Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bedrijf is echt bizar slecht te bereiken! Wat echt onwijs rot is als je op middelen als insuline zit te wachten en die niet worden geleverd en je geen contact krijgt over wanneer dan wel! Zo behande... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekend! de vervoerder maakte de medicijnen zoek, na de hele dag daar op te hebben gewacht, en medewerkers van de Thuisapotheek hebben op de dag daarna snel gehandeld door de medicijnen opnieuw t... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De expertise en advisering is top. Vriendelijke houding medewerkers. Mijn ervaringen zijn ronduit positief, niet meer wachten in de drukke apotheek maar bezorging via de post. Mocht je tijdelijk elde... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top use, especially also with the use of WhatsApp! Very convenient, fast reply, got the job done!

Virksomhedsoplysninger

1. Online-apotek

Skrevet af virksomheden

Ontdek Thuisapotheek, jouw toegankelijke online apotheek in Nederland. Bestel eenvoudig jouw medicijnen en beheer herhaalrecepten vanuit huis. Profiteer van persoonlijk advies en krijg je medicijnen gratis thuisbezorgd. Maak medicijnen bestellen gemakkelijk, schrijf je in of download de app! Simpel, snel en betrouwbaar!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 71 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Service

Ik ben normaal nooit van de reviews, maar vond dit wel het melden waard. De arts had een vergissing gemaakt en Thuisapotheek heeft dit gelijk met de arts opgepakt en mij terugkoppeling hierover gegeven. Met als gevolg dat ik gelijk mijn medicijnen kreeg bezorgd. Dit is pas service!

15. januar 2026

Beste R.Doumon,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat we de vergissing snel samen met de arts hebben kunnen oplossen en u direct van uw medicatie hebben kunnen voorzien. Goede service en duidelijke communicatie vinden wij erg belangrijk. Dank voor uw vertrouwen in Thuisapotheek.

PostNL

Ik had mijn zending deze week niet op tijd ontvangen. Ik snap dat het met de sneeuw lastig is, maar had het toch graag op tijd gehad. Volgende keer ga ik toch maar weer via PostNL laten leveren. Gelukkig kan je bij de apotheek kiezen voor vervoerder. Werd aan de telefoon heel goed geholpen dus vandaar toch 5 sterren.

6. januar 2026

Beste,

Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review!
Vervelend om te horen dat uw zending door de weersomstandigheden niet op tijd is aangekomen.
We begrijpen heel goed dat u uw bestelling liever op tijd had ontvangen. Fijn dat u aangeeft dat de keuzevrijheid voor een vervoerder daarbij helpt en dat u telefonisch goed bent geholpen. Dank voor uw begrip en vertrouwen., we doen ons best om ook bij uitdagende omstandigheden onze service zo betrouwbaar mogelijk te houden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wordt altijd goed en best snel…

Wordt altijd goed en best snel geholpen, tot nu toe netjes optijd mijn medicatie ontvangen👍

8. januar 2026

Beste Rita,

Bedankt voor je positieve feedback! Goed om te horen dat je snel geholpen wordt en je medicatie steeds netjes op tijd ontvangt. Daar doen we het voor 😊

Wat een geweldige apotheek

Wat een geweldige apotheek! De communicatie verloopt supermakkelijk via telefoon, mail of app en alles wordt ook nog eens thuisbezorgd. Echt ideaal!

12. december 2025

Beste Lisa,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat onze communicatie en thuisbezorging zo goed bevallen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

IK ben al jaren klant en ook al jaren…

IK ben al jaren klant en ook al jaren tevreden
als ik opbel word ik vriendelijk te woord gestaan en mijn medicijnen komen altijd op tijd

2. januar 2026

Beste Jan,

Dank u wel voor deze mooie review en uw jarenlange vertrouwen! Fijn om te horen dat u onze service en tijdige levering waardeert. We helpen u altijd graag.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Je krijgt eerst een antwoordapparaat…

Je krijgt eerst een antwoordapparaat waarbij je werkelijk als een infantiel persoon wordt behandeld als je uberhaupt iemand zou wilen spreken. Maar als je deze schaamte voorbij bent wordt je goed geholpen.

29. december 2025

Beste Klager,

Dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons dat onze telefonische melding als onprettig is ervaren , dat is uiteraard niet onze bedoeling. We nemen deze feedback serieus en zullen dit intern bespreken. Fijn om te horen dat u daarna wel goed bent geholpen. Mocht u nog vragen of suggesties hebben, dan horen wij dat graag.

Tevreden met de service!

Gekoelde medicijnen komen altijd perfect gekoeld aan. Daarnaast word je goed op de hoogte gehouden van de leveringsroute en de verwachte aankomsttijd.

23. december 2025

Besvarelse fra Thuisapotheek

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat de gekoelde medicijnen altijd in perfecte staat aankomen en dat u onze leveringsupdates als prettig ervaart. We doen ons best om dit serviceniveau te blijven bieden.

Telefonisch slecht bereikbaar

Als je eenmaal iemand aan de telefoon hebt dan wordt je absoluut vriendelijk geholpen.
Echter heb ik 4x moeten bellen om iemand aan de telefoon te kunnen krijgen.
Dat behoeft echt wel verbetering

17. december 2025

Beste Lydia,

Bedankt voor uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat u, zodra u iemand aan de telefoon had, vriendelijk bent geholpen. Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat u meerdere keren heeft moeten bellen om ons te bereiken. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We nemen deze feedback serieus en werken eraan om onze telefonische bereikbaarheid te verbeteren. Dank dat u dit met ons deelt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en vriendelijk personeel

Goede service en vriendelijk personeel. Zijn goed bereikbaar en leveren snel de medicatie

17. december 2025

Beste Joniece,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en personeel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Precies zoals je het wilt bij een online apotheek.

16. december 2025

Beste Marco,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering, duidelijke communicatie en betrouwbare service.

Heel tevreden

15. december 2025

Beste Roos,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over Thuisapotheek!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering met medicatie en altijd…

Snelle levering met medicatie en altijd een behulpzame klantenservice die graag meedenkt.

15. december 2025

Besvarelse fra Thuisapotheek

Hartelijk dank voor je review. We streven dagelijks naar snelle levering en persoonlijke service. Fijn dat je dit zo hebt ervaren!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vakkundige mensen en snelle levering.

Vakkundige mensen en snelle levering.
Wij zijn heel blij met de Thuisapotheek, vriendelijk en vakkundig.

3. december 2025

Besvarelse fra Thuisapotheek

Hartelijk dank voor je positieve review. Fijn dat je onze service, vriendelijkheid en snelle levering zo waardeert. Daar doen we het voor!

Razendsnel en service gericht

Razendsnel en service gericht

1. december 2025

Besvarelse fra Thuisapotheek

Hartelijk dank voor je review. We doen ons best om razendsnelle en servicegerichte zorg te bieden, mooi dat dit zo wordt ervaren!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Personeel luistert niet en klaagt over de klant!

Belde na 12 minuten in de wacht met een jongedame en zei dat mijn insuline bijna op is en of ze mij kon vertellen wanneer ik mijn herhaaltecept kon verwachten, even geduld ik verbind u door en weer een andere medewerkster wist het niet en begin over een totaal andere medicatie en na 4 keer herhalen dat mijn insuline bijna op is zei de jongedame dat ik niet zo’n toon moest aanslaan! Waarop ik zei alleen maar dringend insuline nodig te hebben en niet meer weet hoe ik duidelijk moet maken hoe zij het eindelijk kon begrijpen! Iemand bij thuisapotheek heeft mijn herhaalrecept uitgezet waardoor ik steeds bijna zonder zit en weer moet bellen en uitleggen (5x) dat ik dat niet gedaan heb en gewoon patient ben. Luisteren blijkt daar heel moeilijk maar toch echt essentieel! De lat ligt heel laag en de tenen zijn heeel lang. Ik ga nu op zoek naar een andere leverancier want dit bedrijf gedraagt zich amateuristisch en ik zal dit aan de zorgverzekeraar zeker melden.

13. oktober 2025

Beste de heer Rob Ouwehand,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u zoveel moeite heeft moeten doen om duidelijkheid te krijgen over uw insuline en dat u zich niet goed gehoord voelde tijdens het contact met onze medewerkers. Dat spijt ons oprecht. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw medicatie op tijd geleverd wordt zeker bij insuline mag dat nooit misgaan.

We willen graag uitzoeken wat er precies is misgegaan met uw herhaalrecept en ervoor zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Zou u ons een e-mail willen sturen via klantenservice@thuisapotheek.nl
met uw naam en geboortedatum (niet openbaar delen hier)? Dan nemen wij dit persoonlijk met u op.

Onze excuses voor de frustratie en het ongemak. We nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze service en communicatie verder te verbeteren.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloze apotheek

Waardeloze apotheek, incapabel personeel. Administratie word niet bijgehouden. Luistert niet naar de klant. Je moet alles 20x vertellen en dan snappen ze er nog niet van. Laatst een mail gehad van ze dat ze mn medicatie niet meer konden leveren om een of ander stompzinnige reden. Ben toen direct overgestapt. De nieuwe apotheek heeft alles keurig voor me geregeld. Het kon dus wel. Maar niet door deze amateurs. NIET AAN BEGINNEN!! WEES GEWAARSCHUWD!!

En de reactie die ze geplaatst hebben slaat helemaal nergens op. Het ging helemaal niet om gekoelde medicatie. Dit bewijst nogmaals hoe slecht ze hun zaakjes op orde hebben!

1. juli 2025

Beste Willem,
Dank voor uw bericht. Het spijt ons zeer dat de levering van uw gekoelde medicatie vertraging heeft opgelopen en dat dit mogelijk invloed heeft gehad op uw behandelschema. We begrijpen hoe belangrijk het is dat deze producten op tijd en onder de juiste omstandigheden geleverd worden.
We willen dit graag direct voor u oplossen en onderzoeken wat er mis is gegaan. Kunt u ons uw gegevens sturen via klanten@thuisapotheek.nl? Dan nemen we vandaag nog contact met u op en zorgen we voor een passende oplossing.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Levering gekoeld medicijn zou volgens…

Levering gekoeld medicijn zou volgens track and trace op Dinsdag avond geleverd gaan worden,
Dinsdag in de middag kregen we een mail dat het niet ging lukken zou nu woensdag worden,erop woensdag middag kregen we opnieuw een mail dat het ook op woensdag niet ging lukken, zou nu donderdag hemelvaart worden, dus het medicijn heeft 3 dagen als het komt in hun magazijn gestaan zonder koeling, is zeer betreurenswaardig en vooral om dat het bij de vorige levering ook een dag later werd bezorgd,dus prikscema en kwaliteit is in gevaar gekomen.

28. maj 2025

Beste Richard,

Allereerst onze oprechte excuses voor de problemen bij de levering van uw gekoelde medicatie. We begrijpen heel goed hoe belangrijk het is dat uw medicatie op tijd en onder de juiste omstandigheden wordt bezorgd, en dat deze vertraging voor u erg vervelend en zorgelijk is geweest.

We gaan direct uitzoeken wat er bij deze zending is misgegaan en nemen contact op met onze vervoerder om te achterhalen waarom de levering meerdere keren is uitgesteld. Ook willen we samen met u kijken naar een passende oplossing, zodat u geen risico loopt met uw medicatie en dit in de toekomst niet opnieuw gebeurt.

Wilt u ons alstublieft zo snel mogelijk uw ordernummer en contactgegevens sturen via klanten@thuisapotheek.nl? Dan nemen we vandaag nog persoonlijk contact met u op.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons hierover te informeren.

Team Thuisapotheek

Læs mere om andre typer anmeldelser.