Tornbjergpizza Anmeldelser 11

2,5

2,5

Under middel

Vi bestilte 3 pizzaer i går samt en…

Vi bestilte 3 pizzaer i går samt en bakke pomfritter. Det var dog de dårligste pizzaer, jeg længe har fået, de sejlede i olie, der så gjorde fyldet gled af, pomfritterne var halv rå. Ikke nogen god oplevelse.

1. november 2025

Jeg har bestilt 2 Durum ruller med…

Jeg har bestilt 2 Durum ruller med ekstra kød. Der er ikke ekstra kød i og når jeg ringer for at fortælle det. Bliver man høvlet ned og svinet til. De vil slet ikke høre på, hvad man siger.Første gang jeg møder kød i durum rullen er når jeg har spist over halvdelen af den. Der er plastik i pizzaen. Totalt ringe og smagsløst og mindre en en opel nøgle

15. juli 2025

Jeg kan ikke anbefale deres indbagt…

Jeg kan ikke anbefale deres indbagt pizza den smager ikke frisk plus den smager af dej og er ikke bagt ordenligt så har overvejet at finde et andet sted og købe min pizza fremover, fik en ny og den har sammen problem

8. maj 2024

Friske varer

Friske varer, god harmoni imellem dej og indhold.. har altid nydt maden hos dem.. aldrig dårlig mave, som andre pizza ris nogengange giver.. en sikker vinder

17. december 2023

Forkert vare og dårlig kvalitet.

Bestilte to Deep Pan pizza til levering. Ud over prisen på pizzaerne, blev man trukket 3 kr. i et gebyr til forbedring af kundeoplevelsen, samt 4 kr. til en pligtig plastikpose. Da budet kom med pizzaerne blev de afleveret i bakkerne - uden pose. Da vi skulle til at spise viste det sig at det slet ikke var deep pan, men deriemod alm. størrelse. Fyldet var slattent og bunden ikke ordentlig bagt. Tornbjerg Pizza er nu vinget af for mit vedkommende.

1. december 2022

Simpelthen den mest ringe service jeg…

Simpelthen den mest ringe service jeg nogensinde har oplevet
Bestilte 3 familiepizza’er og fik dem leveret. De var alle 3 så overbagte så du ikke kunne se om det var skinke eller pepperoni der var på
Vi ringede og klagede og fik lovning på 3 nye- og der ville gå ca 30 min
Efter næsten 5 kvarter ringede vi igen da der ikke var dukket nogle pizza’er op. Det endte med et skænderi med ejeren, ingen pizza og lovning på at få vores penge retur…. men lad os nu se…

14. august 2022

latterligt sted der ikke burde have lov…

latterligt sted der ikke burde have lov at servere for andre mennesker, forstår sig ikke på kundeservice, levere forkerte vare og vil ikke gøre noget ved det, man betaler for noget man ikke for, så de kunne ligeså godt stjæle fra deres kunder, udover det så fik jeg kold pizza, og blev mødt provokorende med ordene, så kunne jeg bestille fra et tættere pizzaria. ALDRIG om jeg bestiller fra det her elendige og nærmeste kunde fjendske sted.

26. marts 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (11 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto