Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 28 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed, professionalisme og evne til at skabe en tryg og behagelig atmosfære. Mange fremhæver den gode service, hvor medarbejderne er dygtige til at forklare processen og lytte til kundernes ønsker, hvilket resulterer i stor tilfredshed med de udførte tatoveringer og piercinger. Dog var nogle utilfredse med kvaliteten af en piercing, som de beskrev som skæv og smertefuld, og de følte, at pierceren ikke var professionel eller lyttede til deres præferencer.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet. Kunder fremhæver medarbejdernes venlighed,... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service. Kunder roser teamets nærvær, engagement og gode hjælp, hvor... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vildt god service, uanset hvilken medarbejder du møder! Det var min anden gang hos timeless art og jeg skulle have lavet to piercinger af deres nye piercer, Hiko. Super flink, god til at fortælle om p... Se mere

Jeg var der med min mor får at få en tatovering, og alle, både medarbejdere og kunder var søde. Efter jeg var færdig, og han der tatoverede mig var igang med at forklare behandling, besvimede jeg. Jeg... Se mere

Bedste service & den meget rareste oplevelse!! Susanne (som er piercer) er så rar & nede på jorden, der er styr på alt & man er sikker på, at det bliver udført ordentligt. Der bliver fortalt hele ve... Se mere

Hele familien var på besøg hos Timeless Art. Det har virkeligt været en god oplevelse. Teamet (Søren, Jesper og Ellen) er nærværende og engageret ud over det sædvanlige. Vi skulle have lavet alt li... Se mere

1. Tatoverings- og piercingsalon
  2. Piercingsalon
  3. Ørepiercing
  4. Tatovør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi udfører alle stilarter indenfor tatovering | Hver tatovør hos os er kompetent og professionel | Vi er blandt de bedste tatovører i Danmark |

4,5

Svarer typisk inden for 2 uger

Konge sted

Min bror og jeg blev tatoveret af Luna. Virkelig dygtig og fuld af gode ideer til design. Desuden en god service og rare personligheder.
Det er min anden gang og kommer helt sikkert igen

17. oktober 2019

Super god oplevelse

Super god oplevelse, ekstrem god kundeservice. De er lette at snakke med omkring hvad man vil have lavet. Rigtig venlige sjæle, de kan helt klart anbefales. 👍🏻👍🏻

5. oktober 2019

God service og fede tats

Fik min drømme tattoo lavet og den blev mega fin. Var nervøs da det var min første gang, men den gode service gav koldt vand i blodet!
Tak til Stine som lavede den :)

5. oktober 2019

Det var en super oplevelse

Det var en super oplevelse. Jeg havde en tatovering fra da min ældste blev født som i sin tid blev lavet af Hugo i Holbæk. Men efter Hugo's uheld og flere års ventetid, måtte jeg finde en ny tatovør som kunne leve op til Hugo's håndværk. Jeg endte i Jim's stol og jeg blev ikke skuffet! Han lavede mine liljer så tæt på Hugo's at det næsten ikke kan ses at de er fra to forskellige artister. Og mine fodaftryk er SÅ flotte, super realistiske. Jim selv var venlig og imødekommende og det var bare en tryg og god oplevelse hele vejen igennem.
Det bliver absolut ikke min sidste tatovering hos Jim! :)

16. juni 2019

Skæv, betændt og uacceptabel piercing:(

Har fået lavet en helix piercing hos dem for et par måneder siden, men min piercing er stadig betændt og der er en kæmpe "kugle" inde i hullet som der kommer væske og blod ud af. udover det gør den pisse ondt hver gang jeg rør ved den. OG har renset den HVER dag siden jeg fået den lavet.
plus den sidder skævt i. Piercinger er blevet presset ned af i øret istedet for lige igennem. så der er ikke nogle af mine andre øreringe der passer til.
Hver gang jeg har renset min ørering bliver mit øre virkelig irriteret og helt rødt så piercinger strammer enormt meget når jeg kommer den i igen.
Har fået lavet en anden helix piercing i en smykke forretning for to år siden og den blev skudt i... der var INGEN problemer. ingen betændelse, ingen hævelse, intet.
Var sammen med min bedste veninde og hun fik også lavet en og hun har de samme problemer ud over at hendes er blevet presset op af i øret, så hendes er også skæv. vi er begge enormt triste over vores piercinger og vi har spildt 400 kr begge to

2. juni 2019

For dårligt

Jeg fik i februar lavet en piercing sammen med en veninde som er lavet HELT skævt( det er hendes også).Den har kostet 400kr og er helt uacceptabelt lavet. Selvom at vi har fulgt hendes instrukser om rensning så har vi begge to konstant betændelse og blødende piercinger. Hun kunne heller ikke give os et konkret svar på hvor lang tid de skulle side i før vi kunne skifte dem ud.Vi sad og ventede i næsten en time for først at komme ind og det tog under 10 min ar lave piercingerne på min veninde og jeg.
Pierceren var derudover en smule ubehøvlet og det føltes som om at hun bare ville have min veninde og jeg ud af butikken hurtigst muligt.

2. juni 2019

Jeg fik i november min første…

Jeg fik i november min første tatovering hos Luna 😁😍 den er simpelthen blevet så fin og jeg glæder mig til at den skal tegnes lidt op og hun skal pryde min skulder med den næste tatovering. God service, især fordi jeg kommer fra Bornholm og ikke liiige kan komme forbi shoppen inden for at snakke om dem.
Alle er søde og venlige.

26. januar 2019

Første tatovering.

Fik lavet min først tato i dag af Luna, som er lærling i butikken. Super søde mennesker lg dejligt uformelt. Arbejdet blev super fint og jeg er meget tilfreds. Ikke sidste gang jeg skal have lavet noget hos Timeless Art

2. november 2018

Fik lavet en migræne

Fik lavet en migrænepiercing med min søster hvilket til at starte med gik fint. MEN på os begge to faldt piercingen ud efter nogle uger, flere gange!! Jeg var så uheldig at min faldt ud da pierceren havde ferie og butikken sendte mig derfor væk igen og sagde at de ikke kunne hjælpe mig. Måtte gå til en anden piercer og betale for et helt nyt smykke. Den 'nye' piercer fortalte mig da, at man skal pierce med titanium smykker når det er migrænepiercinger hvilket ikke var tilfældet hos mig. Jeg havde fået kirurgisk stål i. Alt i alt en dårlig service fra Timeless art's side..

19. august 2018