Topschutting Anmeldelser 49

4,1

Goede gasten, harde werkers. Schutting is erg netjes geplaatst. Het vooraf betalen vonden we wat vaag, maar uiteindelijk er goed uitgekomen door af te spreken om een aanbetaling te doen en de rest t... Se mere

Goed telefonisch contact gehad en vanwege de snelle planning akkoord gegaan. stipt volgens afspraak aanwezig! Schutting is efficiënt geplaatst en staat er strak bij, de materialen zijn van ho... Se mere

Helaas een slechte ervaring. In eerste instantie leek alles goed geregeld. De schutting is geplaatst volgens afspraak. 1 jaar later staan alle betonnen stapeldelen naast elkaar in plaats van op elkaar... Se mere

Eerst wel onderbuik gevoel bij vooruit betalen maar na lezen van review toch besloten om het te doen ,nauw geen spijt van perfect geplaatste schutting jongen(Mike) kwam alleen werkte zeer netjes en wa... Se mere

1. Have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Een schutting plaatsen kan al vanaf € 70,- per meter. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Topschutting.nl plaatst schuttingen in heel Nederland.

4,1

God

Svarer typisk inden for 2 uger

Super service, klantvriendelijk en geplaatst door vakmannen!

Super service, snelle levering, goede prijs.
Plaatsing geheel volgens afgesproken tijdstip, echte vakmensen die de schutting plaatsen!
Schutting staat er superstrak bij en ben er ontzettend blij mee.

topschuttingen.nl een echte aanrader! Super service, klantvriendelijk, kwaliteit en geplaatst door vakmannen.

19. september 2018

We zijn erg tevreden

We zijn erg tevreden met de nieuw geplaatste schuttingen, het zijn vakkundige mensen......TOP !!

Topschutting.nl is zeker een aanraden.

18. september 2018

2 jonge heren precies om 8 uur…

2 jonge heren precies om 8 uur s’morgens voor de deur zoals afgesproken om bij mij de complete schutting te komen plaatsen aan de voor en achterzijde van de woning
De heren zijn zeer vakbekwaam te werk gegaan , schutting buitengewoon netjes geplaatst Heb deze dag met de mannen als zeer prettig ervaren en ze daarom ook heerlijk verwend met volop koffie , fris , en versgemaakte broodjes, vond ook echt dat deze twee bikkels dit verdiende Met andere woorden vanaf bestelling tot plaatsing van de schutting voor mij als zeer prettig ervaren , goede communicatie ook gehad met Maxime Vonckerd Ik zou iedereen dit bedrijf graag aan willen bevelen

16. marts 2018

TOP!(schutting)

Goed telefonisch contact gehad en vanwege de snelle planning akkoord gegaan.
stipt volgens afspraak aanwezig!

Schutting is efficiënt geplaatst en staat er strak bij, de materialen zijn van hoge kwaliteit zoals de dikte van de planken en gladde betonpalen.
Zelfs de facturatie ging smetteloos.

Ik ben oprecht blij en waardeer de service die ik gekregen heb enorm.
Al met al TOP!(schutting)

27. november 2017

Top schutting van Topschutting.nl

Hele mooie schutting geplaatst door team Ad van
Topschutting.nl. De schutting staat mooi recht, het houtwerk en de betonnen palen zijn in zeer goede conditie. De heren werkten heel snel en secuur, ook hebben ze m'n tuin netjes achtergelaten toen ze klaar waren.
Er was een puntje afgebroken van 1 van de betonnen palen, er werd nog aangeboden om terug te komen om het puntje bij te werken. Ik heb hier geen gebruik van gemaakt, maar ik vond de service erg goed!
Zeer tevreden over het eindresultaat!

29. juli 2017

topschutting een schutting laten plaatsen mooie schutting maar het loopgeld was onverwacht duur

Topschuuting een schutting laten plaatsen. De schutting is mooi. Echter alle voorwaarden zijn niet duidelijk. Zo staat er dat de bestelbus binnen 25 meter van de plaats geparkeerd moet worden, waar de schutting geplaatst wordt. lukt dat niet moet je contact opnemen. Dat hebben we gedaan en Van het bedrijf kan niemand aangeven wat het kost als de werknemers meer moeten lopen. De mogelijkheid was er om de bestelbus voor het huis te plaatsen en met de spullen door het huis te lopen. Dat was volgens de administratie van het bedrijf zeker mogelijk. Echter de twee werknemers wilden niet door het huis lopen en parkeren hun bus op 53 meter, terwijl 39 meter mogelijk was.
Het brengen van drie schermen, twee palen en drie grondpanelen en gereedschap koste € 150 euro aan loopgeld. Daar was niet over te onderhandelen.
De vervoerkosten van Brabant naar midden Nederland was €135,00. De loopkosten €150,00. Met het bedrijf daarover kontact opgenomen. Ondanks foto's die we aangeleverd hadden konden zo totaal geen berekening geven. Het ligt eraan wat voor koppel bij jou komt. Die bepalen zelf het bedrag.

Staan ze dus voor je deur en vertellen dat even € 150,00 duurder is.

In voorwaarden staat ook dat het bouwrijp moet zijn. Dat betekend oa geen bomen wortels stenen puin. Echter ik weet niet waar zij de palen de grond in willen doen. Met een grondboor gingen ze de grond in en kwamen helaas op een stuk betonijzer en mogelijk brokstukken tegen. We hebben op de plaats waar de schutting is komen te staan geen bebouwing gehad. Wij wonen er al 30 jaar. Ik zou dus kennelijk een sleuf moeten graven van 70 cm diep en mogelijk voor de lengte van de schutting. Gelukkig hebben de mannen een paar centimeter van de twee palen afgeslepen. De schutting staat mooi. diverse buren hebben positief gereageerd, maar hoe om te gaan met de voorwaarden is onduidelijk.

19. maj 2017