The North Face Anmeldelser

1,4

Købte en vare op til jul og ønskede at benytte min returret. Deres formular til returnering afviste min ordre med fejl, deres formular til kundeservice meldte fejl og deres telefonnummer virkede ikke.... Se mere

Bestilte to identiske bæltetasker på hjemmesiden. Modtager en taske og en fleecetrøje ??? Sender fleecetrøjen retur. Fik herefter besked om at pakken var modtaget d. 12 dec. Har stadig ikke fået mine... Se mere

Udskamning af personer der er fritaget for brug af mundbind. Jeg er selv fritaget, grundet angst og jeg hyperventilerer. Sætter aldrig mine ben i denne butik igen. Ifølge sundhedsstyrelsens retnin... Se mere

Jeg bestilte for 3 uger siden en vinterjakke hvor der hurtigt blev lavet en estimeret leveringstid på 5 hverdage. Efter de 5 hverdage var pakken endnu ikke overleveret til UPS. Jeg kontaktede de... Se mere

1. Tøjbutik
  2. Herretøjsbutik
  3. Skobutik
  4. Dametøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Never Stop Exploring http://www.thenorthface.com

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,4

Ok levering og information undervejs

Jeg var lidt skeptisk over at bestille en vare, fordi de seneste anmeldelser dels ikke var så positive og der var heller ikke så mange af dem - nok mest fordi andre handler via andre sites/forhandlere. Jeg havde levering inden for 4-5 dage og god leverings information undervejs. Varen levede op til mine forventninger. Bestilte en jakke i str. 14-16 år. Deres jakker er generelt ikke meget store i størrelsen, så det var fint jeg tog denne str. selvom han lige er 13 år.

16. marts 2021

North Fjæs

Aldrig har jeg oplevet så dårlig kvalitet ved lynlåse. Taget i betragtning hvor dyrt et mærke det er og hvilke overpriser de tager (for navnet alene?) skulle man da forvente at deres dunjakke var i ok kvalitet. Hver eneste lynlås om det er sidelommer eller selve lynlås, der lukker jakken kører de KONSTANT ind i det ekstra stof der er på den anden side fordi det er ALT for langt. Problemet er at man så heller ikke kan kører lynlåsen baglæns. Den sidder simpelthen uhjælpeligt fast og har i løbet af et år måtte dirkes op med diverse ting for overhovedet at kunne bruge den. Vi taler jakker til 1800 kr!!! Sørgeligt

15. november 2020

Jeg bestilte en jakke til vores dreng…

Jeg bestilte en jakke til vores dreng d. 14 April og har endnu ikke modtaget den selvom leveringstiden er 4-7 dage. Jeg har forsøgt at kontakte kundeservice pr mail men uden held og frygter jeg aldrig får den jakke! Øv

1. maj 2020

Købte en Jakke Online på tilbud

Købte en Jakke Online på tilbud, den ankom i en for stor størrelse, hvorfor jeg sendte den tilbage, jeg skrev med det samme at jeg gerne ville have den i str. Mindre. Jeg får et svar om at jeg bare får pengene igen, og at jeg jo så bare kan købe den igen.

Problemet er jo at der ikke længere er tilbud, så nu skal jeg smide 1000 kr. Ekstra fordi jeg fik en for stor størrelse, det er total uacceptabelt.

Jeg har siden gentagende gange skrevet til deres kundeservice, uden svar. Det er sidste gang jeg handler der.

6. januar 2020

Super handel, jakke og levering.

Super handel - varen var perfekt, leveringen ligeså !

Ordrenummer: 54103530

Midt i den travle juletid og dertilhørende kaos på landets pakke-udleveringssteder, blev min vare leveret til tiden og 100 % korrekt.

Jeg havde læst de få, men primært negative, anmeldelser her på Trustpilot, og var lidt mistænksom, men da varen var udsolgt ALLE andre steder - og da The North Face er et stort velrenommeret internationalt firma, tog jeg chancen.

Varen ankom jævnfør det lovede, med updates om hvor den var undervejs.

Internethandel lige efter bogen !

20. december 2019

Stadig ingen levering og skuffende kundeservice

Bestilte min vare den 12. september og har dags dato stadig ikke modtaget den, trods leveringstiden er 2-4 hverdage.

Pakken er, efter jeg trackede den, tilsyneladende strandet på et GLS lager og har flere gange rykket North Face om at tage fat i GLS og løse det, efter jeg selv var blevet bedt om at tage fat i GLS (hvor jeg fik at vide at det var North Face der manglede at tildele et nyt pakkenummer, da to varer åbenbart havde samme pakkenummer og GLS derfor ikke kunne sende dem ud til levering).

Jeg har efterfølgende flere gange rykket North Face kundesupport om at tage fat i GLS og sørge for de kan levere pakken og fik i første omgang lovning på den ville komme i slutningen af sidste uge (19. eller 20. september), men kunne konstatere dags dato, at den stadig ligger på pakkecentralen hos GLS.

24. september 2019

Danmarks bedste butik

Danmarks bedste butik, hvad angår service!
Nærværende anmeldelse vedrører: The north face store copenhagen Gammel Mønt 11.

Har været kunde i ca. 10 år, og servicen er helt af i top - takket være det bedste personale. Jeg ser frem til at være kunde hos jer resten af livet ☺️

3. juni 2018

Varer OK - forsendelse halter

De tilsendte varer er helt i orden. Varer sendes med GLS. Alle tre gange jeg har bestilt, gik information om e-mail og telefonnummer ikke med til GLS, selvom det kræves at man på thenorthface.eu udfylder disse informationer ved bestilling. Det betyder at jeg hver gang har været nødt til at holde øje med sporing af forsendelsen og kontakte GLS, når de havde forsøgt aflevering på et tidspunkt hvor jeg var på arbejde.
Dette er den eneste leverandør jeg har set bruge GLS, som helt konsekvent ikke kan finde ud af at medgive kontaktoplysninger på modtager til GLS.

26. november 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (43 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto