Bedrijf is echt bizar slecht te bereiken! Wat echt onwijs rot is als je op middelen als insuline zit te wachten en die niet worden geleverd en je geen contact krijgt over wanneer dan wel! Zo behande... Se mere

Uitstekend! de vervoerder maakte de medicijnen zoek, na de hele dag daar op te hebben gewacht, en medewerkers van de Thuisapotheek hebben op de dag daarna snel gehandeld door de medicijnen opnieuw t... Se mere

De expertise en advisering is top. Vriendelijke houding medewerkers. Mijn ervaringen zijn ronduit positief, niet meer wachten in de drukke apotheek maar bezorging via de post. Mocht je tijdelijk elde... Se mere

Top use, especially also with the use of WhatsApp! Very convenient, fast reply, got the job done!

1. Online-apotek

Ontdek Thuisapotheek, jouw toegankelijke online apotheek in Nederland. Bestel eenvoudig jouw medicijnen en beheer herhaalrecepten vanuit huis. Profiteer van persoonlijk advies en krijg je medicijnen gratis thuisbezorgd. Maak medicijnen bestellen gemakkelijk, schrijf je in of download de app! Simpel, snel en betrouwbaar!

4,3

Svarer typisk inden for 1 uge

Goede service

Bedrijf stuurt ruim 14 dagen vooraf een heads-up over een, te ontvangen, zending. Hierop kan worden gereageerd als je minder of juist meer nodig hebt. Wordt keurig verwerkt.

22. april 2025

De thuisapotheek wil mijn medicijnen…

De thuisapotheek wil mijn medicijnen niet meer leveren omdat de marges te klein zijn (hebben het afgelopen 3 jaar wel gedaan). Ik probeer het te krijgen bij een andere apotheek maar dan moet ik het hele traject opnieuw doorlopen: specialist bellen, de assistent bespreekt het met de specialist, machtiging vragen, recept vragen, de nieuwe apotheker die aan het werk gezet wordt, alles uitleggen. Volgende week krijg ik mogelijk bericht en hopelijk over 2 weken mijn medicijnen. Ik vind dit heel kwalijk: de druk op de zorg is heel hoog en nu moet ik alles opnieuw in gang zetten. Kost veel tijd van mij en van de zorgverleners. En dat allemaal omdat dit bedrijf uit commerciële overwegingen niet wil leveren. Waarom kan de Zorgautoriteit/ IGJ hier niets aan doen? Heel kwalijk dit!

14. april 2025

Kennelijk was mijn herhaal recept…

Kennelijk was mijn herhaal recept verlopen.
Thuisapotheek vindt het niet nodig mij daar over te informeren.
Na herhaald telefonisch contact met de thuisapotheek en huisarts lukt het de thuisapotheek e.e.a. te regelen.

31. marts 2025

Superslechte service, mijden dit bedrijf

Superslechte service. Medicatie besteld, krijg 1/4 van wat ik had besteld toegestuurd. Vervolgens ineens een factuur voor alles ipv 1/4. Ik maak bezwaar, eerst krijg ik een mail dat ik wel een koopje heb, wat totaal niet klopt als je 3/4 teveel krijgt gefactureerd. Nogmaals gemaild, krijg ik een mail terug dat ik lieg.

3. marts 2025

Helaas veel slechte ervaringen

Helaas veel slechte ervaringen, van alle zendingen is er slechts 1 goed verwerkt. Communicatie gaat stroef. Je moet 8 keer bellen voor de ze eindelijk iets doen. Alles gaat erg onprofessioneel. Telleurstellend bedrijf.

23. december 2024

Communicatie is slecht

Communicatie is slecht. Vertellen dat je medicatie is verwerkt. Week later is je bestelling er nog niet. Dan ligt het in eens aan de levertijd van medicatie. Wat heb je dan verwerkt de eerste keer??

1. oktober 2024

Bestellen en betalen ging vlotjes

Bestellen en betalen ging vlotjes. De levering duurde langer dan verwacht. Donderdag ruim voor 16:00 besteld, geschatte levering de volgende dag of de dag daarna. Uit eindelijk de dinsdag erna pas geleverd.

16. juli 2024

Prima simpele manier van bestellen

Prima simpele manier van bestellen. Enige commentaar zou zijn dat mijn bestelling in een onnodige grote doos werd geleverd en niet door de brievenbus paste, hetgeen resulteerde in een ritje naar het afhaalpunt.

15. juli 2024