Ik vond de vorige kussen beter dan wat ik nu heb ontvangen, de binnenhoes is echt heel anders de de oude die was veel dikker, de nieuwe is heel dun. Als je de kussen kleiner wilt maken lijkt het alsof... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Besteld en na een week nog niks ontvangen, kreeg een mail dat de voorraad op is en ik 2 weken moet wachten tot dit aangevuld wordt. Gebeld door winkel, willen met me meedenken en uitleg gehad over... Se mere
Fijn contact met de klantenservice gehad en een heel fijn passende oplossing voor een klacht gehad. Hier mogen meerdere bedrijven een voorbeeld aan nemen 💪 Ik moet nog eerlijk bekennen dat ik no... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Onze reis begon met een eenvoudige vraag: “Hoe kunnen we de perfecte slaapervaring creëren?” Het antwoord leidde ons naar het ontwerpen van producten die niet onderdoen voor een 5-sterrenhotel ervaring, maar dan gewoon bij jou thuis. Van extra comfortabel beddengoed tot ondersteunende kussens, alles is gemaakt met één doel voor ogen: jouw nachtrust naar een hoger niveau tillen.
Kontaktoplysninger
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Deken
Ik heb een deken besteld. De juiste kleur hadden ze niet meer op voorraad toen hebben me netjes teruggebeld of ik andere kleur wilde wat ook erg op leek Toen heb ik ja gezegd, . Keurig netjes gehandeld.
Top product goede service en snelle levering !
Ik heb hier een traagschuim topmatras besteld, ik ben zeer tevreden over het product voldoet aan alle eisen geeft een goede nachtrust en comfortabel gevoel. De service is top en de levering van het product was snel. Ik raadt een ieder dit product aan !
Elders goedkoper
Via influencer met korting een kussen besteld voor €37,-.
Helaas was de kussen niet op voorraad, ze hebben mijn wel netjes gebeld om te zeggen dat de kussen er niet meer is en dat ik het geld terug gestort zou krijgen. Geluk bij ongeluk vind ik bij Holland en Barret dezelfde kussen , 2 kussens voor €35,- .
Hele fijne online webshop
Hele fijne online webshop! Website was duidelijk, levering was snel en de producten waren van top kwaliteit. Klantenservice heeft me ook prima geholpen met vragen, echt een top service.
Was een zeer gebruikers vriendelijke…
Was een zeer gebruikers vriendelijke website. Levering kwam snel en was van hele goede kwaliteit.
Zeker aan te bevelen.
Verbazend goed
Nou ben ik normaal niet van de reviews schrijven maar TheSoftSide heeft het echt verdiend.
Ik heb al jarenlang last van mijn nek en daardoor ook al jaren opzoek naar een oprecht goed kussen. Na het aanschaffen en het gebruiken van het Nanotech kussen, slaap ik alsof ik weer 20 ben.
Top bedrijf, waar ik zeer te spreken over ben
Zeer tevreden met het product
Zeer tevreden met het product, comfortabel en goed kwaliteit. Ben er zeker blij mee
beste kwaliteit
hele goeie kussen er is geen nacht voorbij gegaan dat ik niet goed geslapen heb nadat ik dit heb gekocht
Prettige ervaring!
Ik was online op zoek naar een nieuwe kussen en ben uiteindelijk terecht gekomen bij the softside. Alles was makkelijk te vinden op de website en met een paar klikken heb ik twee kussens kunnen kiezen en bestellen. Nu lekker genieten van de kussens!
Nanotech Pillow: Future of sleeping
Zojuist één van de Nanotech kussens in gebruik genomen en ik heb gelijk betere nachten waar ik slaap. Ten eerste, ziet de webshop er prachtig uit en eenmaal besteld kon ik haast niet wachten om de kussens uit te proberen.
Werkelijk waar alsof ik op de zachte zijde van een wolk aan het slapen ben. Geweldig!
Goede ervaringGeweldig advies en producten zijn…
Geweldig advies en producten zijn kwalitatief van uitstekend niveau.
Van harte aan te bevelen.
Top kussen
Kussen besteld, ligt heerlijk. Vulling kan je zelf bepalen, na 3 nachten die ideale vullen gevonden.
Een hele fijne kussen
Een hele fijne kussen. Helemaal in de wolken van dit product!
Dit is weliswaar top service en top…
Dit is weliswaar top service en top kwaliteit. Zeer tevreden over TheSoftside! De 5 sterren zijn welverdiend.
Bij The Softside heb ik fantastisch…
Bij The Softside heb ik fantastisch beddengoed gekocht. De website is gebruiksvriendelijk, de levering was snel en de kwaliteit is uitstekend. Ik kan deze webshop zeker aanraden!
Mijn ervaring met "The Softside" was…
Mijn ervaring met "The Softside" was formidabel! Goede en snelle service. De "Softbox" die ik besteld heb is van pure kwaliteit en een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding. Dikke aanrader!!
Fijne online shop
Fijne online shop! Erg snelle levering en de producten waren van super kwaliteit. Ik raad het zeker aan! Vooral als je de perfecte nachtrust wilt. Top!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.