Har brugt todoor flere gange og har aldrig oplevet problemer. Til alle leverancer har chafføren både overholdt de lovede tider, ringet i forvejen og været både søde og hjælpsomme. I forbindelse m... Se mere

Hjemmesiden er den MINDST intuitive jeg nogensinde har oplevet: Først skal man vælge, købe og betale for varerne - BAGEFTER skal man vælge, købe og betale for leveringen. Altså skal man hele købspr... Se mere

Skulle bruge en flaske stroh rum bestilte den igår kl 1530 og idag kl 9 kunne pakken hentes på den lokale GLS pakkeshop var meget imponeret .. Grunden til de ikke får 5 stjerner er at jeg også best... Se mere

Har bestilt varer som jeg endnu ikke har modtaget, hverken dette firma eller fragtfirmaet ABCexpress.dk svarer mig... Latterligt, men det slipper de sgu ikke så let fra..!

3,3

Middel

Andre kiggede også på

Kedelig oplevelse - Gamle varer

Plejer at bestille på nemlig.com,men har for første gang prøvet at bestille på todoor.dk.

Desværre ikke den bedste oplevelse. Jeg synes hjemmesiden var rodet.Når man bruger deres opskriftsektion (tilføj til kurven), fortæller den at x antal er tlføjet og x antal er ikke. Skal man så gætte sig frem til hvilke varer I ikke har?

Varerne ankom en smule forsinket, men leveret en en sød medarbejder. Jeg havde bestilt to bæger med frisk frugt, hvoraf det ene allerede udløber dagen efter?!? Det andet smagte meget gæret, og udløber iøvrigt allerede om to dage....Æv!

Jeg tror jeg vender tilbage til nemlig.com. Kvalitets/datokontrollen er simpelthen ikke god nok her

Update: todoor.dk kontaktede mig umiddelbart efter anmeldelsen, og vi fandt en løsning sammen - Fejl kan ske for selv de bedste, og todoor.dk har bevist de er i stand til at håndtere det vældigt fint. Tak for det - Nu ser jeg frem til en mere overskuelig hjemmeside og forhåbentlig en app indenfor kort tid :)

17. august 2012

Kære Bettina

Tak for din henvendelse.

Vi er kede af at høre om din oplevelse - vi arbejder hele tiden på at forbedre vores hjemmeside.

Vi beklager naturligvis, at de varer du fik leveret ikke levede op til vores normale standard.

Vi har efterfølgende desværre konstateret, at bægrene med frisk frugt er fejl emballeret fra vores leverandør og det har vi gjort dem opmærksom på.

Vi vil meget gerne bede dig kontakte vores kundeservice på 33 244 244, så vi kan finde den optimale løsning for dig, så du kan blive glad for at handle hos To Door.

Fortsat god dag

Nu perfekt

Har tidligere givet 4 stjerner pga. jeres gamle uoverskuelige hjemmeside.

Med jeres nye hjemmeside forhøjer jeg det til 5.

Alting har foregået efter planen, der er ikke noget, at sætte en finger på...

Og I har helt klart de mest eksemplariske, flinke og venlige bude! Det skal de helt klart have ros for! Altid smilende, høflige og viser, at de faktisk gider hvad de laver.

29. juli 2012

Kære Martin,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at du er glad for vores varer og service!

Vi bestræber os altid på at levere inden for det valgte timeinterval - i tilfælde af f.eks. forsinkelser i trafikken ringer vores Kundeservice til kunden.

Vi arbejder på at gøre det endnu nemmere at handle på www.todoor.dk. Vi værdsætter vores kunders kommentarer og forslag og du er altid velkommen til at skrive til os på support@todoor.dk.

Overordnet godt

Bestilte for flere måneder siden og fik varene til tiden, ingen problemer der. Jeg afleverede så min pant, så jeg kunne komme af med det, det var også fint, indtil de skulle give mig penge for dem.

Jeg har flere ganage talt med kundeservice og der ikke vil gå længe før jeg vil modtage pengene, men der skulle alligevel gå nogle måneder for jeg fik dem.

Det jeg synes er mest uforskammet, er at de har taget et administratioans gebyr for at håndtere min pant, når de har haft så mange problemer med deres pant system.

Ikke i orden todoor.dk

10. juli 2012

Kære Mikkel,

Tak for din henvendelse - vi skal starte med at beklage forsinkelsen af udbetaling af din pant. Vi har haft nogle tekniske udfordringer omkring kreditering og vi er meget kede af at det tog så lang tid at udbetale din pant!

Vi har nu løst udfordringen og vores kunder vil fremover ikke opleve lignende forsinkelser.

Administrationsgebyret på pant er en del af vores handelsbetingelser - men i lyset af forsinkelsen og som et plaster på såret, vil vi dog bede dig om at rette henvendelse til vores Marketingchef på 31607500 så finder vi sammen en passende kompensation.

Super oplevelse

Når man bliver taget på det forkerte ben, uventede gæster, manglende indkøb og en hektisk dag - så er ToDoor en super oplevelse. Vi fik alt det vi havde bestilt - og mere til. Smukke blomster til husets frue og bamse til junior + at vi fik lækre madvarer og kvalitetsvin. En super god oplevelse - når man mindst venter det. Vi kan varmt anbefale alle andre at gøre det svære let - ring og bestil hos ToDoor - for vi er kræsne og har haft en god oplevelse, som vi gerne deler med andre.

Tak for en god service og glade gæster.

10. juni 2012

Kære Jesper,

Mange tak fordi du delte din oplevelse med os.

Vi er her netop for at kunne gøre en forskel i hverdagen - vi leverer alle indkøb lige til døren, samme dag som du bestiller. Det giver forhåbentligt lidt "luft" til familien og gør det nemmere at få uventede gæster som i dit tilfælde.

www.todoor.dk

Nemt, til tiden og gode tilbud

Jeg har handlet regelmæssigt hos Todoor siden de åbnede, og må sige at jeg har været meget tilfreds. De leverer til tiden, har gode varer og gode tilbud; både egne tilbud og tilbud gennem Downtown etc.
Der har selvfølgelig været et par småproblemer undervejs, men de er altid blevet håndteret venligt, hurtigt og professionelt.

10. juni 2012

Kære Michael,

Mange tak for din tilbagemelding.

Ja, vi har haft en meget travl opstartsfase og der er ind i mellem smuttere. Man kan ringe til os på 33 244 244 mellem 9-21 mandag til lørdag, så hjælper vores friske unge mennesker i Kundeservice med at løse udfordringen!

www.todoor.dk

Levering til tiden, men meget gamle vare

Det er første gang, at jeg prøver online bestilling af dagligvare og det er også den sidste. Vi købte ind til 1 uges forbrug, men da mælken blev leveret var den allerede 8 dage gammel :-( De frostne kylletter blev leveret i en åben pakke, hvilket jeg ikke finder voldsomt hygiejnisk. De øvrige vare var generelt også af ældre dato.

Jeg har skrevet til todoor om problemstillingerne, men har intet hørt. Det kan godt være, at 8 dage gammel mælk er ok for todoor, men så forventer jeg i det mindste et svar.

9. juni 2012

Kære Tina,

Tak for din besked.

Du har helt ret i at der var sket en fejl med dine varer - det beklager vi meget!

Som du aftalte med vores Kundeservice 9.6.12 så krediterer vi naturligvis for varerne.

Vi garanterer for friskhed og kvalitet og vores varer overholder som minimum de holdbarheder, som fremgår af vores handelsbetingelser.

Fin fin service..

Jeg havde købt et tilbud til todoor og da varerne kom manglede der godt nok en af varerne (det kan jo ske), jeg ringede og spurgte om det kunne passe at det blev taget fra gavekortet da det jo så var ikke var et ligeså godt tilbud.
En fyr ved navn Adam fiksede det hurtigt og jeg har nu nogle nye varer på vej.

24. maj 2012

Overvejende godt!

Vi fik alle de bestilte varer og alt fungerede, som forventet og lovet.

Grunden til, at de kun får tre stjerner på trods af, at købet forløb perfekt, er, at hjemmesiden er lidt svær at finde rundt på. Især deres søgefunktion er dårlig. Jeg søgte på 'olie' og troede i første omgang, at de kun har én slags, fordi deres øvrige olier først kom langt nede i søgningen efter alle mulige andre varer.

Derudover er deres varesortiment temmelig begrænset, hvilket også trækker ned.

Min anmeldelse er nok meget farvet af, at jeg normalt handler hos nemlig.com, som efter min mening er langt bedre, når det kommer til varesortiment og hjemmeside (primært søgefunktionen).

5. juni 2012 Opdatering: Jeg har nu købt ind hos Todoor.dk flere gange og har valgt at 'opgradere' min anmeldelse til 4 stjerner. Deres betjening er altid god, varerne er af god kvalitet og leveringerne kommer som aftalt (en enkelt gang kom de 40 min. for tidligt, men ligegyldigt for os).

I forhold til nemlig.com er det et plus, at varerne kommer i rigtige plastikposer, som kan bruges igen. Nemlig.com benytter store uformelige poser, som ikke engang kan bruges i affaldsstativet.

Den 'manglende' stjerne skyldes, at jeg stadig ikke er så gode venner med søgefunktionen og vareudvalget. Det lyder godt, at der fortsat arbejdes på det! Tak for det herfra.

26. april 2012

Kære Vikkelsø,

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores side og sortiment - du er meget velkommen til at 'tippe' os om lige præcis den vare, som du har brug for i hverdagen, men endnu ikke kan finde på www.todoor.dk

Ud over alle de gængse dagligvarer tilbyder vi også et discountsortiment, færdige måltidsløsninger samt lækre delikatesser, som du ellers ikke finde online. Tag et kig og skriv endeligt til os på support@todoor.dk så vil vi kigge på om vi kan tilbyde den vare du efterspørger.

www.todoor.dk

Leverance fungerede upåklageligt - og til tiden. Varerne var som angivet

Hvis kvaliteten bibeholdes, så lover det godt.

6. marts 2012

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse - vi har rigtigt travlt og arbejder på at blive endnu bedre!

Hvad angår kvaliteten, så er det simpelthen en hjertesag for os. Er kunden ikke helt tilfreds vil vi altid bytte uden diskussion. Vi er ikke tilfredse, før du er det!