Jeg skriver denne MEGET lang tid siden min orde kom, men fordi jeg ville bare sige at de scammer dig. priserne er 33% højere en retail. jeg købte nogle sko til 1400 som jeg så lige har fundet til 700... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 78 af de 78 bedste virksomheder i Skobutik
Hos TheSneakerStore.dk kan du købe de mest eksklusive og hypede sneakers. Køb dine nye sko allerede idag! Air Jordans ✓ Nike Dunk ✓ Yeezy ✓ og mange andre brands!
Håndværkervej 24G, 9000, Aalborg, Danmark
- thesneakerstore.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Man får ikke sine penge tilbage
Man skal i hvert fald ikke bestille derfra hvis man ønsker at sende retur for man få hverken svar fra dem eller penge retur. Der står på deres hjemmeside 30 dages fuld returret er løgn.
Ved næsten ikke hvordan jeg skal starte..
Jeg bestilte 10 skokasser fra The Sneaker Store.
- 7 ud af 10 kasser var ødelagte ved modtagelse.
- Jeg var klar over, at det var Kina-varer, men kvaliteten var langt værre, end jeg havde forventet.
- Som prikken over i’et lå der en halvrøget cigaret i emballagen.
Jeg kontaktede kundeservice, som sendte mig 10 nye kasser – selvom jeg allerede var skeptisk.
- Denne gang var det lidt bedre, men stadig var 5 ud af 10 kasser i stykker.
Da jeg derefter bad om en refundering, blev det en frustrerende proces. Hver gang jeg skrev, blev min sag håndteret af en ny medarbejder, som ikke var sat ind i forløbet og blot spurgte, om problemet ikke var løst, eftersom jeg havde fået nye kasser. Jeg måtte gentagne gange forklare sagen fra bunden, før jeg endelig fik mine penge tilbage.
Alt i alt en dårlig oplevelse – jeg handler her ikke igen.
Ikke fået mine penge retur
Virkelig ringe kundeservice....
Jeg har returneret et par sko for 1,5 måned siden, og jeg har stadigvæk ikke modtaget mit tilgodehavende, og jeg kan se at varen er ankommet til thesneakerstore.
Desværre fik jeg ikke tjekket her før handel, for så havde jeg aldrig benyttet mig af denne butik.
Næste skridt bliver at klage til Forbrugerklagenævnet, og eller anmelde dette til politiet.
5/5 stjerner
Super fint med information løbende, mega flotte sko. Alle anbefalinger herfra 💫
Efter at have kigget på UGG ultra mini i en måneds tid fandt jeg The Sneakers store. Først var jeg lidt skeptisk, da de var billigere end andre hjemmesider og havde fået et par negative anmeldelser omkring levering osv.
Men men men, det blev fuldstændig gjort til skamme. Hurtig levering og hurtig svar fra kundeservice. Kan klart anbefale The Sneakers store
Nemt og hurtigt køb på hjemmesiden
Nemt og hurtigt køb på hjemmesiden. Informativ mail med tydelig info om leveringstid og betingelser. Levering under 24 timer fra ordreafgivelsesfasen til levering👍
Godt køb
Alt ok. Fik de ønskede sko til tiden. Rart at købe et sted, hvor man er sikker på ægtheden.
Skoene levede ikke op til mine…
Skoene levede ikke op til mine forventninger, og de kom i Sort ikke hvid altså.... ja....
Fik mine sko på under et døgn
Fik mine sko på under et døgn!
Kun rosende ord herfra
God service og hjælp til str. guide
Købte “Yeezy Slides Grey” mandag kl 21 og fik dem onsdag kl 18. Vanvittig service og god hjælp til størrelsesguide.
Ik køb der fra!
Har stadig ikke fået mine sko til 1250kr jeg bestilt dem den 1 januar…
Jeg bestilte julegave
Jeg bestilte d. 8. december 2024 en julegave hos sneakersstore.dk.
FIK INGEN ORDREBEKRÆFTIGELSE.
På hjemmesiden reklameres der med dag til dag levering..... SOM SÅ HELLER IKKE BLEV OVERHOLDT.
De blev sendt og jeg forsøgte at afhentet 14. december samme dag som jeg modtog besked fra postnord.
Da jeg når til pakkeboksen blæser det en som en gal og da jeg har tastet koden og er på vej hen til lågen blæser den i igen 😕
Jeg ringer derefter med nærboks kundeservice 14. december omkring kl 15.00 de oprettet en sag og jeg får afvide at der går 2-4 hver dage inden den er leveret til pakke boks nær mig.
6 DAGE SENERE (20. december rykker) kontakter JEG nærboks kundeservice som nu fortæller mig at "da julegaver er første prioritet så gik der 2 dage før jeg ville modtage min pakke.
22 december HØRE INGEN TING
24 December NEJ ingen julegave under træet i år!
SNYYYYDT IGEN !!!!!!!!!
4. januar kontakter jeg IGEN nærboks som nu opretter en AKUT SAG 😕 AKUT ???? jamen det har jo været jul hvorfor er det så AKUT nu ??!!
Jaaaa jeg prøver så lige igen AKUT!!!!
13. januar ringer jeg IGEN til nærboks og får nu afvide at de ikke kunne gøre mere og at jeg nu selv måtte tage kontakt til postnords kundeservice !!
WHAAAAATTTTTTT ???? jamen det er ikke mig der har sendt en pakke ..... JEG HAR MISTET DEN 🙁
15. januar Kontakter jeg postnords kundeservice pr. chat som ikke ved noget om pakken!!??
Jeg får nu afvide at den er markeret som afhentet og at de har mistet den i deres system da de skulle afhente den i nærboksen ved Lidl.
AFHENTET ?? MISTET?? WHAT !!
16. Januar får jeg så en besked fra postnord hvor der står at jeg skal kontakte afsender og aftale videre forløb 🙁
16. januar Kontakter jeg thesneakersstore kundeservice pr mail som dog svare med det samme at de vil kontakte postnord og finde et videre forløb.
Jeg har stadig ingen julegave til under juletræet MEN nu er der jo også længe til jul SÅ BESTIL I GOD TID 😕 eller bare lad vær!!
Købte en Nike sko til 100’% over…
Købte en Nike sko til 100’% over markedspris - 14 dage efter annulleres ordren grundet leverings problemer- herefter fastlåses de 3400,- så i 4 uger istedet for at returnere dem.
Amatører!!!
Jeg har siden december forgæves forsøgt…
Jeg har siden december forgæves forsøgt at kontakte jer via mail men får kun et autosvar og ikke direkte dialog og svar på mit reklamationssvar. Yderst utilfreds og næste skridt er klage hvis ikke I reagerer på denne henvendelse.
Total inkompetent kundeservice
Jeg skulle returnere en vare, men modtog desværre ikke mail med returlabel efter at have oprettet returneringen på hjemmesiden. Henvender mig derfor til kundeservice og fortæller situationen. Kundeservice henviser mig 3 gange til hjemmesiden, hvor man kan oprette returnering, men da vi allerede har gjort det, kan det ikke gøres igen, og står derfor stadig uden returlabel. Til sidst forstår kundeservice at læse vores mails, og påstår at de allerede har sendt en returlabel tidligere i mailkorrespondancen (hvilket er lodret løgn). Har stadig ikke en returlabel, og det lugter af, at The Sneaker Store prøver på at undgå at man returnere ved at gøre processen så lang og kompliceret som muligt… vil anbefale The Sneaker Store at investere i en bedre kundeservice, og eventuelt også have et nummer man kan ringe til i stedet for at man skal igennem lange og nyttesløse mailkorrespondancer…
Altid hurtigt og nemt👍🏼
Havde købt en par sko til 3200
Havde købt en par sko til 3200, som jeg skulle give i julegave, de passede ikke, derfor skulle jeg have et nyt par i en str større. Dog var prisen 1200 kr højere efter jul, det er ren scam, og prisen på markedet ændre sig ik så hurtigt, at man kan gøre skoen 1000kr dyre.
Jeg købte er par sko
Jeg købte er par sko, men jeg skrev selv fejl i min Email til bestillingen. Derefter fik jeg den bedste service i håndteringen af bestillingen til refundering osv. osv. Det var en absolut top oplevelse.
Virkelig ringe kundeservice.....The…
Virkelig ringe kundeservice.....The Sneaker Store sendte mig sko i anden farve end den, jeg havde bestilt.
De er returneret for 3 uger siden, og jeg har stadigvæk ikke modtaget mit tilgodehavende.