Thy-Mors Energi Anmeldelser 8

2,2

2,2

Under middel

Deres routere er det mest elendige

Deres el-system ville have fået 4 stjerner (ikke 5, fordi de er dyrere end andre), fordi det fungerer, og de har en fin kundeservice, og det betaler jeg gerne ekstra for.

Men deres nye routere fra Zyxel er det mest elendige billige fejlbehæftede stads.

End ikke Lan-stick systemet virker (ledning til en enhed fra routeren, som ellers skulle være det stensikre)

Denne anmeldelse er udelukkende for at advare andre, og opfordring til at sige NEJ til de nye routere.

Historik: Jeg har Altibox som udbyder, og deres tidligere routere virkede, men de havde monopol, og det blev så lovbefalet, at man skulle have en ny router, hvor andre udbydere end Altibox kunne koble sig på - af konkurrencemæssige grunde.

Dette stod Thy/Mors energi for.

Nærmere:

Der kom en tekniker, de havde samarbejde med fra Norlys.

Han monterede det hele og kørte igen og aktiverede det ca. 1 time efter.

INTET VIRKEDE !!!

Det var den 19. august, og I skrivende stund virker det stadig ikke som før (040924)

Jeg kontaktede Altibox (efter selv at have brugt ca. 3 timer), som var fantastisk hjælpsomme, og de fik mulighed for at hjælpe teknisk, og de fik det meste til at virke - tog over 1 time.
De fik såkaldt fjernsupport og gik ind i mine systemer (pc, mobil o.s.v.) og ændrede indstillingerne, men det var noget af en udfordring for dem, og jeg skal pointere at ALLE ting virkede med de "normale" indstillinger før den nye router)

De kunne dog ikke få min varmepumpe til at virke.

Brugte også selv adskillige timer på at forsøge dette, både før og efter samtalen med Altibox - havde også forgæves fat i Kinnan, der står bag min varmepumpe (Mitsubishi, som virkede perfekt med den tidligere router)

Senere viste det sig, at min alarm (Panasonic)heller ikke virkede !!!

Brugte utallige timer, herunder kontakt til Panasonic via lang samtale.

Kunne ikke hjælpe.

Kontakt til Altibox igen, og de sender en ny router til mig - de ER bare så vidende og så hjælpsomme.

Nu må vi se, om den så virker.

Indtil nu er der brugt ca. 12 timer på forsøg på problemløsning.

Min anbefaling er: Sig NEJ, så længe du kan, indtil de får en bedre router at sende ud.

Det her minder om Microsoft i starten, hvor folk fik U-færdige programmer ud, som de selv skulle være fejlrettere til - indtil folk sagde NEJ, nu vil vi ikke længere (fra XP til Vista), og så kom det dengang glimrende program Windows 7 (nu 10 og 11), som virkede.

Folk havde fået nok, og det virkede på Microsoft (de er langt bedre i dag - jeg har både Microsoft og Mac/Apple)

Jeg minder også om den byretsdom fra København, hvor et firma blev ved med at lave den samme fejl, og så endte det med, at den person det gik ud over, sad og talte sine timer op, og han endte så med at få erstatning for disse timer svarende til hans normale timeløn.

Kære Thy/Mors energi= I er gode til el, og til kundeservice, men I har ikke checket de routere i det virkelige liv for kunderne, og det er således ikke bare undertegnede, der har fået problemer (dette har jeg hørt fra valid side, men jeg har ikke dog ikke tallet på, hvor mange der har fået problemer).

Der kommer en selvbetalt tekniker ud til mig i næste uge for at se, om han kan ordne varmepumpens system, hvis den nye router stadig ikke virker.

Hvem skal betale regningen til ham, hvis det viser sig IGEN, at det er routeren der ikke virker ?

19. august 2024

Nu har jeg haft en aktiv pbs i…

Nu har jeg haft en aktiv pbs i månedsvis, men de kan ikke finde ud af at bruge den - så jeg er endt med rykkergebyr et par gange.
Nå, men hvis det er for svært, så må jeg hellere finde et andet selskab - kan se at de også er forventet 1000kr dyrere om året end dem jeg havde sidst (som på magisk vis kunne finde ud af at afregne el!?).

16. oktober 2020

Fantastisk service !

Fantastisk service !
Jeg fejlmeldte en gadelampe tirsdag 6/10 kl. 8.30. Torsdag 8/10 kl. 7 kunne jeg konstatere, at gadelampen fungerede korrekt igen. Det er bare super hurtig og flot service.

9. oktober 2020

Kundeservice, En by i Rusland

Reelle informationer og kundeservice er nærmest ikke eksisterende.
Jeg blev ved bestilling af bredbånd sidst i september først oplyst der ville gå 3 - 6 uger før levering. I starten af december rykker jeg for en ny dato, og bliver oplyst jeg vil få det installeret inden jul. Her midt i januar rykker jeg igen. De oplyser nu, at de forventer at kunne levere i 1. kvartal!
Så må vi se om det holder, jeg tvivler...

14. januar 2019

Uærlig og dårlig serviceret slikbutik

Der har ikke været andet end bøvl og besvær fra dette selskab de sidste 10 år, de vil aldrig gøre noget for kunderne, fusker med regninger, sender altid opgørelser/regninger ud få dage før de skal betales.

Sidste år flyttede jeg til et nyt lejemål og forventede at betale det de sidste lejere var sat til, som man plejer.
Desværre var de sidste lejere næsten sat til 20.000kr strøm om året og det skulle jeg jo lige pludselig betale, jeg kontaktede thy mors og sagde at vi har kun brugt 1000kwh på et halvt år og om de kunne lave det om.

Det kunne der sku ikke være tale om, så jeg skulle ha lavet afdragsordninger med rykkergebyr osv. osv. det blev en meget stram jul samtidig med (tak for det Thy mors)

Nu kommer vi så til opgørelsen og til den store overraskelse skal jeg have mange penge tilbage i strøm, det er ligefør jeg slet ikke behøver betale strøm for hele 2017.

Men sender de så pengene til den aftalte tid og skal man igen rykke for det ? desværre ja.

Jeg har afmeldt alle el-aftaler mm som jeg kan komme afsted med, jeg har anbefalet samtlige kolleger, venner og familie om at gøre det samme og vist dem hvordan.

Jeg håber Thy mors tager sig sammen og jeg håber der åbner en konkurrent, så borgerne i Thy og mors har et professionelt sted at handle strøm i stedet for det abebur.

8. marts 2017

Thy Mors Energi service A/S gennemsyret uhæderlig

Idet jeg boede på Mors har jeg der haft Thy Mors Energi , idet de havde forsyningspligt og målereje på den bopæl jeg havde. Ved første henvendelse fra Thy Mors ser jeg at de har tillagt mig 36 KWH mere end min udlejer har aflæst ved min indflytning. Jeg henvende mig da til dem, hvor de så lovede at rette fejlen. Men fejlen blev bare ikke rettet. Så flytteopgørelse indeholdt stadig de 36 KWh for meget. Først derefter rettede de 36 KWh da jeg sender en mail, men stadig opgørelse med småfejl angående priser, som jeg ikke orkede at diskutere. Ligeledes laver de regninger hvor perioder fletter ind i hinanden så forbruger har svært ved at få overblik . Den sag så slut, men prinsippet i det fortæller deres væremåde.
Jeg flyttede så d. 27.11.2014 . Og ved flyttemeddelese til Thy Mors Energi fik jeg oplyst at det også er dem som står for forsyning på også den nye adr. Derfor kom det bag på mig da jeg 03.12.2014 modtog et velkomst brev fra Energi Nord. Hvor Energi Nord ved min opringning, forklare mig at det er Energi Nord der har vundet forsyningspligt på adr. Men at det er THy Mors der ejer installationen. Men at jeg naturligvis kan vælge Thy Mors Energi til også forsyning.
For at undgå at få delte regninger vælger jeg så at flytte fra Energi Nord over til Thy Mors Energi så forbrug og afgifter er samlet regning. Kontrakt skrives d. 08.12.2014 Flytning skal foretages d. 06.01.2015 . I den forventning at den fejl der har været var et engangs tilfælle.
D.15.12.2014 sender Thy Mors mig en aconto opkrævning for ny adr. for perioden 27.11.2014 - 31.12.2014 med forventet forbrug 283 KWh, altså 35 dage. Da jeg ikke ved bedre betaler jeg den naturligvis.
D. 21.12.2014 sender Energi Nord opgørelse for perioden 27.11.2014 - 05.01.2015, 278 KWh . Efter en snak med Energi Nord får jeg oplyst at de 278 KWh er oplyst til Energi Nord af Thy Mors Energi, som er ansvarlig for opmåling idet de ejer måleren. Hvilke jo så vil sige at Thy Mors har meddelt 278 KWh til Energi Nord for forbrug. Men opkræver selv forbrug 283 KWH af mig, for et forbrug som Energi Nord har leveret. Idet jeg først skulle overgå til Thy Mors Energi d.06.01.2015. Da jeg skriver til Thy Mors Energi at jeg vist ikke skal betale forbrug to steder, får jeg intet svar.
D.22.01.2015 sender Thy Mors Energi ny opgørelse på forventet forbrug nu for perioden 27.11.2014 - 05.01.2015 . Altså nu 40 dage, for ny adr. Der rettter de 283 KWh til nu 278KWH så KWh stemmer overens med Energi Nord. Men de retter så også pris og abonnement, således. At nu er 278KWH blevet dyrere end 283 KWh var i sidste regning. Og de kræver stadig forbrug som Energi Nord har leveret. Da jeg påtaler det, undlader de at svare. Det er umuligt for mig så at finde ud af om de har ladet de 35 dage fra 2014 få prisen fra 2015. Men skelner de pris i 2014 og pris i 2015, og hvilke dage der høre under hvad, ser det heller ikke godt ud.
Abonnement for de sidste 5 dage de nu har lagt på, koster så 13,50 kr. Gennemsnit pr. dag de 5 dage ind i 2015 er 2,70 kr pr. dag. I regning af d. 15.12.2014 har de opkrævet 45,00 kr for 35 dage. Gennemsnit pr. dag 1,29 kr. Altså mere end dobbeltpris for 5 dage af 2015. Da jeg påtaler i mail at der er fejl i beregning , fårjeg det svar at priserne for 2015 er steget og dermed svare de ikke på mere. Men på deres hjemmeside står der pris for abonnement 2015 er 540 kr. Gennemsnit pr. dag er det 1,48 kr. Det ligger lidt langt fra 2,70 kr. Ikke alene opkræver de forbrug leveret af anden elselskab, men også kræver de næsten dobbelt pris af abonnement som deres hjemmeside oplyser. Som jeg da også er i tvivl om jeg skal betale eftersom forbrug blev leveret af Energi Nord.
I samme regning har de vedlagt opkrævning for perioden 06.01.2015 - 31.03.2015 Jeg mailer så en opsigelse til dem. Flytning 26.02.2015 og gør krav på opgørelse. Vedhæfter billede af måler pr. 11.02.2015. Så vi får skildt af hvad der har været mit forbrug og hvad der er forudbetaling. Idet jeg ikke har tiltro til dem, og derfor ikke ønsker at forudbetale for en længere periode end jeg er kunde der. Jeg modtager det svar at jeg da er fri til at finde et andet selskab. Men mit krav om opmåling ignorere de totalt. Istedet sender de mig en betalingspåmindelse få dage inden jeg flytter, forfaldsdag d. 27.02.2015 hvor de skriver at det i værste fald medføre elforsyning vil blive afbrudt. Altså mener de at jeg skal forudbetale for 33 dage efter min flytning til andet selskab.
Idet jeg har sagt op, flytning foregik som planlagt et par dage senere. Ignorere jeg den henvendelse, som værende endnu en fejl de nok retter selv.
D.02.03.2015 4 dage efter min flytning til andet selskab modtog jeg så meddellelse om inkasso og eventuelt afbrydelse af elforsyning . Hvis ikke jeg betaler senest d. 10.03.2015 . Hvor der nu er påløbet inkassogebyr, og oplysning om inkassobesøg gebyr på 250 kr. Samt omkostning ved lukning 400 kr.
Samme dag modtog jeg også aflæsningkort ved skift af leverandør, hvor de skriver at jeg skal indsende den senest d. 13.03.2015. Altså kan jeg ikke se det som en fejl at de sender mig et inkassobrev. Derimod kan jeg se at de så lige kan nå at få lidt gebyr her og der, inden aflæsning (som de selv udsætter) og dermed opgørelse. De venter lige med aflæsning ved leverandørskifte, til de kan nå at få lidt ekstra gebyr ind. Derfor nægtede de også midlertidig opmåling da jeg gjorde krav på det. Jeg syntes ikke at de har vist sig særlig ærlig i deres handlinger. Og jeg ser det som ren provokation og afpresning . Måske de regner med at de kan lukke munden på mig for deres forretningsmetoder. Men der tager de fejl. Jeg har klaget til Ankenævnet på energiområdet, og Forbrugerombudsmanden. Og stopper THy Mors Energi ikke, går jeg videre til jeg har væltet deres mure. Jeg vil kraftigt fraråde enhver at tage Thy Mors Energi som leverandør og jeg syntes at det firma burde kommer under revision. Jeg vil kraftigt råde de kunder de har til at holde nøje øje med deres regninger, for hvad der stille og ubemærket sniger sig ind. Hver gang de snyder en forbruger ved ændringer af priser og abonnement får de store penge ind. De har nok over 50000 instalationer, og får de bare 10 kr ekstra ind fra hver forbruger ved hver regning. Får de virkelig stor penge ind ekstra på årsbasis.
Hvis nogen her så skulle tro at Thy mors Energi kan undskylde sig med at de var bange for ikke at kunne få deres tilgodehavende ind, må jeg sige at de tager kraftigt fejl. Hver en regning jeg gennem tiderne med Thy Mors Energi har modtaget, har jeg betalt langt før indbetalingsfrist. Så de kan ikke bruge det som undskyldning at de var bange for ikke at få deres tilgodehavende efter min flytning til anden leverandør..

6. marts 2015

Er dette din virksomhed?