Har brugt todoor flere gange og har aldrig oplevet problemer. Til alle leverancer har chafføren både overholdt de lovede tider, ringet i forvejen og været både søde og hjælpsomme. I forbindelse m... Se mere
Skulle bruge en flaske stroh rum bestilte den igår kl 1530 og idag kl 9 kunne pakken hentes på den lokale GLS pakkeshop var meget imponeret .. Grunden til de ikke får 5 stjerner er at jeg også best... Se mere
Har bestilt varer som jeg endnu ikke har modtaget, hverken dette firma eller fragtfirmaet ABCexpress.dk svarer mig... Latterligt, men det slipper de sgu ikke så let fra..!
Andre kiggede også på
Super service..
Har brugt todoor flere gange og har aldrig oplevet problemer.
I forbindelse med en større bestilling til en lejer på skanderborg festivallen oplevede vi også en rigtig god kommunikation med både todoor og ABC transport. Vi fik leveret det hele på den aftalte plads og på den aftalte tid.
Kan varmt anbefales.
....
super
at jeg også bestilte 6 flasker rosse vin og fik 6 flasker rødvin tilsendt i stedet men valgte at beholde dem ...
Elendigt
Bestilt som en del af et tilbud fra deal.dk 6 kg haribo slik.
2 af kasserne var ikke det jeg havde bestilt og ej heller hvad der stod i ordre bekræftelsen og ydermere var de pakket i så lille en kasse at to af bøtterne var ødelagt da jeg åbnede kassen.
Vil aldrig benytte dem igen.
Godt koncept men ELENDIG hjemmeside, kundeservice og levering
Hjemmesiden er den MINDST intuitive jeg nogensinde har oplevet: Først skal man vælge, købe og betale for varerne - BAGEFTER skal man vælge, købe og betale for leveringen. Altså skal man hele købsprocessen igennem 2 gange, med indtastning af kortnummer osv.
Jeg bestilte varerne en søndag eftermiddag. Varerne blev sendt om mandagen - 8 dage senere! Og først efter at jeg havde ringet og fået at vide, at min bestilling "lå nederst i bunken"???
Ellers et rigtigt godt koncept med fine priser. En skam det ikke er bedre udført.
Total elendig service
Har købt produkter af Todoor grænseservice via Dagens Bedste, men har aldrig modtaget. Pengene er trukket og jeg har en kvittering fra dagens bedste hvor der står at mine informationer er videresendt til Todoor, og at kuponen dermed er indløst.
Da jeg rykker dagensbedste for varer bliver dette videresendt itl Todoor som svarer at jeg skal gå på deres hjemmeside og benytte min rabatkode. For det første har jeg ALDRIG modtaget en rabatkode til deres hjemmeside, desuden har de to lignende produkter på deres side, så jeg ved ikke hvilken jeg skal bestille. Dog forsøger jeg at lægge en i kurven uden held. Jeg kan altså ikke komme varen i kurven og gå til kassen??!! - Forsøger at skrive via deres kundeservice på siden - denne fungere ikke.
Jeg skriver derefter direkte til Todoor på den adresse som de tildligere har svaret mig på (vi taler samme dag) men hører intet. Dagensbedste har rykket dem 14 dage - ligesåvel som jeg har, men vi hører intet fra dem.
Total mangel på kundeservice!! Sidder med følelsen af at der sidder en svindler bag Todoor Grænsehandel.
Langsomt og dårlig kommunikation
Bestilte dåsesodavand og slik en torsdag aften. Fik en bekræftelse på skærmen, men ingen ordrebekræftelse pr. mail. Efter 1 uge stod ordren stadig i status 'arbejder' i kundeportalen, hvor jeg så ser at der er stillet et spørgsmål til mig for 4 dage sigen, det har jeg heller ikke fået nogen mail om. Kan det virkelig være meningen at man som forbruger skal logge ind på kundeportalen hver dag for at se om der skulle være noget nyt?
At kommunikere med firmaet er i det hele taget ikke nemt. Ringer man til kundeservice pr. telefon hører man musik i 2 minutter og 16 sekunder, hvorefter forbindelsen afbrydes. Henvendelser via portalen, e-mail og Twitter bliver kun nogen gange besvaret. Så dårlige kommunikationsmuligheder gør at man føler man står overfor en mur, og man frygter at være blevet snydt.
Det tog 12 dage at få min forsendelse - ret lang ekspeditionstid for noget der må være lagervarer. Det skyldes nok den klumsede ordning med at man kan få sendt varerne, men at det skal være af et andet firma som ikke har noget at gøre med todoor. Jeg tror der har været dårlig kommunikation imellem dem.
Lagerstatus: Nej
Mulighed for at give besked til fragtmand om at pakken må stilles: Nej
Gebyr for betalingskort: Nej
Mail med ordrebekræftelse: Nej
Mail når ordre ekspederet: Nej
Mail med Track and Trace-nr.: Nej
Hurtig ekspedition: Nej
Bemærk iøvrigt, at når man køber varer på denne måde, er man pligtig til at betale punktafgift - modsat når man selv henter varer syd for grænsen. Hverken todoor.dk eller fragtfirmaerne tager sig af dette, så hvis man bare køber på den måde der lægges op til, så har man en forpligtelse overfor skattemyndighederne. Hvordan man skal komme til at betale denne afgift ved jeg ikke, men hvis man ikke gør er der vel en risiko for bøde.
Perfekt
Første gang jeg bestiller. Bestilte før kl 11.00 og bad om leverance samme dag mellem 15-16.00. Varene blev leveret af to flinke fyre kl 15.05.
Super service!
Fantastisk service altid leveret med et smil og godt humør
Modtog aftensmad til tre dage i træk - alt sammen leveret som kvalitetsvarer. Helt fantastisk gennemført koncept der holder til den travle familie.
Helt igennem super nemt og hurtigt
Bestilte i går nogle kanon tilbud og har fået dem allerede idag.
En skam jeg ikke kunne bestille Toms julekalender og Anthon Berg chokolade, fordi jeg bor i Jylland.
Men kommer helt sikkert igen.

Besvarelse fra www.todoor.dk
Manglende vare, og ingen respons
Købte en deal hvormed man kunne få halv pris - varerne var fine, smilende bud trods problemer med at finde opgangen og levering passede med det ønskede tidsinterval - alt i alt, nemt og smertefrit og ingen problemer. - Eller det troede jeg.
Opdagede at jeg manglede en vare, på trods af at den stod på leveringsedlen, og desuden var min mælk utæt - tydeligvis fra levering, men altså det kan jo ske. Skrev til kundeservice ang. den manglende vare, men har i dag 10 dage senere stadig intet hørt fra dem. Det var kun en vare til 25 kr, men jeg synes stadig ikke det er OK. Desværre, for alt andet forløb problemfrit. Uanset om det er købt som deal eller ej, forventer man at få de varer man har betalt for.
Updata: Har talt med todoor og fået meget fin undskyldning og kompensation. Slet ingen problemer på det punkt!

Supervenlig bud
Absolut intet at beklage sig over herfra. Varerne var iorden, kom til tiden og budet var eksemplarisk venlig og høflig.

Helt perfekt!
Vi har handlet hos todoor.dk nogle gange nu og der har ikke været noget at sætte en finger på - ikke på noget tidspunkt. Varene blev leveret til tiden og kvaliteten var i orden. Vi kommer helt sikkert til at handle der igen. :)

Besvarelse fra www.todoor.dk
God service - smilende levering.
Har netop til aften fået leveret mine varer - 6 fulde poser. Den mindste lille petite pige, der skulle bære det hele op - på 6. sal! Det gik sørme hurtigt, i fuld spring og med et kæmpe smil og venlige kommentarer. Fuld af beundring for det arbejde de udfører. Hun ringede sågar en time før de skulle komme, da hun havde et hul i hendes tidsplan, og ville høre om jeg var hjemme tidligere. God service! Kan varmt anbefales til alle - nemt, hurtigt og smilende.

Perfekt!
Det ringede på døren for 20 minutter siden og da jeg svarede dørtelefonen, lød det friskt: "Hej, det er Mette, jeg kommer fra ToDoor og har nogle varer til dig!".
Det er virkelig sjældent at jeg møder kvindelige bud og så var hun både sød og køn oveni. Mine varer er i orden, leveringen til tiden og med et smil - det eneste der mangler var et afslag ... nåh nej - jeg havde købt en deal via et af de der halv-pris-sider, så jeg fik varer for 500 kr og betalte kun det halve.
Jeg har tidligere handlet hos ToDoor og har kun været tilfreds med kvaliteten af både varer, leveringer og kontakt med Kundeservice.

Besvarelse fra www.todoor.dk
Dårlig levering, dårlig kundeservice, fin kompensation.
Jeg fik leveret min bestilling halvanden time senere end seneste tidspunkt. Da jeg selv kontaktede kundeservice et kvarter efter seneste lovede tidspunkt, fik jeg bare at vide, at de ikke kunne give en tidsramme for hvor meget de var forsinket. De har mit mobilnummer, så de kunne havde givet varsel eller skrevet på hjemmesiden, at der var forsinkelser. Men fik intet andet end en doven besked om at det var der altså.
Da jeg så endelig modtog varerne, var den ene poses varer indsmurt i løs jord, og nogle af grøntsagerne tydeligvis mugne (på trods af at der ikke var nogle grøntsager med jord på i posen O.o)
Jeg har klaget til todoor med det samme, og håber meget, at de samler op på de mange problemer, der var med min forsendelse.
Edit: Fik varerne klokken 21.30 i går aftes. I dag ville jeg så spise mine "friske" tomater til frokost. De var så allesammen stødte, bløde og misfarvede. Sikken en stand at sende ud!
Update: Fik en god snak med Sidsel fra deres kundeservice, der har sørget for en fin kompensation, som plaster på såret på min oplevelse. Derfor får de lige en stjerne mere.

Besvarelse fra www.todoor.dk
Super kundeservice, trods lidt småfejl
Synes ToDoor har et rigtigt lækkert udvalg på deres hjemmeside.
Har bestilt to gange, og frugt/grønt, kød, og mejeriprodukter levede til fulde op til mine krav om friskhed og kvalitet.
Fik endda en blomst med i købet :)
Eneste minus er, at den salat jeg havde bestilt til aftensmad kom i den lille version, i stedet for den store. Ærgerlig fejl, som der ikke er så meget at gøre ved, når man spiser maden samme aften.
Kundeservice var dog utroligt hurtige til at svare og kompenserede uden brok.
Tjaaaa.
Have i fredags bestilt varer mellem 15 og 16. Tror klokken er ca 16:30 hvor jeg skriver til kundeservice via. deres chat, og fortæller jeg ikke har modtaget. De siger så at buddet HAR været der, både til at ringe på og ringe til min mobil, hvilket jeg fatter hat af, da jeg har været ved mobilen og hjemme HELE dagen!
Han er så i nærheden og ville komme i løbet af et kvater, og jeg bliver bedt om at holde øje, det gør jeg så fra min altan på 3 sal og jeg ser den grønne bil komme og tænker fint. Men ser så han forsvinder ind i opgangen LIGE ved siden af min! Jeg må så farre ned og vente noget irriteret ved han bil og da han kommer ud af den forkerte opgang, med ellers ret stort og tydeligt nummer over døren, siger jeg hey, nummer 17 er her henne. ''nååååh, det havde han ikke lige set'' også tænker jeg, at hvis han er så talblind, så er det da KLART min mobil ikke har ringet. Nåh. Får mine varer og da jeg pakker ud, mangler der 3 ting! Må IGEN have fat i kundeserice, og uhh det ved de ikke hvor er. også måtte jeg ellers aflyse min planer for at vente på de 3-4 timer senere ville komme med tingene. Det gjorde de også. intet der. Desuden var min fløde sur da jeg samme dag ville bruge den. Dér orkede jeg bare ikke mere og smed den ud. Rigtig øv! Det gør jeg helt sikkert ikke igen.

Besvarelse fra www.todoor.dk
Ujævn oplevelse og langsom kundeservice - men god kompensation!
Vi havde bestilt nogle varer der skulle være kommet mellem 13 og 14 lørdag. Da klokken bliver 14 og varerne stadig ikke er kommet, ringer jeg ind og hører hvor de bliver af, hvortil medarbejderen svarer at han kan se på sin GPS at deres bud er i nærheden, men ikke præcist hvor. (GPS?)
Da jeg skal gå en halv time senere, bliver jeg urolig efter endnu et kvarter og der stadig ikke har været noget bud. Jeg ringer derfor igen og får så at vide at de vil ringe til buddet og derefter ringe mig op igen for at opdatere mig på situationen. Da klokken så bliver 14:30 har de stadig ikke ringet tilbage, så jeg ringer derfor igen og forklarer dem at jeg ikke længere er hjemme til at kunne modtage varer.
Vi aftaler så at de kan komme forbi mandag med varerne i stedet for selvom jeg egentlig helst bare ville have refunderet mine penge og annulleret ordren.
Senere samme aften ringer telefonen. Nu er det et bud der uanmeldt er dukket op på vores adresse selvom vi ikke er hjemme. Han har frostvarerne med, som han så får at vide han kan stille uden for døren da vi er hjemme kort tid efter. Buddet forklarer dog at der har været nogle problemer med frostvare leverancerne og at det skyldes forsinkelsen, hvilket de overhovedet ikke nævnte hos deres kundeservice.
Med frostvarerne ligger der en faktura hvor der står at alle varer er "leveret" hvilket de ikke er. Dette gør mig nu urolig igen, da jeg endnu ikke ved om de er klar over at vi ikke har modtaget andet end frostvarerne. Jeg har i skrivende stund skrevet tre forskellige emails til kundeservice og endnu ikke fået svar på en eneste af dem.
Det er virkelig dårlig service, og jeg handler aldrig hos jer igen. Det var meningen at det skulle være nemt at handle over nettet, men med dette forløb fortryder jeg at jeg ikke bare selv tog ned i supermarkedet. Det er ikke en måde at bygge jeres forretning op på.
OPDATERING:
I dag mandag kom de så med varerne i det aftalte tidsrum og havde også vedlagt en pæn kompensation i form af en flaske vin og dobbelt op på frostvarer så vidt jeg kan se. Det er en god måde at gøre skaden mindre på og derfor kvitterer jeg også med en ekstra stjerne.
Så tusind tak for det!

Perfekt kundeservice
Jeg havde nogle problemer med noget kød fra ToDoor, så jeg henvendte mig til dem. De gav hurtig svar, og jeg var meget glad for den løsning, vi fandt frem til - som de for i øvrigt selv foreslog uden jeg havde nævnt det.
Problemer med råvarer kan forekomme alle steder engang i mellem, det er ganske enkelt umuligt helt at undgå. God kundeservice findes ikke alle steder - men hos ToDoor gør det i høj grad!