Som altid fin betjening jeg er så…
Som altid fin betjening jeg er så tilfreds så jeg. Gav en kage til kaffen for de folk kan sgu deres kram👍👍👍👍👍👍👏🏾
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Super service vi fik kom som turister med et fladt dæk som de lappede med det samme og til en fair pris.
Tornhøj Biler er værkstedet hvor alt udføres til top karakter.
Vi har får serviceret tre varebiler, en privat og en veteranbil jævnligt, jeg har selv kendskab til branchen og hører til de kritiske kunder med meget specielle ønsker.
Pladearbejde, eftersyn, undervognsbehandling og specieldele er fremskaffet og udført perfekt.
Daniel opfylder alle ønsker, pris og kvalitet stemmer overens.
De auto-hilsner Casper og Nicolai (Bavian)
vi fandt en overenkomst - det er jo flink folk alligevel
men for mig var det förste- og sidste gang ......
Jeg købte en VW Touran fra 2008 hos Tornhøj Biler i februar 2014. Efter nogle måneder skulle bilen repareres ved kædetrækket. Reparationen blev udført på brugtvognsgarantien. I juli 2016 ville bilen pludselig ikke starte og mekanikeren fra Dansk Autohjælp var meget sikker på at kæden var hoppet nogle tænder. Bilen blev bragt til vores normale værksted, som ikke er Tornhøj Biler og de kunne konstatere at kæden var slap. Jeg kontaktede Tornhøj Biler og fortalte dem at kæden var slap og da de havde skiftet kæde, kædestrammer og knastforstiller tilbage i 2014 fik jeg at vide at der var garanti som dækkede, hvis der var noget galt med det de havde lavet tilbage i 2014. Bilen skulle selvfølge ud til Tornhøj Biler og det kom den, men så holdt al venlighed oppe. Der var nu pludselig ikke noget garanti mere, da der var gået over 2 år, selvom Tornhøj Biler som medlem af Mekonomen, giver 3 års garanti på alle dele.
Jeg skulle jo have en dom over hvor meget skade der var sket og hvad det ville koste og da bilen nu stod hos Tornhøj Biler, valgte jeg at få dem til at fejlsøge på den. Dommen kom nogle dage efter - der skulle ny motor i og Tornhøj Bilers forklaring på den ødelagte motor var at det første værksted havde ødelagt motoren. Det mente jeg nu ikke kunne passe, da bilen jo ikke ville starte inden den blev bragt til det første værksted, men det var Tornhøj Biler helt sikker på.
Herefter fulgte 4 måneder med en masse kommunikation frem og tilbage mellem mig og Tornhøj Biler, hvor Tornhøj Biler gav modsvarende oplysninger og ikke ønskede at hive mig svar på hvorfor bilen egentlig ikke ville starte.
Heldigvis havde jeg i de 4 måneder kontakt til et autoriseret VW værksted, som gerne ville hjælpe mig, hvis fejlen skyldtes kædetrækket. Bilen skulle bare bringes til dette værksted, men da vi kom for at afhente bilen hos Tornhøj Biler, kunne vi ikke få den udleveret. Tornhøj Biler ville ikke udlevere bilen, før de havde fået betaling for udført arbejde og jeg samtidig ville frasige mig at køre en evt. sag over for dem. Bilen blev først udleveret 3 dage senere og bragt til Autoriseret VW værksted og de var chokket da de fik bilen op. Motoren var skilt ad i atomer og det var ifølge dem slet ikke nødvendigt for at fejlfinde på motoren. Efterfølgende finder de ud af at Tornhøj Biler har ødelagt rigtig meget i forbindelse med deres fejlfinding. Udstødning ødelagt med en vinkelsliber, benzinslange skåret over med en kniv, gevind på højtrykspumpe ødelagt, stik på tændspole flået i stykker og meget andet. Alt dette kom til at koster mig kr. 16.500,- at få lavet igen.
Da jeg forelagde det for Tornhøj Biler benægtede de selvfølge alt med henvisning til at de ødelagte dele bestemt ikke var dele de havde afmonteret.
Så hold jer væk fra Tornhøj Biler de ved ikke hvad de laver og kommer de til at ødelægge noget på ens bil, skal de nok sørge for at få kunden til at betale det.

Besvarelse fra Tornhojbiler
På ferie på Langeland. Mærkelig lyd fra bilen, og heldigvis kom vi lige forbi Tornhøj biler. Helt uden ventetid tog de bilen ind, undersøgte og lappede slangen. ½ time tog det, og til en pris af 375 kr. Vi stod såmænd og talte om, at alt under 500 kr. ville være fint. Super venlig ekspedition, flink-flink mekaniker. Vi er helt bestemt meget tilfredse :-)