Vildt god service, uanset hvilken medarbejder du møder! Det var min anden gang hos timeless art og jeg skulle have lavet to piercinger af deres nye piercer, Hiko. Super flink, god til at fortælle om p... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi udfører alle stilarter indenfor tatovering | Hver tatovør hos os er kompetent og professionel | Vi er blandt de bedste tatovører i Danmark |
Algade 34, 4000, Roskilde, Danmark
- timelessart.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
God oplevelse og prof behandling;)
God oplevelse og prof behandling;)
Fair pris👏🏻
Super god oplevelse
Super god oplevelse, og super service! Rare mennesker og fuld forståelse for hvad man vil have! Kan varmt anbefales
Helt igennem fremragende sted
Helt igennem fremragende sted. Atmosfæren, personalet, service niveauet.. alt spiller max
Dårlig service.
Jeg fik lavet en piercing d. 1. og fik at vide, jeg bare skulle bade den i saltvand, morgen og aften, hvilket jeg så gjorde.
I er søde til at svare hurtigt, første gang jeg skriver til jer, fordi jeg efter lidt over en uges tid, stadig har gener med den. Jeg spørger om jeg må komme ind og få den tjekket, men får at vide "det ville være spild af min egen tid", og jeg bare skal blive ved med at gøre som jeg plejer.
På tredje uge, hævede min læbe vildt meget op og smykket begyndte at gro ind i huden, hvilket er normalt for en Medusa, men da jeg prøver at få kontakt med jer i hele to dage, for at få hjælp og om eventuelt skiftning til længere stav, er der ingen der svarer, også selvom I ser mine beskeder, og man kan heller ikke få fat på jer via telefon, da den bare siger jeres nummer ikke er tilgængeligt. Hvilket jeg også skriver til jer, uden svar.
Jeg ender med at må gå til en anden butik, for at få hjælp, som heldigvis tog mig ind med det samme. Her får jeg så at vide det ikke er nok bare at bade den med saltvand, der skal også en speciel sæbe til og man skal lave noget mundskyld + de gav mig en guidende folder med hjem. Intet af dette fik jeg at vide af jer.
Virkelig ikke i orden eller god service. Hende som lavede min piercing var rigtig sød og beroligende, men det var også det eneste gode service jeg fik.
Pisse god oplevelse
Pisse god oplevelse. Søde og venlige medarbejdere i butikken.
Og et meget flot resultat som jeg er tilfreds med!
Og så er der gratis monster! Gaven :)
Dejligt sted
Dejligt sted, søde og i formative medarbejdere. De lytter til en, og jeg fik en rigtig god tatovering ud af det
Det er et super sted
Det er et super sted, super mennesker og de er dygtige
Fint, men upersonligt
Jeg skulle have lavet min første tatovering, og efter er par bud på designs fra tattovøren som var lidt misforståede i forhold til hvad jeg ville have, fik jeg selv med hjælp fra en lærling der havde kigget med tegnet et passende design. At min tatovør ikke selv fangede min vision var egentlig fair, men jeg var ked af at manden lige fra første telefonmøde til afsluttet tattoo virkede uindbydende, uinteresseret og nærmest træt af at skulle have opgaven. Jeg ankom fuld af energi og forlod stedet med tanken om ikke at komme tilbage på trods af en okay udført tattoo og en lækker shop.

Besvarelse fra Timeless Art
God oplevelse pg sødt personale
Super sød tatovør
Super sød tatovør. Så god første gang. Vil klart anbefale
Fanme den fedest tattoo salon!
Fanme den fedest tattoo salon!
Fed stemning og fede mennesker!
Kan klaaaart anbefales
Perfekt som altid
Junkie biks
Junkie biks , de har ikke styr på en skid. Man bestiller tid, men ejeren har røget så meget crack han har glemt tiden , og taget andre ind og så ikke engang prøver at finde tid alligevel . Bums
Det var en god oplevelse
God oplevelse!
Super godt sted!
Super godt sted, og flinkt personale. Kan i den grad anbefales!
Kanon service
Kanon service, god oplevelse og perfekt tatovering!