The North Face Anmeldelser

1,4

Bestilte to identiske bæltetasker på hjemmesiden. Modtager en taske og en fleecetrøje ??? Sender fleecetrøjen retur. Fik herefter besked om at pakken var modtaget d. 12 dec. Har stadig ikke fået mine... Se mere

Udskamning af personer der er fritaget for brug af mundbind. Jeg er selv fritaget, grundet angst og jeg hyperventilerer. Sætter aldrig mine ben i denne butik igen. Ifølge sundhedsstyrelsens retnin... Se mere

Jeg bestilte for 3 uger siden en vinterjakke hvor der hurtigt blev lavet en estimeret leveringstid på 5 hverdage. Efter de 5 hverdage var pakken endnu ikke overleveret til UPS. Jeg kontaktede de... Se mere

1. Tøjbutik
  2. Herretøjsbutik
  3. Skobutik
  4. Dametøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Never Stop Exploring http://www.thenorthface.com

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Ringe kundeservice

Købte en vare op til jul og ønskede at benytte min returret. Deres formular til returnering afviste min ordre med fejl, deres formular til kundeservice meldte fejl og deres telefonnummer virkede ikke. Efter at have afprøvet disse 3 kontaktmetoder forsøgte jeg mig med deres chat (på engelsk). Den viste sig heldigvis at virke og jeg fik få minutter efter tilsendt en returlabel. Alt i alt synes jeg ikke det er godt nok.

2. januar 2025

Deres webshop er en joke… de trækker…

Deres webshop er en joke… de trækker penge sender bekræftelse og så sker der bare ikk mere… når prøver tracke pakken Sir den jeg ingen ordrer har eller order historik men det en joke… brugt tusind vis af kroner og ingen kvittering eller noget … siden med kundeservice virker heller ikk… heldigvis har jeg været så smart få den leveret hos butikken så kan ups ikk stjæle pakken … som se ellers gør så tit

30. september 2024

Ekstrem dårlig kundeservice...

Købte en vare som de sendte med UPS, UPS er noget jeg undgår, men der var ikke et alternativ.

Skal hente pakken hos pakkeshoppen, men den har de ikke, ingen ved hvor den er og der bliver oprettet en sag hos UPS.

Jeg beder TNF om at sende en ny vare, men det vil de ikke for det kan man ikke siger de. Så beder jeg om penge retur det vil de heller ikke. Grunde til at jeg beder om dette er fordi det er dem der har oprettet sagen hos UPS og at der kan går timer til dage før de finder ud af hvad der er sket med den pakke.

Ekstrem dårlig kundeservice.

29. februar 2024

Pakken var tom

Vi bestilte en fin, dyr rygsæk, som NF vælger at sende med UPS, vi modtager en rigtig fin papkasse, hvis eneste indhold er en seddel om at de har sparet plastikposen om varen væk?! Ha ha! Så nu vil de gerne vide hvad vi synes om den manglende plastic?? Hvad med den manglende vare, som vi HAR betalt for?? Der er selvfølgelig indgivet klage til UPS, men det sker der nok ikke meget ved.

21. december 2022

Anbefaler ikke at handle via hjemmesiden.

Sender fleecetrøjen retur. Fik herefter besked om at pakken var modtaget d. 12 dec. Har stadig ikke fået mine penge retur! Det er besværligt at få fat i kundeservice og har nu rykket for pengene 2 gange uden at få svar.

11. december 2022

Ordren afgivet den 15.12

Ordren afgivet til The North Face den 15.12. Varen blev først overgivet til UPS 3 dage EFTER ordren var pakket.

UPS bliver ved med at udsætte levering. Først var det den 22.12., så den 23.12. og nu er det den 27.12.22. Hvorfor vælger The North Face en upålidelig fragtfører som UPS?
Bad for business. Glædelig jul.

21. december 2022

Spild af tid at handle her!

Jeg kontaktede derfor kundeservice hele 3 gange (!!), og blev derigennem informeret om, at de bare ville returnere beløbet til mig. Dette var altså næsten 14 dage efter, at pakken skulle være leveret.
Det var desuden først mit tredje forsøg med kundeservice, at der rent faktisk blev rykket på min klage.
Jeg står nu, 3 uger efter stadig uden en vinterjakke. Dette har blot været et stort spild af min tid, hvor jeg ligeså godt kunne have købt et andet sted fra.

Jeg anbefaler bestemt ikke, at bestille herfra.

10. december 2022

Urimelig dårlig service

1. De har sat priser op, før Black Friday.
2. De lover rabat, ved tilmelding til nyhedsbrev, men sender først bekræftelsen efter du har bestilt.
3. Når man så (samme dag) beder om rabatten på det køb man har lavet, kan det godt lade sig gøre, men først når varer en modtaget. Så skal man selv huske at skrive til dem.
4. Når man så beder dem annullere ordren, svarer de ikke.

Nu håber jeg blot at jeg modtager den rigtige jakke og at jeg herefter får rabatten. Jeg handler der IKKE igen.

23. november 2022

Tvunget til at returnere varen online.

Tvunget til at returnere varen online.
Det er ikke muligt at returnere i butikken. Nu skal jeg printe retur label og ejer ikke en printer. Det gør de færreste i dag. Man kontakter butikken og de vil ikke tage imod varen. Super kundeservice.

7. januar 2022

Lad vær med at bestille fra hjemmesiden.

Bestilte en "1996 RETRO NUPTSE JAKKE TIL DAMER" og fik en børnejakke der var meget billigere. Jeg sendte den så retur og fik så pengene tilbage. Da jeg efterfølgende prøvede få den bestilt til butikken var den udsolgt og har været udsolgt ligesiden. Lad vær med at bestil herfra. Man får ikke hvad man har betalt for.

5. december 2021

Udskamning af personer der er fritaget…

Udskamning af personer der er fritaget for brug af mundbind.
Jeg er selv fritaget, grundet angst og jeg hyperventilerer.
Sætter aldrig mine ben i denne butik igen.
Ifølge sundhedsstyrelsens retningslinjer, må man hverken bortvis eller kræve dokumentation, fra folk der er fritaget.........

24. april 2021

Sidste gang jeg sætter mine ben i den butik

Ærgerligt der ikke kan gives 0 stjerner.
Her er en butik det har valgt at være coronapoliti, de har ikke sat sig ind i hvad regeringen har lavet af regler og love.
Butikken har simpelthen lavet dens egne love og regler, i stedet for at følge dem alle andre også følger.
De smider folk ud med handicap simpelt sagt....
I dag var sidste dag jeg satte mine ben i den butik...

24. april 2021

Er dette din virksomhed?