3,3

Middel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ professionel service og specialløsninger- varm anbefaling

Jeg fandt Tinghøj Motorsav i Varde via Google, da jeg skulle købe en ny ATV (Can-Am). Jeg kendte ikke firmaet på forhånd, men fra første kontakt oplevede jeg en professionel og imødekommende service.

Som kørestolsbruger har jeg nogle særlige behov, og det krævede specielle løsninger ift. opbygning af ATV’en og udstyr. Tinghøj Motorsav tog sig virkelig tid til at forstå mine ønsker og udfordringer, og de var både kreative og hjælpsomme i at finde de helt rigtige løsninger.

Nu har jeg kørt på min ATV i et par måneder, og den kører perfekt. Alle de tilpasninger, de lavede, fungerer perfekt, og det betyder, at jeg kan bruge den fuldt ud.

Jeg kan varmt anbefale Tinghøj Motorsav – de ser én som menneske, er yderst professionelle, holder deres aftaler og gør en ekstra indsats for at levere det bedste resultat.

31. juli 2025

Ikke et sted jeg vil bruge igen

Ikke et sted jeg vil bruge igen.
Havde en stiga der over hvor til et tjek. De har den over en uge til en fejl søgning hvor efter de gir en melding at der skal bruges over 5000 kr på den for den kommer til at køre som den skal....
Jeg henter den så da jeg synes det er for dyr... betaler så for den fejlsøgning hvor efter jeg spørg om et stykke papir som forklar hvad de så havde fundet. Efter at ha diskutere med hende den sure dame der inde i 10 min.. får jeg så en kvittering på hvad de havde fundet a fejl... som hun mente jeg ikke skulle ha da de 800 car for en fejlsøgning....
Men når når får så papiret og kør min stiga et andet sted hen.. de laver en fejlsøgning og kan så konstatere at der skal 2 nye lejer samt 2 nye tændrør i. Til alt i alt 1600kr fik jeg en regning på. Og den kør perfekt nu 👌💪 så bruger sku nok aldrig tinghøj igen...
Skal os siges jeg havde 2 andre havetraktor der ude til service for mit arbejde.. 4-5000 pr havetraktor for et service og så går den ene istykker efter en tur på græsset... amatør firma 🤦‍♂️

5. september 2024

Super service, søde og imødekommede alle på teamet, værkstedet ydede ekstra service udover det sædvanlige da jeg stod med et "stort" "vil ikk' starte opgave" af min havetraktor bestemt ikke sidste gang jeg henvender mig der og handler dele 🌟🌟🌟🌟🌟 👌🏼

Mvh John

18. april 2023

Super service, søde og imødekommen. De har ydet en service udover det sædvanlige. Har kun godt at sige om dem. Bestemt ikke sidste gang vi er kommer her👌🏼

26. juli 2021

En helt igennem dårlig oplevelse

En helt igennem dårlig oplevelse.
Har haft min hækklippere til service derude. Efter jeg får den hjem og den har lagt i mit skur i en ca. uge, ser jeg en sø af benzin under den. Aflevere den igen og får en regning fordi der skal skiftes en benzinslange. “Den var mør” er meldingen. Noget de burde have set under første service, da det jo ikke er en supertanker men en hækklippere de har serviceret.

6. august 2020
Tinghøj Motorsave A/S-logo

Besvarelse fra Tinghøj Motorsave A/S

Hej Morten, tak for din anmeldelse. Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse med os. Til info så, da din hækkeklipper var inde første gang var den ikke utæt. At den er blevet utæt er sket i den periode den har lagt i dit skur. Fra du har afhentet den hos os, til du har indleveret den igen, kan jeg se i vores system at der er gået 2 måneder og ikke én uge som du nævner. Vi har desværre ikke mulighed for at forudse at den skulle blive utæt og derfor var den naturligvis ikke skiftet den første gang den var inde.

Var du kommet ind med hækkeklipperen efter en uge, så var den naturligvis blevet lavet UB.
Vi håber naturligvis at se dig igen, og forhåbentlig kunne ændre din 1-stjernede oplevelse til en 5-stjernet.

Du ønskes en fortsat rigtig god sommer :)

Fantastisk service

Fantastisk service! Professionel og høj faglig viden! Hurtig reparation af robotplæneklipper! TAK! Venlig velkomst og dialog med sælgeren - kan VARMT anbefales!

8. maj 2020

Handler der aldrig mere

Købte en benzin hækklipper som ikke virkede efter 10 mrd.
Benzin slange var mørnet op i benzin tanken og motor gik ujævn.
Slangen skiftede de men ville ikke lave den ujævne gang af motor
da dette måtte være karburator der var i stykker.
Den er som ny max kørt 10 timer.... så kunne ikke forstå dette.

Beskeden var at karburator ikke var dækket af garantien så derfor skulle jeg selv betale.
Handler der aldrig mere dårligere service findes nok ikke.

2. oktober 2014