Har brugt todoor flere gange og har aldrig oplevet problemer. Til alle leverancer har chafføren både overholdt de lovede tider, ringet i forvejen og været både søde og hjælpsomme. I forbindelse m... Se mere
Hjemmesiden er den MINDST intuitive jeg nogensinde har oplevet: Først skal man vælge, købe og betale for varerne - BAGEFTER skal man vælge, købe og betale for leveringen. Altså skal man hele købspr... Se mere
Skulle bruge en flaske stroh rum bestilte den igår kl 1530 og idag kl 9 kunne pakken hentes på den lokale GLS pakkeshop var meget imponeret .. Grunden til de ikke får 5 stjerner er at jeg også best... Se mere
Har bestilt varer som jeg endnu ikke har modtaget, hverken dette firma eller fragtfirmaet ABCexpress.dk svarer mig... Latterligt, men det slipper de sgu ikke så let fra..!
Andre kiggede også på
Kedelig oplevelse - Gamle varer
Plejer at bestille på nemlig.com,men har for første gang prøvet at bestille på todoor.dk.
Desværre ikke den bedste oplevelse. Jeg synes hjemmesiden var rodet.Når man bruger deres opskriftsektion (tilføj til kurven), fortæller den at x antal er tlføjet og x antal er ikke. Skal man så gætte sig frem til hvilke varer I ikke har?
Varerne ankom en smule forsinket, men leveret en en sød medarbejder. Jeg havde bestilt to bæger med frisk frugt, hvoraf det ene allerede udløber dagen efter?!? Det andet smagte meget gæret, og udløber iøvrigt allerede om to dage....Æv!
Jeg tror jeg vender tilbage til nemlig.com. Kvalitets/datokontrollen er simpelthen ikke god nok her
Update: todoor.dk kontaktede mig umiddelbart efter anmeldelsen, og vi fandt en løsning sammen - Fejl kan ske for selv de bedste, og todoor.dk har bevist de er i stand til at håndtere det vældigt fint. Tak for det - Nu ser jeg frem til en mere overskuelig hjemmeside og forhåbentlig en app indenfor kort tid :)

Nu perfekt
Har tidligere givet 4 stjerner pga. jeres gamle uoverskuelige hjemmeside.
Med jeres nye hjemmeside forhøjer jeg det til 5.
Alting har foregået efter planen, der er ikke noget, at sætte en finger på...
Og I har helt klart de mest eksemplariske, flinke og venlige bude! Det skal de helt klart have ros for! Altid smilende, høflige og viser, at de faktisk gider hvad de laver.

Overordnet godt
Bestilte for flere måneder siden og fik varene til tiden, ingen problemer der. Jeg afleverede så min pant, så jeg kunne komme af med det, det var også fint, indtil de skulle give mig penge for dem.
Jeg har flere ganage talt med kundeservice og der ikke vil gå længe før jeg vil modtage pengene, men der skulle alligevel gå nogle måneder for jeg fik dem.
Det jeg synes er mest uforskammet, er at de har taget et administratioans gebyr for at håndtere min pant, når de har haft så mange problemer med deres pant system.
Ikke i orden todoor.dk

Super oplevelse
Når man bliver taget på det forkerte ben, uventede gæster, manglende indkøb og en hektisk dag - så er ToDoor en super oplevelse. Vi fik alt det vi havde bestilt - og mere til. Smukke blomster til husets frue og bamse til junior + at vi fik lækre madvarer og kvalitetsvin. En super god oplevelse - når man mindst venter det. Vi kan varmt anbefale alle andre at gøre det svære let - ring og bestil hos ToDoor - for vi er kræsne og har haft en god oplevelse, som vi gerne deler med andre.
Tak for en god service og glade gæster.

Besvarelse fra www.todoor.dk
Nemt, til tiden og gode tilbud
Jeg har handlet regelmæssigt hos Todoor siden de åbnede, og må sige at jeg har været meget tilfreds. De leverer til tiden, har gode varer og gode tilbud; både egne tilbud og tilbud gennem Downtown etc.
Der har selvfølgelig været et par småproblemer undervejs, men de er altid blevet håndteret venligt, hurtigt og professionelt.

Besvarelse fra www.todoor.dk
Levering til tiden, men meget gamle vare
Det er første gang, at jeg prøver online bestilling af dagligvare og det er også den sidste. Vi købte ind til 1 uges forbrug, men da mælken blev leveret var den allerede 8 dage gammel :-( De frostne kylletter blev leveret i en åben pakke, hvilket jeg ikke finder voldsomt hygiejnisk. De øvrige vare var generelt også af ældre dato.
Jeg har skrevet til todoor om problemstillingerne, men har intet hørt. Det kan godt være, at 8 dage gammel mælk er ok for todoor, men så forventer jeg i det mindste et svar.

Fin fin service..
Jeg havde købt et tilbud til todoor og da varerne kom manglede der godt nok en af varerne (det kan jo ske), jeg ringede og spurgte om det kunne passe at det blev taget fra gavekortet da det jo så var ikke var et ligeså godt tilbud.
En fyr ved navn Adam fiksede det hurtigt og jeg har nu nogle nye varer på vej.
Overvejende godt!
Vi fik alle de bestilte varer og alt fungerede, som forventet og lovet.
Grunden til, at de kun får tre stjerner på trods af, at købet forløb perfekt, er, at hjemmesiden er lidt svær at finde rundt på. Især deres søgefunktion er dårlig. Jeg søgte på 'olie' og troede i første omgang, at de kun har én slags, fordi deres øvrige olier først kom langt nede i søgningen efter alle mulige andre varer.
Derudover er deres varesortiment temmelig begrænset, hvilket også trækker ned.
Min anmeldelse er nok meget farvet af, at jeg normalt handler hos nemlig.com, som efter min mening er langt bedre, når det kommer til varesortiment og hjemmeside (primært søgefunktionen).
5. juni 2012 Opdatering: Jeg har nu købt ind hos Todoor.dk flere gange og har valgt at 'opgradere' min anmeldelse til 4 stjerner. Deres betjening er altid god, varerne er af god kvalitet og leveringerne kommer som aftalt (en enkelt gang kom de 40 min. for tidligt, men ligegyldigt for os).
I forhold til nemlig.com er det et plus, at varerne kommer i rigtige plastikposer, som kan bruges igen. Nemlig.com benytter store uformelige poser, som ikke engang kan bruges i affaldsstativet.
Den 'manglende' stjerne skyldes, at jeg stadig ikke er så gode venner med søgefunktionen og vareudvalget. Det lyder godt, at der fortsat arbejdes på det! Tak for det herfra.

Besvarelse fra www.todoor.dk
Leverance fungerede upåklageligt - og til tiden. Varerne var som angivet
Hvis kvaliteten bibeholdes, så lover det godt.