Thephoneshop.be Anmeldelser

4,1

dit bedrijf bestaat (01/01/2025) niet meer !! het geleverde toestel Samsung A55 5G was niet voorzien met software voor Europa maar voor Azië, dus we moeten nu wachten voor een update wanneer Azië een... Se mere

Even though the first order came in wrongly, the customer service was more than perfect. Kris from costumer service was extremely quick in his responses and literally saved the day. He was very polite... Se mere

Telefoon werd snel geleverd en werkt uitstekend. De verzendingen gebeuren vanuit 'Meubles Salman' en niet 'The Phone Shop'. Toestellen zijn misschien eerder bestemd voor een andere markt dan België wa... Se mere

Bij het checken van de prijs bij verschillende websites, bleek the phone shop met voorsprong de goedkoopste. Enkele dagen later werd het pakketje netjes afgeleverd, volledig extra beschermd met bruine... Se mere

1. Butik med mobiltilbehør

Online Phone Shop !

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

RMA voor retour

Ik heb een RMA voor retour gevraagd en kreeg eerst geen antwoord van de klantendienst. Maar na hen opnieuw te contacteren, is alles toch nog netjes geregeld.

24. april 2024

Beste Peggy

Na navraag bij onze klantenservice is het retouretiket zojuist naar je e-mail gestuurd. Kunt u uw SPAM-map controleren? Onze excuses voor de vertraging. Laat het ons weten als je nog steeds hulp nodig hebt.

The Phone Shop

Very professionnal

Product description was enough detailed, Email contact with the vendor quick and precise, price very competitive, efficient follow-up and lastly very quick delivery. Product received was perfect. Thank you for the service !

23. april 2024

Gros retard de livraison...

Commandé il y a 7 jours, pas encore livré...

23. april 2024

Bonjour Marc,

Nous vous remercions pour votre commentaire et nous sommes sincèrement désolés d'apprendre que vous avez reçu votre commande plus tard que prévu. Malheureusement, notre partenaire de livraison, Bpost, a connu une grève les 24 et 25 avril, ce qui a impacté le délai de livraison de plusieurs commandes, y compris la vôtre. Votre commande a finalement été livrée le 29 avril.

Nous comprenons l'importance de recevoir vos commandes à temps et nous nous excusons pour les inconvénients occasionnés. Nous vous assurons que nous faisons de notre mieux pour éviter de telles situations à l'avenir. Merci de votre compréhension.

Cordialement,

The Phone Shop

Goede service

Had nog niet gehoord van dit bedrijf.
Door de competitieve prijs en goede/snelle levering ben ik zeer tevreden.

22. april 2024

Sturen telefoon op uit het buitenland…

Sturen telefoon op uit het buitenland waardoor je niet kan deelnemen aan de actie met gratis earbuds in België. Proficiat aan Thephoneshop en Samsung België.

15. april 2024

Beste Tom,

Hartelijk dank voor uw feedback. Graag willen we benadrukken dat Samsung-telefoons niet in België worden gefabriceerd, maar bedoeld zijn voor de Europese markt. Onze winkel, Thephoneshop, neemt niet deel aan de promotieacties van Samsung, inclusief de actie met gratis EarPods.

Daarnaast willen we vermelden dat u de optie had om de bestelling binnen 30 dagen kosteloos te retourneren, een mogelijkheid die u heeft besloten niet te gebruiken.

We hopen op uw begrip en staan klaar om eventuele verdere vragen te beantwoorden.

Met vriendelijke groeten,

Thephoneshop