundeservice Så pas på.

Umuligt at opsige
Siden 2020 har jeg forgæves forsøgt at komme ud af dette. Det er umuligt.
Hvert eneste f#cking år reserverer de og trækker de penge på min konto. Det lykkes mig hvert år at få pengene tilbage og få en forsikring om, at nu er jeg opsagt...kun for året efter at sidde i saksen igen. I år har de netop trukket over 1300 kr på min konto.
Banken kan desværre ikke afvise betalingen, de råder mig til at få nyt kort, så det må blive løsningen.
Virkelig skidt firma, hvis man ønsker at komme ud af sin aftale...og ja, jeg er rigtig meget træt af deres forretningsmetoder lige nu...

Besvarelse fra TotalAV
Har lige haft kontaktet kundeservice
Har lige haft kontaktet kundeservice - og fået en super service. Jeg kan klart anbefale TotalAV... Det er nemt at finde rundt i og det virker som det skal...
manglende support
jeg har modtaget en regning som jeg har betalt. det var meningen at jeg ville have det afmeldt så jeg har forsøgt at komme i kontakt med dem, deres "contact us" side er nede og melder bare fejl. mail eller tlf nr til virksomheden kan jeg ikke finde i deres "hjælpecenter". lidt skuffet over den kundeservice

Besvarelse fra TotalAV
Det jeg har fået oversat til dansk…
Det jeg har fået oversat til dansk syntes jeg godt om.Mit store ønske er, at der på min instalation af TotalAV stod på dansk hvad der skete og hvad jeg skal gøre .Jeg forstår ikke meget engelsk
Jeg har aldrig haft noget med Totalav…
Jeg har aldrig haft noget med Totalav at gøre, men jeg bliver UFRIVILLIGT videresendt til dette spamfirma, og aner ikke, hvordan jeg slipper for dette Totalspammende firma.

Stop service og refusion
Stop service og refusion. Jeg nu i 2 år forsøgt at stoppe service og refundere betaling uden resultet. Men blive sendt rundt mellem engelske og danske side uden en simpel måde hvor du kan stoppe for betaling ofvrefusion. Prisen stiger uproportional med kvaliteten afvden service som de bliver ydet.

Skod firma
Sjovt man kan trække 1200.- fra nogle som ALDRIG nogensinde har været en del af det.
Og i transaktionen er titlen “bil forhandler total/av.

alles ok alles super
D13 juni skrev jeg mig op til 1tilbud…
D13 juni skrev jeg mig op til 1tilbud på totalav på 29 euro . Da jeg betaler mekr PayPal bliver der trukket 2 ekstra beløb på hver 39 euro . Jeg beder om at få mine penge tilbage og får viapaypal de 29euro tilbage . Siden skriver jeg igen om at få de resterende 2x 39 euro tilbage . Der kommer et svar om at abbonementet stopper engang næstexår og at jeg derfor ikke længere skal betale. Jeg har bare ikke bedt om de 2 abonnementer og jeg vil have mine penge igen har intet at bruge et tillægsabonnemnt jeg ikkexhar bedt om .