Både Nick og Leandro er top top top padeltrænere. Derudover er de rare og nice at være sammen med. Og giver gode råd ift. køb af bat. Aller, allerbedste anbefaling herfra!

Fik mulighed for at teste mange forskellige bat i forbindelse med træning. Endte med et helt andet end jeg havde regnet med. Fedt at det er folk bag med forståelse for behovet på forskellige niveaue... Se mere

Virkelig god service. Først en rigtig god vejledning af Nick Nordsøn - ejer af websitet - omkring hvilket bat ville være godt til mit niveau. Herefter blev battet leveret dagen efter. Stor anbefaling... Se mere

Super tilfreds med produktet. For at få den sidste stjerne skulle i have mindet mig om at købe en kant beskytter med til battet.

1. Sportsbutik

Iris Casino brings a fresh, vibrant, and highly secure approach to premium online gaming. Featuring an impressive library of high-RTP slots and immersive live dealer tables, the platform is tailored for players who want top-tier entertainment without any compromises. Navigation and speed are at the core of the platform. The streamlined Iris Casino login portal ensures that you can securely access your account and jump straight into your favorite games in just seconds. Whether you are playing from the comfort of your desktop or on a mobile device, Casino Iris guarantees a flawless, high-speed experience with zero lag. Ready to elevate your gameplay? New members are immediately rewarded with an exclusive Iris Casino bonus — a generous welcome package packed with match funds and free spins. Claim your offer today, enjoy transparent wagering requirements, and experience the ultimate gaming destination!

4,7

👏👏👏👏

22. marts 2024

Danmarks suverænt bedste træning og service

Holdet omkring The Padel Professor demonstrerer en enestående professionalisme og service i alle aspekter af deres virksomhed, lige fra træning og coaching til webshop og produkter. Man bliver altid mødt med en positive attitude og de udviser en exceptionel dedikation og oprigtig interesse for deres elever og kunder. Jeg har ikke oplevet bedre træning end den jeg får hos Leandro.

27. februar 2024

Super oplevelse

Fedt at det er folk bag med forståelse for behovet på forskellige niveauer, så man ikke ender med at bat man ikke kan kontrollere.

14. februar 2024
Iris Casino-logo

Besvarelse fra Iris Casino

Vielen Dank für Ihre Wahl Iris Casino!

Super service, og hurtig levering!

Bestilte et bat fredag aften, og lørdag ved middagstid var det allerede leveret til døren. Meget hurtigere kan det ikke gøres!

Fandt derudover det rette bat, ud fra deres anbefalinger og rådgivning på hjemmesiden, som var til stor hjælp.

25. august 2023

Virkelig god service

Virkelig god service. Først en rigtig god vejledning af Nick Nordsøn - ejer af websitet - omkring hvilket bat ville være godt til mit niveau. Herefter blev battet leveret dagen efter. Stor anbefaling herfra.

16. august 2023

Outstanding service

Gratis rådgivning og test af bat ifm. træning, fantastisk og personlig service, hurtig levering, god og fair pris og i det hele taget usædvanlig profesionelt og seriøst. Alt med købers agenda og mål for øje.👍🏻
100% anbefaling herfra.😊

2. august 2023

Fantastisk rådgivning

Det var en fornøjelse at handle med Lea og Nick. Du finder ikke bedre rådgivning om bat i Danmark. Hvis man booker en træning hos dem må man prøve alle bat gratis - det hjælper helt vildt når man skal tage en beslutning om at købt et eksklusivt bat. Jeg køber der helt sikkert igen!

31. juli 2023