Topschutting Anmeldelser 49

TrustScore 4 ud af 5

4,1

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede gasten, harde werkers. Schutting is erg netjes geplaatst. Het vooraf betalen vonden we wat vaag, maar uiteindelijk er goed uitgekomen door af te spreken om een aanbetaling te doen en de rest t... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed telefonisch contact gehad en vanwege de snelle planning akkoord gegaan. stipt volgens afspraak aanwezig! Schutting is efficiënt geplaatst en staat er strak bij, de materialen zijn van ho... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eerst wel onderbuik gevoel bij vooruit betalen maar na lezen van review toch besloten om het te doen ,nauw geen spijt van perfect geplaatste schutting jongen(Mike) kwam alleen werkte zeer netjes en wa... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Een schutting plaatsen kan al vanaf € 70,- per meter. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Topschutting.nl plaatst schuttingen in heel Nederland.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Fijne ervaring!

Duidelijke afspraken, goede prijs/kwaliteit verhouding en een vakkundige mening. De betreffende man kwam in zijn eentje, heeft alles heel netjes afgewerkt en was ontzettend vriendelijk. Fijne ervaring!

12. juli 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wij hebben geen goede ervaring met hun

Wij hebben geen goede ervaring met hun. Ik zou ze iedereen afraden. Schutting wordt geplaatst en de mannen die hem zetten hebben al woorden met de tuinmannen van de buren. Met hoop gezeur vooraf gaan ze verder. Week later staat schutting schreef. Je belt ze, ze komen en zeggen het gratis in orde te maken en vervolgens een factuur van 270 euro. Onbegrijpelijk geen communicatie mogelijk. NOOIT MEER.

24. juni 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas een hele slechte ervaring

Helaas een slechte ervaring. In eerste instantie leek alles goed geregeld. De schutting is geplaatst volgens afspraak. 1 jaar later staan alle betonnen stapeldelen naast elkaar in plaats van op elkaar. We hebben contact opgenomen en de schuld wordt vrij makkelijk afgeschoven op invloeden van buitenaf waar zij niets aan kunnen doen. Niemand is komen kijken, er wordt geen service geboden. Ja als er eerst 250!!! euro wordt aanbetaald om te komen kijken en mogelijk wordt hiervan een deel weer verrekend bij herstelwerkzaamheden. Echt belachelijk, geen service, ik zou het zeker niemand aanraden.

10. november 2021

Slechte ervaring

Slechte ervaring, ondanks een getekende offerte, een aanbetaling en datum van plaatsing, gooien ze de prijs 400 euro omhoog, omdat het hout duurder is geworden.
Ook al mag dit wettelijk niet, ze het toch door te duwen.
Niet betrouwbaar, niet mee in zee gaan.

Toevoeging 11-11
Ze proberen zelfs elke negatieve referentie hier te rapporteren, dat je moet bewijzen dat je zaken hebt gedaan, want anders word het verwijderd…

En we hadden een akkoord gegeven op de aangepaste offerte in Juli, maar alsnog gooien ze in September de prijs nog een keer omhoog, alleen omdat ze op ons verzoek hadden ingemeten. Minder meters nodig, maar wel 400 euro voor onze woning omhoog…

Gelukkig wel de aanbetaling teruggekregen na 14 dagen, nadat we hier niet mee akkoord zijn gegaan.

1. oktober 2021
Topschutting-logo

Besvarelse fra Topschutting

Beste Cindy,

Als wij na 6 maanden een akkoord krijgen op de offerte kunnen we deze niet meer hanteren. Wij hebben dit al gemeld bij de eerste offerte.
Dat één van uw buren (die eerst contact persoon was) dit niet goed heeft door gecommuniceerd kunt u niet ons verantwoordelijk voor stellen.
Nogmaals, dit is duidelijk vermeld.

U en uw buren waren nergens aan verplicht wat ook eerder vermeld was, mocht u niet akkoord zijn met de prijs wijziging dan kon u de opdracht zonder kosten annuleren. Uiteraard storten wij de aanbetalingen terug en komen wij onze afspraken na.

Wij begrijpen dan ook niet waarom u een recensie als deze plaatst en ons zo een trap na te geven omdat u enkel niet akkoord bent met de prijs verhoging na 6 maanden. Een recensie zoals deze vinden wij onterecht en dan zijn wij genoodzaakt om hier een melding van te maken dat deze gerapporteerd word.

M.V.G.
Top schutting

Topschutting, een aanrader

Een fijn bedrijf om mee te werken. Korte lijnen in de communicatie.
Het plaatsen van de schutting werd door een vakman gedaan (Gino). Tijdens het plaatsen dacht hij pro-actief mee over de details. Wij zijn blij met het resultaat.

14. juli 2020
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooie schutting, keurig geholpen

Topschutting heeft een keurige offerte gemaakt, en heeft verder de plaatsing naar tevredenheid afgehandeld. Het ging om bijna 65 strekkende meter schutting die in 3 dagen tijd is geplaatst. Op en aanmerkingen werden netjes besproken, en een montagefout is prima direct verholpen. De communicatie was zakelijk, maar correct. Wat ons betreft een aanrader.

29. juni 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een baggerbedrijf is dit.

Wat een baggerbedrijf is dit, zonder in oplossingen te denken en plaatsing van schuttingen geheel naar eigen inzicht uit te willen voeren.
Om 9.00 uur komen er 2 mannen om voor 4 tuinen schuttingen en poorten met betonpalen te plaatsen. Maar helaas was de goot die gegraven was niet naar hun wens.
Een hoop bla bla over corona en iets over ZZP-ers maar niet meedenken in oplossingen. Ook het aanbod om binnen een half uur de goot met 5 man dieper uit te graven kon niet op hun goedkeuring rekenen.
Ze zouden achterin de tuin willen beginnen met de schermen plaatsen en bij het huis wel zien hoe het zou uitkomen, met een metalen stripje vast aan het huis, dus GEEN paal.
Dat ziet er niet uit en willen we niet maar ze hadden niet genoeg palen bij zich om daar palen te plaatsen. Beginnen bij het huis met het plaatsen van de schuttingen was ook geen optie.
Bij de poort hadden ze ook een mooie indeling bedacht die niet zou gaan werken omdat de schuurdeur niet meer open zou kunnen als ze het op hun manier geplaatst zou zijn.
Totaal niet flexibel of oplossingsgericht meedenken.
Omdat nog niet het gehele bedrag was voldaan zijn de heren weer vertrokken met de spullen.
2 dagen (en een heleboel telefoongesprekken later) hebben we de spullen zelf maar opgehaald. Het enige advies van het bedrijf was dat er geen 32 betonpalen in een personenauto passen.
4 extra palen (voor bij de huizen) konden ook niet geleverd worden door dit bedrijf.
Al met al wel € 500 korting gekregen voor het niet plaatsen en zelf ophalen.
Bij controle bleken er ook verkeerde deuren (verkeerde houtsoort en 3x linksdraaiend en 1x rechtsdraaien i.p.v. 2x links- en 2x rechtsdraaiend) in het pakket te zitten.
Geen contact meer met ze opgenomen opdat ze toch geen oplossingen kunnen bedenken.
Alles zelf geplaatst naar onze eigen wensen en ziet er nu goed uit maar niet dankzij Topschuttingen.

26. maj 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onze ervaring is uiterst slecht, en word alleen maar slechter

Onze ervaring is uiterst slecht
samen met de buren de schutting laten plaatsen aan beide zijde
we hadden gekozen voor betonpalen in beton, en stapelplanken mes en groef mooi strak
nou niets is waar daarvan
onprofessioneel gezet
geen begin palen en eindpalen gewoon koud tegen de schuur en koud tegen het huis gemonteerd
alles trok binnen week krom
meteen contact opgenomen meerdere malen
uiteindelijk zouden ze langskomen als ze tijd hadden en in de omgeving waren anders kregen we voorrijkosten
dus garantie tot aan je deur
nu een jaar verder alles is krom
hebben zelf stalen profielen laten maken om een poging te doen alles goed recht te krijgen, tot nu niets gehoord van het bedrijf
dus grotere oplichters zijn er niet
hun argumenten zijn
*ja hout werkt, is een natuurproduct
maar kan me buren gewoon een bak koffie aanreiken door de spleten

tot nu geven ze niet thuis
alleen maar smoesjesdat we het zat zijn
en het zelf op proberen te lossen
nu hopen dat de bestelde stalenprofielen wat uithalen,

na contact gehad te hebben met topschutting willen ze ons tegemoet komen
en de planken vervangen onder een voorwaarde
"Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn, echter wensen wij dat de recensie van het internet wordt verwijderd voor het reserveren van een datum in onze planning. "
wij gaan uiteraard niet in op deze chantage en regelen het zelf wel

maar blijven er ook bij het is een natuurproduct
(ook al zitten er meerdere fabricage fouten in ) waarschuwd mens telt voor twee

en motage fouten zijn niet hun schuld, want het is een natuurproduct

dus de communicatie hebben wij verbroken, met zo'n bedrijf

2. maj 2019

TOPWERK!!

De schutting is gezet door 2vakkundige mensen.
Alles netjes afgewerkt, de schutting staat als een huis.
Ook de poort netjes afgewerkt. Klasse!
De communicatie met het bedrijf was perfect, ook tijdens de plaatsing.
Ik kan iedereen aanbevelen met Topschutting in zee te gaan.

20. december 2018
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.