Deres routere er det mest elendige
Deres el-system ville have fået 4 stjerner (ikke 5, fordi de er dyrere end andre), fordi det fungerer, og de har en fin kundeservice, og det betaler jeg gerne ekstra for.
Men deres nye routere fra Zyxel er det mest elendige billige fejlbehæftede stads.
End ikke Lan-stick systemet virker (ledning til en enhed fra routeren, som ellers skulle være det stensikre)
Denne anmeldelse er udelukkende for at advare andre, og opfordring til at sige NEJ til de nye routere.
Historik: Jeg har Altibox som udbyder, og deres tidligere routere virkede, men de havde monopol, og det blev så lovbefalet, at man skulle have en ny router, hvor andre udbydere end Altibox kunne koble sig på - af konkurrencemæssige grunde.
Dette stod Thy/Mors energi for.
Nærmere:
Der kom en tekniker, de havde samarbejde med fra Norlys.
Han monterede det hele og kørte igen og aktiverede det ca. 1 time efter.
INTET VIRKEDE !!!
Det var den 19. august, og I skrivende stund virker det stadig ikke som før (040924)
Jeg kontaktede Altibox (efter selv at have brugt ca. 3 timer), som var fantastisk hjælpsomme, og de fik mulighed for at hjælpe teknisk, og de fik det meste til at virke - tog over 1 time.
De fik såkaldt fjernsupport og gik ind i mine systemer (pc, mobil o.s.v.) og ændrede indstillingerne, men det var noget af en udfordring for dem, og jeg skal pointere at ALLE ting virkede med de "normale" indstillinger før den nye router)
De kunne dog ikke få min varmepumpe til at virke.
Brugte også selv adskillige timer på at forsøge dette, både før og efter samtalen med Altibox - havde også forgæves fat i Kinnan, der står bag min varmepumpe (Mitsubishi, som virkede perfekt med den tidligere router)
Senere viste det sig, at min alarm (Panasonic)heller ikke virkede !!!
Brugte utallige timer, herunder kontakt til Panasonic via lang samtale.
Kunne ikke hjælpe.
Kontakt til Altibox igen, og de sender en ny router til mig - de ER bare så vidende og så hjælpsomme.
Nu må vi se, om den så virker.
Indtil nu er der brugt ca. 12 timer på forsøg på problemløsning.
Min anbefaling er: Sig NEJ, så længe du kan, indtil de får en bedre router at sende ud.
Det her minder om Microsoft i starten, hvor folk fik U-færdige programmer ud, som de selv skulle være fejlrettere til - indtil folk sagde NEJ, nu vil vi ikke længere (fra XP til Vista), og så kom det dengang glimrende program Windows 7 (nu 10 og 11), som virkede.
Folk havde fået nok, og det virkede på Microsoft (de er langt bedre i dag - jeg har både Microsoft og Mac/Apple)
Jeg minder også om den byretsdom fra København, hvor et firma blev ved med at lave den samme fejl, og så endte det med, at den person det gik ud over, sad og talte sine timer op, og han endte så med at få erstatning for disse timer svarende til hans normale timeløn.
Kære Thy/Mors energi= I er gode til el, og til kundeservice, men I har ikke checket de routere i det virkelige liv for kunderne, og det er således ikke bare undertegnede, der har fået problemer (dette har jeg hørt fra valid side, men jeg har ikke dog ikke tallet på, hvor mange der har fået problemer).
Der kommer en selvbetalt tekniker ud til mig i næste uge for at se, om han kan ordne varmepumpens system, hvis den nye router stadig ikke virker.
Hvem skal betale regningen til ham, hvis det viser sig IGEN, at det er routeren der ikke virker ?