Jeg fik tilbage i november et tyngetæppe i fødselsdagsgave. Her i januar i år ville vi så vaske det, hvor der under vasken kommer et hul i betrækket. Jeg skriver så til The sleep lab for at høre, om... Se mere

De sendte inden for en dag, men de er ikke kontaktbare efterfølgende. Jeg ønsker at returnere, men sjovt nok skal du modtage info herom på mail, som de ikke sender ;) Det er svindel, hold dig væk.... Se mere

1. Sengetøjsforrretning
  2. Forskning og produktudvikling

The Sleep Lab is a Danish sleep wellness brand founded in 2019 by Stine Borgstrøm. The Sleep Lab constantly has its finger on the pulse of the latest sleep research and sleep trends. Our products have been carefully developed to help you power down and recharge with the assurance that the mechanisms behind them are supported by scientific evidence. We believe that everyone deserves the best quality of sleep possible and should be able to afford to prioritize their sleep. To that end, we aim to create a universe of rest, filled with high-quality products that help deliver a better night, every night. We want to create a focus on prioritizing sleep and its importance. Therefore, at The Sleep Lab, we work with the philosophy: MIND YOUR SLEEP.

3,3

Middel

Er vi blevet snydt?

Sengetøjet er lidt skuffende i kvaliteten. Det er slet ikke så blødt som forventet. Jeg har en mistanke om at størrelsen er forkert idet vores dyner ikke rigtig kan være i betrækket. Jeg har forsøgt at skrive til dem, men uden at have fået svar - og nu er firmaet lukket. Jeg er oprigtig i tvivl om vi er blevet snydt - også med hensyn til hvad stoffet er lavet af.

24. april 2022

Reklamation

Har købt 2 sæt sengetøj, som jeg er rigtig glad for, men kvalitet svarer ikke til prisen, har modtaget en ombytning af det ene sæt, men det andet sæt er også gået op i sømme, og har reklameret over det i mail 9/12 2021, men har hverken modtaget mail eller opringning efter adskillige tlf opkald! Har forsøgt at lave en ny ordre for at checke om firmaet stadig eksisterer, men det gør det tilsyneladende. Men kan se de svarer her på trustpilot, så håber at få kontakt denne vej

3. marts 2022

Hej MBJ

Mange tak for din anmeldelse her på trustpilot.

Jeg beklager meget at vi har været svære at komme i kontakt med.

Jeg kan desværre ikke ud fra de oplysninger jeg kan se om dig her ikke finde en ordre eller mail, du er meget velkommen til at skrive til support@thesleeplab.com og vi hjælper dig glædeligt med at lave en reklamation. Jeg beklager meget du har modtaget et produkt der ikke var efter vores kvalitets standarder, sådan skal det selvfølgelig ikke være.

Jeg håber vi modtager en mail fra dig så vi kan få det løst på bedst mulig måde.

Hav en skøn dag!

Refundering virker umuligt

Jeg har returneret en ordre, som er bekræftet modtaget, og håndteret, af The Sleep Lab, og på trods af det er 16! hverdage siden, at det blev bekræftet håndteret, så mangler jeg endnu at få mine penge refunderet til min konto. Hertil skal det lige noteres, at deres hjemmeside skriver 1-7 dage, og undervejs i kommunikationen med kundeservice siger deres finansafdeling først 5-7 dage, og efter de er gået rettede de det til 7-10 dage.

Årsag til returnering: Dynen passer ikke til en person der er højere end 170 cm, hvis du da gerne vil have dækket hele din krop. Jeg er personligt 173 cm, og hvis dynen lå på mit bryst, så var mine tæer ikke dækket.

Den eneste grund til, at jeg giver 2 stjerner, og ikke 1 stjerne er, at Michelle fra kundeservice (på trods af manglende svar under deres udfordringer henover jul/nytår), rent faktisk virker til at ville løse mit problem.

4. februar 2022

Hej Jacob,

Jeg beklager mange gange den oplevelse du har haft, det har bestemt ikke været vores mening det skulle være sådan en lang og besværlig proces.
Jeg undskylder oprigtigt for at du skulle opleve dette hos os, pengene bør være tilbage hos dig nu.

Hvis der er det mindste kontakt os endeligt.

Du må have den skønneste dag
- Michelle

Dårlige produkter og en dårligere kundeservice

Køb aldrig noget hos dem, kvaliteten af deres produkter lever ikke op til deres beskrivelser og priser, og så svarer deres kundeservice at vi vender tilbage, men det gør de aldrig. Usmagelig måde og håndtere kunder på.

29. januar 2022

Hej Jens,

Mange tak for at du har taget dig tiden til at anmelde os her på trustpilot.
Vores kunde service system har desværre haft nogle tekniske problemer vi arbejder hårdt på at få løst. Jeg beklager mange gange at vi har været svære at få fat i.

Jeg kan se jeg har svaret på din mail i dag, og håber vi kan finde en løsning på det ødelagt produkt hurtigst muligt.

- Michelle

Vi har prøvet i en måned med jævne…

Vi har prøvet i en måned med jævne mellemrum, at komme i kontakt med en der kunne hjælpe os, men uden held.
Efter 2 vask, skred syningerne flere steder, og selv midt på stoffet er der tråde der løber, og som nu er blevet til huller.
Vi har sendt billeder af det, men har intet hørt fra Sleep lap.

28. januar 2022

Hej Anita,

Mange tak for at anmelde os her på trustpilot.
Jeg beklager meget vi har været svære at få fat i, vores kundeservice system oplever desværre nogle tekniske udfordringer.
Din mail forsvandt desværre i kaosset, jeg har dog nu sendt dig en mail så vi kan finde en løsning.

Jeg beklager mange gange denne situation.

Vi er en venindegruppe

Vi er en venindegruppe, der bestilte en dyne til vores fælles veninde. Hun slås med angst, og havde ønsket sig denne dyne. Vi blev meget bekymret, da vi læse anmeldelserne på Trustpilot. Men vi bestilte dynen fredag, fik besked søndag, at den var klar til at blive afsendt, og modtog den tirsdag (i korrekte mål).

Dynen var et hit hos vores veninde ❤️.
Det eneste, vi kan "klage" over, skulle lige være, at vi ikke modtog det gratis sengetøj, der skulle følge med dynen som en del af tilbuddet.

Men ellers var vi meget tilfredse.

22. januar 2022

Fuldt ud tilfreds med mine køb

Nu kan jeg se, at denne webshop får nogle tæsk og at nogen har haft en dårlig oplevelse.
Jeg har en anden oplevelse, så den tænker jeg at jeg lige vil dele:
Jeg har bestilt sengetøj til begge mine børn. Begge gange er varerne blevet afsendt samme dag og de er leveret dagen efter. Der har absolut ingen problemer været. Det er de rigtige varer, kvaliteten på varerne er fuldstændig som beskrevet og begge børn er vældig tilfredse med deres dyne og hovedpudebetræk.
Til den pris jeg har betalt for varerne, så synes jeg bestemt, at jeg har fået kvalitet for pengene og jeg har fået hurtig og problemfri levering.
Husk nu, at dette er en nystartet virksomhed. Hav lidt tålmodighed og giv dem en chance for at bevise deres værd inden du giver en stjerne og skælder ud.

21. januar 2022

Super lækre varer

Super lækre varer. Dynerne er allerede højt elsket af ungerne. Tak for mega god service gennem flere store køb.
Klart en varm anbefaling.

18. januar 2022

Ventet >20 min i telefonkø uden at…

Ventet >20 min i telefonkø uden at komme igennem. Trykkede # for at blive ringet op. Venter lige nu stadig på opringning > 3 dage.
Sendt mail til kundeservice, samme resultat.

13. januar 2022

Kære Flemming,

Mange tak for du har taget dig tiden til at anmelde os her på trustpilot.

Jeg beklager meget at vi har været svære at komme i kontakt med, det har bestemt ikke været vores mening.
Vi oplevede desværre et totalt nedbrud af vores kundeservice-system og svare nu alle så hurtigt vi kan, og bør have svaret alle nu.

Jeg beklager jeg meget, at vi ikke fik svaret dig hurtigere.

Jeg kan se vi har været i kontakt med dig og sendt retursedlen.
Har du yderlige spørgsmål skriv endeligt til vores kundeservice mail.

- Michelle

Meget ringe kundeservice ...

Ordene "kunde" + "service" kan ikke kombineres og kobles til de oplevelser jeg har haft med denne virksomhed. Her kommer jeg aldrig til at handle igen.

7. januar 2022

Hej Lars,

Tusind tak for du har taget dig tiden til at anmelde os her på trustpilot, det sætter vi stor pris på.

Jeg beklager meget at det er den oplevelse du har haft hos os, det har bestemt ikke været vores mening.
Vi oplevede desværre et totalt nedbrud af vores kundeservice-system og har derfor desværre ikke kunne svare.
Det beklager jeg meget.

Vi bør nu have svaret på alle de skriftlige henvendelser der lå, og gør vores bedste for at rette op på hvad er sket.

Har du mod forventning ikke modtaget svar, så skriv endeligt til vores kundeservice mail og vi få det løst hurtigst muligt.

Blandede følelser

Efter min kæreste fik det lækreste bambussengesæt i julegave, blev jeg enig med mig selv om, at jeg også selv måtte eje et. Så gik jeg her ind og så en masse dårlige anmeldelser omkring, at deres trackingnummer ikke virker, at deres kundeservice ikke virker og at man aldrig får sin vare.

Godt nok tog jeg chancen alligevel, og bestilte deres bambussengesæt i hvid. Jeg fik en ordrebekræftelse, og senere en mail med et trackingnummer, SOM IKKE VIRKEDE. På dette tidspunkt prøvede jeg at ringe til dem FLERE GANGE UDEN HELD. Så nu begyndte jeg at forstå alle de dårlige anmeldelser herinde...

GUDSKELOV så fik jeg i går aftes en mail fra GLS, at min pakke fra The Sleep Lab var i deres hænder, og er faktisk blevet leveret her til morgen.

Så på trods af, at deres eget trackingnummer og at deres kundeservice ikke er tilgængelig, så fik jeg altså stadig min vare. Og hvis dette sengesæt er ligesom det min kæreste fik i julegave, så kan det kun varmt anbefales :-)

7. januar 2022

Sender en ny dyne!

Jeg har i dag hørt fra The Sleep Lab, som fortalte de havde haft nedbrud i deres system, og derfor var umulige at komme i kontakt med.

De sender en ny dyne i aftalte længde, og lader mig beholde den anden.

Den nye dyne er allerede sendt med GLS.

Håber virkelig at få en dyne på 183 cm, da kvaliteten af deres dyner er vildt lækre.

5. januar 2022

Kæmpe scam af værste skuffe!

Hold jer langt væk fra denne webshop. Produkter du køber herfra vil aldrig blive afsendt. KÆMPE SCAM!

2. januar 2022

Kære Philip
Tusind tak for du har taget dig tiden til at anmelde os her på trustpilot, vi sætter pris på ris og ros, så vi kan blive bedre.

Vores kunder skal selvfølgelig modtage deres bestilling, eller informeres hvis der er udsolgt.

Jeg beklager også den lange svartid.
Det berklager jeg meget.

Vi bør nu have svaret på alle mails vi havde liggende og gør vores bedste for at rette op på denne situation.
Har du ikke modtaget svar, så skriv endeligt til vores kundeservice mail og vi få det løst hurtigst muligt.

- Michelle

Lækker dyne og luksus betræk

Bestilte en dyne og 2 betræk i starten af december og modtog den kort tid efter. Jeg har nu brugt den og den er fantastisk og det samme er betrækket. Det er det bedste betræk jeg nogensinde har ligget med. Det er det med "dutterne" på. Ulempen er dog det kun kan vaskes på 30 grader. Jeg tog den tungeste dyne. Kunne nok godt have nøjes med den mellemste. Men det er mere fordi den er enorm tung at slæbe ind på sofaen ind imellem.
Men ellers elsker jeg min dyne.
Ville dog ikke turde bestille igen når jeg ser anmeldelserne herinde. Tænker jeg har været heldig.

27. december 2021

Pas på her…..

Pas på her…..
Har for mere end 3 uger siden bestilt en dyne. Modtog hurtigt fin bekræftelse og så eller total tavshed på alle fronter som mange også beskriver her. Pengene naturligvis trukket !!!
Har undersøgt lidt, og det ser ud til at oprindelig founder har solgt 50% af firmaet på samme tid som Trustpilot ratings styrtdykker. Iflg de regnskaber man har kunnet se, ser det ud som om de ikke rigtig har nogen penge. Øv øv øv……

Hej Merete,

Tusind tak for du har taget dig tiden til at anmelde os her på trustpilot.

Jeg beklager meget du har haft denne oplevelse med os, det har bestemt ikke været vores mening.
Vi oplevede desværre et totalt nedbrud af vores kundeservice-system og kunne derfor desværre ikke yde den sædvanlige kundeservice.
Det berklager jeg meget gik ud over dig og din oplevelse hos os.

Vi bør nu have svaret på alle henvendelser der lå i vores indbakke og gør vores bedste for at rette op på denne situation.

Hurtig ekspedition

Godt produkt! Returneringen gik fik indtil de har haft en nedbrud i deres system og de har været være væk hele December 🤦‍♀️ Så jeg kunne ikke tage fat i dem.

Svindel / Scam

They shipped within a day, but you cannot contact them in order to return your order. It is a scam, keep away

Hej Martin.

Mange tak for at tage dig tiden til at anmelde os på trustpilot, vi bruger både ris og ros til at blive bedre.

Jeg beklager meget at der har været svært at returnere, det er bestemt ikke meningen!

Vi oplevede desværre et nedbrud i vores kundeservice system, og kunne derfor ikke svare på henvendelser i en periode, det beklager jeg meget.

Vi bør nu have svaret på alle henvendelser og sendt retur sedler, hvis vi mod forventning ikke har fået svaret dig, skriv endeligt til vores kundeservice mail, så sender vi dig straks en retur seddel.