Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 78 af de 78 bedste virksomheder i Skobutik
Hos TheSneakerStore.dk kan du købe de mest eksklusive og hypede sneakers. Køb dine nye sko allerede idag! Air Jordans ✓ Nike Dunk ✓ Yeezy ✓ og mange andre brands!
Håndværkervej 24G, 9000, Aalborg, Danmark
- thesneakerstore.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Havde bestilt fra deres hjemmeside den…
Havde bestilt fra deres hjemmeside den 7. december i forventning og håb om at pakken vil være hjemme inden juleaften. Skrev til dem to gange, angående om de kunne give svar på, om pakken vil komme inden juleaften, hvorefter de skriver at det kan de ikke svare på. Modtog først pakken over en måned efter, synes det er for dårligt, forstår godt at de er et andet marked end det typiske retail-marked, men synes godt de kunne have informeret om at det var lang ventetid på den eller i det mindste have givet noget rabat
Varen kommer ikke
Har bestilt julegave d. 2/12 og nu 13/1 ved jeg stadig ikke om gaverne kommer. Samtidig er kommunikationen mellem kundeservice og deres bestillings afdeling elendig. Kan absolut ikke anbefale.
Helt i gennem håbløs oplevelse!
Helt i gennem håbløs oplevelse. Bestilte en julegave som aldrig endte med at komme frem. Supreme trøje til kr. 1550 som de gentagende gange lover at sende. Det sker ikke og nu sælger de den på deres hjemmeside til kr. 2250 og deres kundeservice svarer ikke.. De kan IKKE anbefales.
Lidt lang leveringstid og fik ikke svar…
Lidt lang leveringstid og fik ikke svar på mail, men ellers fint
Det hele var godt bortset fra gaven…
Det hele var godt bortset fra gaven ikke nåede hjem til jul.
Jeg købte nogle sko for 1 måned siden…
Jeg købte nogle sko for 1 måned siden nu, har stadig ikke fået dem. Skrev til dem for 12 dage siden hvor mine sko bliver af, hvor de svare at de bliver leveret imellem 1-5 dage, har stadig ikke modtaget mine sko, så jeg skrev igen for nogle dage siden, hvor de skrev præcis den samme besked med 1-5 dage. Det er skørt at det kan tage 1 måned, og vil enlig bare gerne have mine sko, eller mine penge tilbage hvis jeg ikke får dem😡
Leveringstiden var helt skør 11/2…
Leveringstiden var helt skør 11/2 måned, bestilte den 30november og på siden stod der 14 dages levering.
Ingen status, man skulle hele tiden selv følge op.
Forkert dato sat for levering faktisk 3…
Forkert dato sat for levering faktisk 3 dage så man kan Ikke regne med det
Det er bemærkelsesværdigt at slet ikke…
Det er bemærkelsesværdigt at de slet ikke svarer herinde.
Det er frustrerende at man ikke kan få fat i dem.
Jeg venter stadig på de sindssygt dyre sko jeg har bestilt til min søn i julegave.
Jeg har skrevet 8 mails til dem med mit Telefonnummer
De sender bare et standard svar,
Jeg skulle have tjekket trustpilot inden jeg
Bestilte
Manglende tilbagebetaling
Venter stadig på tilbagebetaling af et par sko bestilt december 2024.De er ikke kontaktbare over telefon og har ikke besvaret mail siden maj 2025.
VERDENS DÅRLIGSTE STED AT KØBE NOGET!
VERDENS DÅRLIGSTE STED AT KØBE NOGET!
Jeg købte et par sko d. 30 november det er nu d. 30 december og har stadig ikke fået dem, de svare ikke på mail. Og har ikke nogen tlf nummer man kan ringe til.
Så dårlig kundeservice?
Nej tak til køb hos dem igen …
Desværre utrolig dårlig service… købte et par sko hos den d.8dec og der er stadig ikke kommet noget endnu…
Man får ikke besked på at det er forsinket eller noget heller.
Ender nok ikke med at få dem iår heller…
Har bestilt julegave d.14 og har stadig…
Har bestilt julegave d.14 og har stadig hverken hørt eller modtaget min vare fra dem. En tshirt til 1200.- vil ikke engang give dem en stjerne. Hold jer væk fra den hjemmeside
Verdens mest uduelige kundeservice.
Verdens mest uduelige kundeservice.
Bestilte mine sko d.3 december og har stadig ikke modtaget nogen bekræftelsesmail eller noget fra dem, de bliver bare ved med at bekræfte at ordren nok skal blive sendt..
Derudover har de stadig ikke refunderet pengene fra min første ordre som blev returneret i start december.
Svartiden på deres mail er flere dage og
de har intet telefonnummer man kan ringe til - På trods af at jeg har givet dem mit telefonnummer 3 gange, er de ikke interesseret i bare at få overstået den trælse episode.
Horribel lang leveringstid
Horribel lang leveringstid, og en masse snak udenom.
Dette resulterer i at der mangler en julegave til min datter !!
Skuffende produkt
Syntes slet ikke produktet lever op til min forventning. Det ligner ikke det på billedet fra jeres hjemmeside. Og det føles som materiale lavet af plastik.
Det er en jule gave min nevø har ønsket - så nu håber jeg bare det lever op til hans forventninger
Jeg skriver denne MEGET lang tid siden…
Jeg skriver denne MEGET lang tid siden min orde kom, men fordi jeg ville bare sige at de scammer dig. priserne er 33% højere en retail. jeg købte nogle sko til 1400 som jeg så lige har fundet til 700 på tilbud (original pris var 1000)
Sælger fake sko
Sælger fake sko. Havde haft mine Nike dunk på i 10 min og så begyndte det hvide at falde af. De var nærmest helt gule, har aldrig prøvet noget lignende. IKKE KØB HERFRA SKOENE ER FAKE⚠️😡
Jeg har endnu ikke modtaget min pakke
Jeg har endnu ikke modtaget min pakke, og har heller ikke fået nogle penge retur…
Ingen sko og pengene blev bare…
Ingen sko og pengene blev bare returneret uden man høre noget